«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 30 отговора

ѕловдив

ћнени€: 525
ѕак реклами...  ooooh!
–егистрира се специално, за да рекламираш ли?
÷итирай

јнкара

ћнени€: 383
чичо гугъл, тука и  тука
« ѕоследна редакци€: сб, 03 мар 2012, 11:33 от ≈рдинч »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 117
ѕривет и от мен, јз малко да подбутна темата напред. ѕопаднах и аз на тези от »нтерменю, въпросната школа спомената по-горе www.intermenu.net , ко€то била школата на јсен „аушев. (√угъл казва, че бил "топ-готвачът на соц.елита". »скам да запиша малки€т си брат при т€х, ходих на среща с една в т.нар. им офис, но все пак имам известни двоумени€ относно т€х.
÷ената на курса им е доста прилична, сравн€вайки ги с цените на останалите готварски курсове, които открих, и това ме кара да имам известни съмнени€. “върд€т, че дават свидетелство за професионална квалификаци€, също така виждам, че лицензи€та им от Ќационалната агенци€ за професионално образование и обучение е активна.
„уд€ се обаче възможно ли е да има н€каква уловка, защото както казват евтиното често излиза скъпо.
Ќа прима виста впечатлени€та от срещата с техни€ офис мениджър:
- офисът им е съвсем в центъра, измежду офисите на јдвокатската колеги€, а там е доста мрачно, мръсно и непри€тно. (н€кои от вас зана€т със сигурност за каква мизери€ говор€). Ќе, че това е водещо, но н€маше читаво обозначение (табела поне) за въпросната школа
- положителното е, че курсистите могат веднага да почнат практика, пращат ги на стаж в разни столични ресторанти, но из€влението  на дамата, че теори€та не помагала съществено ме оздачи.
- цената на курса бе об€вена 360 лв., но пък допълнително тр€бва да се доплат€т още н€колко суми - работно облекло, застраховка и здравна книжка.
- показаха ми н€колко дипломи на техни курсисти, но б€ха само копи€ на дипломите (не зна€ дали да се съмн€вам)

“а това е май....ако н€кой има впечатлени€ от т€х - ще бъда благодарна да споделите.
јко н€кой има други идеи - ще бъда благодарна да споделите.
“ърсим курс за младежа, но т€й като финансите са доста ограничени и задачата наистина е сложна.
»звинете ме за дълги€т пост, но н€маше как да бъда по-кратка.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 346
«драсти, —ветлуша,
сега попадам на темата, дано не е късно. јз имам диплома от »нтерменю - за сладкар. —пециално от сладкарските курсове хич не съм доволна, дълго се протакаха, трудно се намери м€сто за практика, но извадих късмет и съм доволна от там, където карах стажа. ћо€ при€телка се отказа, защото т€ н€маше такъв късмет. Ўколата е на „аушев - да, дават ти и неговите рецептурници, което за мен е единственото, което си заслужава.
 азват, че за готвачи имат доста повече места за практика, но откровеното ми мнение е, че тази дама е несериозна и трудна за вършене на работа.
јко имаш въпроси, пиши
÷итирай


ћнени€: 0
» аз да изкажа малко мнение по въпроса. Ќаскоро изкарах курс за готвачи в ≈вропейска академи€ за обучение и развитие и немога да пов€рвам на какъв  добър курс попаднах. ѕърво отношението беше страхотно , съобразиха се със всички мой желани€ относно времето на провеждане. ќтносно организаци€та - бих казал , че беше перфектна. ѕровеждат го в много готин ресторант - "Flowers" в Ћюлин. ’убавото е ,че до сами€ ресторант има зала в ко€то се прави теори€та и след това направо влизаш в ресторанта на практика. “еори€та в сравнение с практиката беше по-малко, а по време на практиката в ресторанта наистина научих страхотни неща. ћой при€тел кара същи€т курс в јкадеми€ 5 звезди в √ранд хотел —офи€, където цената беше доста по-висока и аз неможах да си го позвол€. √оворейки с него се оказа, че курса се състои в това когато н€кой поръча нещо в ресторанта те  да му показват как се готви , но нищо извън поръчките на ресторанта. » какво се оказа , че срещу почти двойната цена той не е получил почти нищо. ќсвен курса за готвачи искам да изкарам и такъв за сладкари. ¬ √ранд хотела ги предлагат също, но докато б€х на курса в ≈вропейската јкадеми€ за обучение и развитие имаше курс за сладкари любители и всички изказаха страшни отзиви. „акам да посъбера още н€кой лев  и ще се запиша. «а тези които се интересуват повече ето сайта да го погледнете www.euroacademybg.com. Ѕих ви препоръчал да не се лъжете от скъпите курсове на √ранд хотела, защото може скъпото да  ви излезе още по-късно.  chef
÷итирай


ћнени€: 1
“ова е една интересна тема и н€ма да е лошо в скоро време да се замисл€ за един подобен курс, тъй като готвенето определено не ми е една от най-силните страни. ¬ъпреки че си падам по декораци€та. ўе се радвам на повече мнени€ от хора, които имат н€какъв опит с подобни курсове.
—коро едни при€тели обмен€ха опит за най-различни курсове и това, което си спомн€м е, че името на въпросни€т г-н „аушев не беше споменато никак с добро... ј и честно казано и на мен не ми звучи много добре да си готвач на соц. елита...
itso8557491, сравнително често посещавам въпросни€ ресторант Flowers - наистина много при€тно м€сто, много мило отношение, а и храната е вкусна. “а изобщо не се учудвам, че си останал доволен от курса на ≈вропейската академи€ за обучение и развитие. (виждам, че те имат интересен "празничен" курс за любители - а аз определено съм точно от т€х  Thinking Blush).
÷итирай


ћнени€: 1
Ќикой друг не е писал в тази тема Sad((
»ма ли нови и актуални мнени€ за курсовете???  Rolling Eyes
÷итирай

Bgs

ћнени€: 0
“емата е интересна Smile аз пък много искам да разбера нещо за курсовете за готвач в ƒавитоз ,защото живе€ в Ѕургас и ми е удобно тук да го изкарам.  урсът е 700 лв и е н€ма и 100 учебни часа. Ќ€кой ако е бил там,нека сподели мнение .Ѕлагодар€!
÷итирай

Sofia

ћнени€: 175
Ќай-добри€ готварски курс е форума. ѕо-добър н€ма да намерите  Very Happy
÷итирай


ћнени€: 0
кажете добър курс за готвачи в —офи€
÷итирай


ћнени€: 1
«дравейте , по отношение на квалификационите курсове в туризма ето ви сериозна информаци€         ћеждународна Ўкола по туризъм  "»нтерменю"- —офи€
÷ентър за професионално обучение "»нтерменю" към ‘ондаци€ "≈врофонд"-

Ћицензи€ є200312037 на Ќјѕќќ при ћинистерски съвет

ѕредлага на ¬ашето внимание:
ќбучение и професионална квалификаци€ хотелиерство и ресторантьорство, по следните професии:
Х   мениджър на хотел;
Х   мениджър на заведение за хранене и развлечение;
Х   администратор в хотел;
Х   камериер;
Х   туристически агент /екскурзовод/;
Х   отговорник на търговска зала;
Х   главен готвач;
Х   готвач;
Х   помощник-готвач;
Х   барман-сервитьор;
Х   главен сладкар;
Х   сладкар;
Х   хлебар-пекар;
Х   месар-транжьор;
Х   кетеринг
Х   селски туризъм
Х   
Х   ќбучението е индивидуално, задочно и дистанционно - от 1 до 6 месеца.

Х   Д»нтерменюФ е ≈динствената ћеждународна
Х   школа по туризъм в Ѕългари€.
Х   ≈динствена Ўкола в Ѕългари€ , ко€то освен ”достоверение за професионална квалификаци€, издава ћеждународен ƒиплом , валиден в ц€л св€т , без превод и легализаци€.
Х   ѕървата частна Ўкола ¬ Ѕългари€ създадена през 1990 г./вече 25 години/
Х   ѕрезидент на Ўколата е ѕрофесор јсен „аушев Ц ѕреподавател  в Ѕлагоевградски€т ”ниверситет, един от най известните майстор Ц готвачи в Ѕългари€. ѕреподавал е в  9 страни, ќткрил е над 50 ресторанта в —вета. ¬ладее 5 езика. ƒипломирал е над 55 000/петдесет и пет хил€ди/ курсисти.
Х   Ўколата съдейства да реализира кандидата на работа в Ѕългари€ или в „ужбина чрез јгенци€та по заетостта, јгенции за подбор на персонал, партньорски фирми и обекти.
Х   ƒава се възможност на всеки желаещ навършил 16 години и без ограничение във възрастта, с една инвестици€ от 300 Ц 400 лева да получи професи€ за ц€л живот и реализаци€та си в сферата на туризма. ѕлаща веднъж, и получава заплата и препитание - ц€л живот.
 ќфиса е на бул. ¬итоша 1 ј, “ърговски дом , партерофис 41, ўе намерите отговор на вашите въпроси в един модерен и европейски стил.
 ѕредлага се и въжможност за платен стаж на морето, където можете да станете още по добри в сво€та професи€ ,
 «а срещи и записвани€ 0899929816 ћари€н якимов
÷итирай ѕубликувано от: компютър


ћнени€: 87
ј за любители готвачи (да не е amuse bouche)?
÷итирай ѕубликувано от: компютър


ћнени€: 16
јз също се интересувам от любителски курсове за готвачи, но във ¬арна. Ќ€кой може ли да ми препоръча?
»скам да поразшир€ знани€та и умени€та си. √ледам клипчета, чета различни книги, материали, но е друго н€кой да ти го покаже.
÷итирай ѕубликувано от: компютър

Ќа село

ћнени€: 781
ј за любители готвачи (да не е amuse bouche)?


ј защо да не е Amuse bouche? Ќе съм ги посещавала досега, но мислех да се запиша на н€кой от техните курсове.

ћога да ти препоръчам курсовете на ћеню ћаг - menumag.bg, vintageclub.bg - присъствала съм на около десет от техните курсове и направо съм пристрастена!

÷итирай ѕубликувано от: моб. устройство


ћнени€: 87
«ащото ми се иска по-скоро да вид€ как работи професионална кухн€ с професионални уреди. Ќ€мам други аргументи Smile
÷итирай ѕубликувано от: компютър
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
15-29 от 30 отговора