Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора
Здравейте, мили мами! Дъщеря ми е приета в университета в Бат в Англия (University of Bath) спициалност бизнес администрация в school of management .Тя е много щастлива, а аз съм притеснена. Ако има някоя майка с дете, което е там моля за контакт. Вълнуват ме различни битови , финансови, учебни ... въпроси. Ще се радвам на всякакъв съвет, мнение от майки минали по този път.
Цитирай


Университета в Бат е много силен в икономическите науки, а съм чувала, че има и немалко българи вече там, тъй че няма място за тревоги. Smile Пък и щом момичето е щастливо, че ще учи там, какво повече.... Smile
Иначе студентите в Обединеното кралство са тука http://www.bghelp.net/
Цитирай


благодаря unadaptable Ще чета Very Happy
Цитирай


Дано още да се чете от някой темата, но искам да попитам нещо което не е точно за University of Bath. Има ли проблем да се кандидатства в чужбина, ако до 12 клас ученикът е бил освободен от ФВС( физическо възпитание и спорт)? От моят клас ми вметнаха нещо подобно, за което аз много се учудих. Познавам хора които учат в чужбина и са били освободени, но не съм чувала да има проблем. Може и да са по друга програма или нещо от сорта. Благодаря предварително!

П.С. Ако сме освободени заради високо кръвно има ли проблем?
Цитирай


1-3 от 3 отговора