Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 4 812
по настояване на моя мъж във фризера се мъдрят няколко парчета (филе) риба тон. стоят си там и чакат да ми хрумне как да ги сготвя. идеи?
Цитирай

София

Мнения: 2 636
На скарата, ако са тип филе, може и на тигана (и в двата случая не ги готви твърде дълго, изсъхва месото. Професионалните готвачи препоръчват да остане сурова ивица по средата, но аз просто гледам да не е препечена). Сервирам с обичайните гарнитури и сос тартар, мммм много обичам риба тон!
Цитирай


Мнения: 4 212
аз я правя на тиган, да поеме малко от мазнината, но я пържа със зехтин. За гарнитура задължително варени картофи ( с копър или с майонеза и 4есън) и наразвам лук на колелца и го задушавам с много малко мазнина.
Мммм, дояде ми се  Mr. Green
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.