Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

риба тон

  • 31 окт. 2005, 11:02 ч.
  • Преглеждания  414  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 813
по настояване на моя мъж във фризера се мъдрят няколко парчета (филе) риба тон. стоят си там и чакат да ми хрумне как да ги сготвя. идеи?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 2 639
На скарата, ако са тип филе, може и на тигана (и в двата случая не ги готви твърде дълго, изсъхва месото. Професионалните готвачи препоръчват да остане сурова ивица по средата, но аз просто гледам да не е препечена). Сервирам с обичайните гарнитури и сос тартар, мммм много обичам риба тон!

# 2
  • Мнения: 4 212
аз я правя на тиган, да поеме малко от мазнината, но я пържа със зехтин. За гарнитура задължително варени картофи ( с копър или с майонеза и 4есън) и наразвам лук на колелца и го задушавам с много малко мазнина.
Мммм, дояде ми се  Mr. Green

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт