Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 705
 • Мнения: 103
Правилното е да се каже:Спирам да пуша,имам воля за това! Hug Не си поставяйте сами границите,мислете позитивно и всяко ваше най-дълбоко желание нека се сбъдне сега! Hug

# 706
 • Ст.Загора
 • Мнения: 0
lenny, а има ли специален час или ден, когато да се пишат положителните страни на нещо неприятно от живота ни?

Това го намирам за доста добра техника, защото на мене лично ми е доста трудно да не мисля за нещо, което искам да се промени или иначе казано да "си забравя" желанието или да го "омаловажа".
Ще опитам и после ...доклад Heart Eyes Heart Eyes

# 707
 • Ст.Загора
 • Мнения: 0
Искам и друго да ви помоля сега. Искам да спра да пуша, но не ми достига воля.Моляя ви, ако можете помогнете ми да се мотивирам и да успея.Дано само не съм ви прозвучала глупаво.

Уффффффффф, и аз имам същия пролем  ooooh!
и аз се причислявам към вас   Whistling

И АЗ И АЗ
 bash bash bash

# 708
 • Universe
 • Мнения: 1 515
lenny, а има ли специален час или ден, когато да се пишат положителните страни на нещо неприятно от живота ни?

Това го намирам за доста добра техника, защото на мене лично ми е доста трудно да не мисля за нещо, което искам да се промени или иначе казано да "си забравя" желанието или да го "омаловажа".
Ще опитам и после ...доклад Heart Eyes Heart Eyes

Няма ден/час/лунни фази Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499916.msg15690579#msg15690579

Вместо да оспорвате, приложете един от законите на вселената, закона на противоположностите (полярността).  Според този закон всяко нещо има две равни и противоположни страни. Всяка ситуация, която изглежда лоша, съдържа равно количество добро, стига да го потърсите
Ето как да прилагате несъпротивата при всяка ситуация.
а/ Първо, напомняте си, че вселената е благосклонна към вас.
б/ Второ, напомняте си, че вие решавате как да наречете ситуацията – добра или лоша.
Открих, че съпротивата (определянето на преживяването като лошо) увеличава страданието и удължава изживяването. Влагането на енергията в „лошото” преживяване само поражда още подобни на него! Ценното в несъпротивата е, че наистина ускорява процеса и ви води по-бързо към добрата част!
Ето защо открийте доброто в ситуацията и бъдете благодарни за него!

# 709
 • Ст.Загора
 • Мнения: 0
Това съм го пропуснала.... smihesorry smihesorry
Но сега ще го приложа...БЛАГОДАРЯ много lenny

 omm omm omm

# 710
 • Мнения: 91

 Alexa JT
, интересен пост, като цяло много ми допадат твоите постове със задълбочеността им Hug

За да постигнеш нещо ти трябва и енергия, за да го постигнеш, а не само енергия, за да го задържиш.
А основна причина за това човек да не успее да "задържи" нещо е неспазване на някои от т.нар. Вселенски закони, които наскоро ги пуснах и в частност тези три:

ЗАКОН: "КОГАТО СИ ПОЛУЧИЛ НЕЩО, СИ ДЛЪЖЕН ДА ДАДЕШ В ЗАМЯНА ДРУГО, КОЕТО Е РАВНОСТОЙНО НА ПОЛУЧЕНОТО ОТ ТЕБ"
ЗАКОН ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА - Ако доброволно не се реваншираш, съдбата ще те принуди като или ще ти отнеме нещо ценно, или ще заплатиш с влошено здраве. Не подценявайте този закон.
ДУХОВЕН ЗАКОН - "ТОЗИ, КОЙТО ПРЕСЛЕДВА НЕЩО ЗА ЛИЧНА ПОЛЗА, ЩЕ ГО ЗАГУБИ"


Май точно тези закони са залегнали и в традицията на обетите  Thinking


Mijjjka, точно това ми беше и идеята – че трябва отнякъде да наберем енергия, за да получим нещо ново.

И като цяло смятам, че всичко е въпрос на количество енергия.

И така законите могат да звучат по следния начин :

„ЗАКОН: "КОГАТО СИ ПОЛУЧИЛ НЕЩО, СИ ДЛЪЖЕН ДА ДАДЕШ В ЗАМЯНА ДРУГО, КОЕТО Е РАВНОСТОЙНО НА ПОЛУЧЕНОТО ОТ ТЕБ"  - За да получиш нещо, трябва да отдадеш определено количество енергия. Този закон е и закон на алхимията (Поне според детското филмче „Железният алхимик” Simple Smile ) и причината алхимиците да не могат да постигнат преобразуване на елементите е, че така и не са успели да открият достатъчно енергия за процеса.  


ЗАКОН ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА - Ако доброволно не се реваншираш, съдбата ще те принуди като или ще ти отнеме нещо ценно, или ще заплатиш с влошено здраве. Не подценявайте този закон. – Абсолютно същото бях споменала в поста, само че с други думи – ако нямаш достатъчно енергия за придобитото, тя се взима от други области – здраве, семейство и т.н.

ДУХОВЕН ЗАКОН - "ТОЗИ, КОЙТО ПРЕСЛЕДВА НЕЩО ЗА ЛИЧНА ПОЛЗА, ЩЕ ГО ЗАГУБИ"  -   Ако много преследваш нещо (а то най-често е лично, много рядко някой да преследва нещо за обща изгода Simple Smile ), губиш голямо количество енергия – общата ти енергия пада и не можеш да го задържиш.


Ако имаме повече енергия, имаме повече неща.

Да вземем например болестите. Според хомеопатията и различните нетрадиционни методи, човек е единна енергийна система. Когато енергийната система е силна, тя се справя лесно със заболяванията. Но ако по някаква причина (стрес, емоционална травма и т.н. ) отслабне, вече не може да се справя с определени болестотворни причинители и се появяват симптоми – болки, схващания, настинки, алергии и т.н., зависи къде са слабите места на човека. Традиционната медицина не решава конкретната причина, а само отстранява самия симптом или дискомфорта от него. В резултат причината продължава да действа, организмът продължава да отслабва и се поразява друг орган.
Но ако се премахне тя ( каквато е целта на нетрадиционните методи) организмът си връща силата и се справя с всичките си проблеми почти едновременно.
Колкото повече енергия, толкова по-здрав.

Същият принцип може да се приложи и по-глобално, не само за физическото тяло, но и целия живот – приятели, работа, благополучие и т.н  Ако по някаква причина енергията на човек е блокирана (начин на мислене поради емоционални травми, възпитание,  взаимоотношения и т.н ) това може да се прояви като липса на пари, лоша работа, самота – в областите, в които човек е уязвим поради карма или мисловен модел. И затова понякога начините за изпълняване на желания може да подейства като Фервекс или Колдрекс при настинка – минава ти за момента, ама си креташ болен цяла зима.  Или избива някъде другаде.
А ако се реши кардинално причината, се оправят всички области едновременно.
Колкото повече енергия, толкова по-благоденстващ и проявяващ повече неща.


За енергия се говори и при всички магически ритуали. За много от тях например е нужно голямо количество лична сила, за да се изпълнят.
В една руска книга за руните за някои от руните специално пишеше, че използването им изисква по-голяма енергия от другите и трябва да се използват внимателно, защото могат да изтощят използващия ги.
Същото се отнася за тарото и всякакви гадателски ритуали – за всеки въпрос плащаш със своята енергия.
Да не се окаже, че влакът не тръгва, защото цялата пара отива в свирката. (от прекалено много ритуали)

Преди време бях чела едни розенкройцерски лекции (ако сред нас има розенкройцер, може да се намеси  ). Според тях всичко е въпрос на нива на енергия. Колкото повече енергия събереш и с по-висока вибрация, на толкова по-високо ниво минаваш. И на колкото по-високо ниво на енергия си, толкова повече неща можеш да правиш и повече възможности за проявление имаш, граничещи с магията. Затова те ограничават максимално разпиляването на енергия с желания, амбиции, постижения, придобивки, отношения, дори със състрадание и загриженост към другите (поради което и съветват да го правиш в по-късен етап от живота си Simple Smile, когато вече нямаш семейни задължения и привързаност).  Масоните са от същата система, но стигат до трето-четвърто ниво(нивата доколкото помня са седем), на което придобиват големи възможност и власт, които започват да използват, поради което не могат да се качат по-нагоре.


Във филма „Чиракът на магьосника” висшата степен беше да станеш толкова силен, че да правиш магии без помощта на вълшебния пръстен или други помощни средства.

А за „задържането” все едно да вкараш в компютър програма, дето изисква прекалено голяма памет за него. И ако се напънеш да я пуснеш, или всички налични програми да тръгнат бавно или направо да блокира целия компютър. Затова най-добре първо да си купиш още РАМ памет, пък тогава да вкарваш нови програми Simple Smile Или да разчистиш старите непотребни програми (с разни методи от 1ва страница:) ).

Мишка, надявам се съм отговорила на въпросите Simple Smile

Ако постът ви изглежда дълъг, пишете да го изтрия Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 13:56 от Alexa JT

# 711
# 712
# 713
 • Мнения: 515
Някой има ли информация какво става с радио Mastery от линка на 1 стр.  От 1 месец немога да го заредя , а толкова обичах да го слушам... Зареждаше ме  newsm78

# 714
# 715
# 716
 • Мнения: 103
 АРТ ТЕРАПИЯ  Hughttp://video.mail.ru/mail/natali.adamant/719/765.html Flutter

Лек способ за спиране на пушенето http://video.mail.ru/mail/natali.adamant/527/

# 717
 • Universe
 • Мнения: 1 515

Някой има ли информация какво става с радио Mastery от линка на 1 стр.  От 1 месец немога да го заредя , а толкова обичах да го слушам... Зареждаше ме  newsm78

Преименували са го  Simple Smile - http://www.radiounity.eu/bg

raliko,   bouquet

# 718
 • Мнения: 1 523
Ползвайте ТЕС за окончателно спиране на цигарите, помогнал е на много хора за това.

Относно законите - накараха ме да се замисля, предполагам че и други са се замислили и вероятно са осмислили нещо за себе си. Така и за мен си остава определящо хармонията със себе си, с околните и с Източника + благодарността за всичко което получаваме, защото разбирам че получаваме много повече отколкото даваме в живота. Иначе просяците на улицата които само получават и казват благодаря трябва да са вечно болни, а и ние с нашите вечни желания сме вид просяци...

# 719
 • Мнения: 515
lenny_pld Благодаря мила, направо ми оправи настроението. Като ми е напрегнато в работата слагам слушалките и го слушам, много ме отпуска  Hug Hug

Момичета 1 желание ми е на път да се сбъдне, много се вълнувам и радвам..Преди години не бих си помислила дори, но сега знам, че всичко е възможно   Party

Общи условия

Активация на акаунт