Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-5 от 5 отговора

Варна

Мнения: 4 811
У дома обичаме пилешки крилца. Но ни омръзна все печени с най-разнообразни маринати.. В какви ли не бъркочи съм ги киснала..ама все си е същото. Даже по нечия рецепта пробвах с ром, мед и какво още беше.. лимонов сок ,сол и т.н...
Някакви странни рецепти с крило да приготвяте? Изключвам крилото с ориз.. Мъжото не му се нрави.. Който е ходил в казарма така е "капризен"... Wink
Цитирай

София

Мнения: 1 655
Аз ги правя пържени във фритурника - не е някаква сложнотия, но стават страшно хрупкави и пикантни, е и калорични, а с биричка как вървят.... Обаче мъжо не обича крилца и за това отдавна не съм правила.
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 325
Аз ги харесвам на скара, другото което се сещам е оваляни в сусам и изпържени.
Цитирай

Варна

Мнения: 4 811
Един приятел беше сготвил за нас, гостите, крилца по следния начин: сварил ги малко и ги овалял в яйце, галета, натрошени на едро фъстъци, червен пиперец и сол. Това се пържи. А може и във фурната, върху  скара в тава с вода на дъното при 150 -180 градуса и се обръщат. Беше вкусно и странно, но на мен не ми допада панирано пилешко.
Цитирай


Мнения: 1 099
Цитат на: alma
У дома обичаме пилешки крилца. Но ни омръзна все печени с най-разнообразни маринати.. В какви ли не бъркочи съм ги киснала..ама все си е същото. Даже по нечия рецепта пробвах с ром, мед и какво още беше.. лимонов сок ,сол и т.н...
Някакви странни рецепти с крило да приготвяте? Изключвам крилото с ориз.. Мъжото не му се нрави.. Който е ходил в казарма така е "капризен"... Wink

Алма, защо ти е да се чудиш как да ги правиш? Пиле Клас имат страхотни пилешки крилца.Струваха 0.20 лв бройката , сега не знам колко са, това беше пролетта.В Пикадили също имат хубави крила печени, но доста по-скъпички бяха. Препоръчвам ти тези на Пиле Клас.Аз тук купувам Honey Garlic , също не са лоши, може да пробваш нещо с мед и чесън (тази комбинация помага при високо кръвно) аз ги правя на фурна, но много мирише на чесън после  Laughing  Laughing  Laughing
Цитирай
Privet alma,
6te se opitam da ti buda polezna po otno6enie na krilcata. Az gi pravia pulneni, verno procedurata e bavna, no puk rezultata e neveroiaten.
Zapo4va6 purvo s otdelianeto na goliamata i po debela kost na kriloto, kato se starae6 da ne naru6i6 celostta mu, triabva da se polu4i ne6to kato djob4e. Izvajda6 i kolkoto moje6 mesce ot vutre.
Sed tova vzima6 nakulcano pu6eno file ili kaima ovkusiava6 s kuri, 4erven, 4eren piper i malko soev sos, i zapo4va6 da pulni6 kriloto.
Zatvaria6 djoba s kle4ka za zubi i go podpravia6  otvunka. Taka prigotveni krilcata moje6 da gi izpurji6, izpe4e6 na furna ili na skara.
Garantiram ti neveroiaten uspeh.
Receptata pozvoliava i mnogo fantazia.
4ao i uspeh
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-5 от 5 отговора