«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

“уризъм
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора

с мо€ мил съпруг

ћнени€: 879
«дравейте, не усп€х да намер€ подобна тема, а тази, ко€то е за “урци€ е главно за јнтали€, а мен ме интересува специално ћармарис. ще се радвам, ако н€кой се включи  bouquet
— ко€ агенци€ сте пътували? ƒоволни ли останахте от организаци€та? — автобус или самолет? ¬ кой хотел сте били?
Ќ€какви препоръки какво да посетим и какво да видим?
ћного се вълнувам и искам тази почивка да е незабравима за нас!  bouquet
÷итирай

—офи€

ћнени€: 124
ѕътувахме с "≈мералд травел" през август 2008 със самолет-н€мам забележки за агенци€та. «аблежките са ми към посрещащата агенци€-–ивиера, не им се довер€вай за допълнителните екскурзии, ако ще ходите н€къде. Ќе са коректни, цените също са високи, ние си намерихме на м€сто друга агенци€. »збрахме »чмелер-много прехвален квартал, много зелено, тихо, спокойно и т.н.  „естно да ти кажа-нищо особено, освен че наистина е тихо. ћалки семейни хотелчета, повечето от т€х с градини и малки басейнчета, поне не е такава лудница като в сами€ ћармарис. Ѕ€хме в "S Hotel"- категорично Ќ≈ препоръчвам-не можеш да сколасаш за м€сто нито на басейна, нито на т.нар. "собствен плаж", ако отидеш след 9часа. ѕълно е с нахални руснаци и българи.  ухн€та и хигиената б€ха ќ  за цената, но в стаите миришеше на нафталин-слагаха таблетки по каналите ooooh!  акто и да е-за тази цена останахме доволни, защото ходихме до ≈фес и –одос.-не ги пропускайте, макар че тогава б€ха най-скъпите екскурзии. Ќие заради т€х избрахме “урци€. јко ходите на тези екскурзии, по-добре избери англоезична група, там поне ти раз€сн€ват всичко.  ѕрепоръки...какво да ти кажа...малко като в Ѕ√ е, ако не сте на ол инкл.- измамници на вс€ка крачка, така че внимавайте. ѕример-в чейнджбюрата има скрити такси /също като у нас/ и друго-никъде н€ма цени, така че питайте за всичко. јко питаш колко струва дюнера и ти кажат 3 лири, не забрав€й да питаш колко е и айрана, защото така може за двете да платиш 10 Crazy ато ц€ло единствени€ плюс на почивката в “урци€ за нас беше, че не б€хме в Ѕългари€ и вид€хме ≈фес и –одос.
÷итирай

–усе

ћнени€: 1 861
Ќие б€хме в ћармарис миналата есен.ѕътувахме с јлфа тур с автобус.Ѕ€хме в този хотелhttp://www.hotelgreennature.com/ и останахме много доволни.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 70
 ъм местата бих добавила ѕамуккале и разходка с €хта  Peace
«а обм€ната на валута - освен турски лири, друга валута н€ма да ти тр€бва. »ма хубаво чейндж бюро в търговски€ център на главната улица - не си спомн€м името, но там не лъжат и курса е добър  Peace
Ќещо, което можете да си спестите е “урска вечер. Ќа мен поне не ми допадна. ’раната не беше вкусна и състезанието по кючек (след рискините-кючекчийки) ми дойде прекалено  Peace

ѕ.ѕ. ћежду другото аз б€х там през пролетта и беше много топло, ставаше за плаж, но там п€съкът е малко...като кал, затова избрахме различки екскурзии и обикал€не по магазините  Mr. Green
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 237
ѕреди н€колко години б€хме в ћармарис, хотелът беше Grand Pasa, със самолет. ’отелът беше току що отворен, съвършено нов и н€мам забележки. — автобус е дълго пътуване, аз лично не бих го предприела. јко искате след това да ходите до ≈фес, ще се върнете значително нагоре (можеш да видиш на картата). ќт ћармарис ходихме до –одос (което беше и целта на нашата почивка) и до устието на р. ƒал€н, което е при€тно като разходка. ѕътувани€та се букват на м€сто. ћармарис н€ма хубав плаж, има нощни заведени€.
ѕари обмен€м от Ѕългари€. ѕрепоръки н€мам, защото не е пътуване в н€каква кой знае каква страна, за да има особености.
÷итирай

до езерото

ћнени€: 327
Ќие също ще ходим в ћармарис.»мам едно питане ,сами ли си организирате ходенето до –одос?»ли ползвате фирма.
Ќие см€таме да пътуваме с колата.»ма ли ферибот,който да ползваме до –одос с колата?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 237
ћисл€, че имаше н€какъв ферибот, но е по-р€дко. »ма корабчета, тип старовремските комети по нашето черноморие. «а около 1 час си там и струваше около 50-тина евро на човек. Ќие купихме билетите от н€каква туристическа агенцийка. ÷ената включваше само билета отиване и връщане и н€каква пристанищна такса. —ами€т –одос е много при€тен остров, но н€ма как да се разгледа за 1 ден, така че си набележете "цели".
÷итирай


ћнени€: 1 457
» аз да се включа. ѕреди 3 г. б€хме в ћармарис, »чмелер в хотел јква. Ќа първа лини€ е.
http://www.hotelaqua.com/

»чмелер е значително по тих и зелен от сами€т ћармарис. Ќамира се на н€колко километра от ћармарис на следващи€ залив по - красив залив. ќпределено повече ми хареса от ћармарис, който малко ми заприлича на нашите  итен и ѕриморско  Mr. Green ћного сме доволни от хотела. ќпределено беше с най-зелената и красива градина и в »чмелер и в ћармарис. Ѕ€хме на HB защото см€тахме доста да попътуваме и определено това беше сполучлив избор. ’раната беше неверо€тна и много разнообразна и изобилна. 
 огато проучвах хотелите търсих такъв на първа лини€ със собствен плаж и който не е много попул€рен сред руснаците. ≈ руснаци имаше, но б€ха пренебрежимо малко.
ћестата на басейна не стигаха, но на плажа винаги имаше. Ќие предпочитахме морето.
Ѕ€хме в ≈фес и ѕамуккале. ѕрепоръчвам и двете дестинации, макар че се пътува доста. Ѕ€хме и на –одос. ƒо –одос се пътува с много бърза комета, доколкото си спомн€м около 40 мин. ќстрова също си заслужава. Ќе се лъжете на турската вечер и вечер на €хта. ƒо устието на ƒал€н не усп€хме да отидем, но доколкото разбрах не е нищо особенно.
÷итирай

Faraway,so close

ћнени€: 145
«дравейте !
ние също пътувахме с ≈мералд, със самолет-2009.ѕо организаци€та им н€мам забележки. номерът с партньорските им фирми с екскурзиите тр€бва вече да го знаете
хотелът е приличен-чистеха, смен€ха бельо и кърпи.
храната беше разнообразна и изобилна.
Ѕ€хме  в ѕаша Ѕийч .—лед вечер€ тръгвахме към 23 ч по крайбрежната але€  пеша. ќсе€но е със заведени€, даже са залепени едно до друго.ѕрепоръчвам  араокето на ъгъла и Ѕийч клуб мисл€ че беше/момчетата танцуват страхотно и става гол€мо шоу с бенгалски€ огън/. »зборът на заведение зависи от музикалните предпочитани€ ,разбира се.
 ато се стигне в стари€ град си има ц€ла улица със заведени€-Ѕар стрийт.∆естоко е.Ѕ€хме в “екила бар и един друг бар с маси и наргилета отвън.√оре на крепостта също е готино,най-вече заради гледката, но там купон не става.≈дна вечер б€хме в –-т ‘елини .ѕред вс€ко заведение стои полицай, не вид€х проблем, но дори за респект, е добре.
≈кскурзии
ўо се отнас€ до екскурзиите-–одос-55≈вро-заслужава си.
Ќие ходихме на рафтинг по река ƒал€н-неверо€тно прежив€ване-35 ≈вро.
“урска бан€ посетихме още първи€ ден /заради тена е добре пилинга да е в началото на престо€/в хотела-15 ≈вро.
ƒо »чмелер ходихме един ден да разгледаме с корабче-цената беше ниска.
ƒневни€ криуз е много традиционен за “урци€ и спокойно го пропуснахме.
’одихме и вечерта на разходка с уж €хта по залива-организирано от посрещащата фирма/—абри се казва момчето,јйлин момичето/, но беше адски тъпо-даже си позволиха да пуснат чалга музика и част от групата веднага скочиха на масите .ќсвен това никой не си поръча нищо, а €вно си носеха н€какви напитки ,които консумираха-Ѕай √аньо в действие.
÷итирай

с мо€ мил съпруг

ћнени€: 879
ѕрепоръките са прекрасни! Ѕлагодар€! «а јквапарк имате ли предложени€? намерих 1 в интернет- јтлантис- можем да си купим билети онлайн. “ова ми хареса! Ќ€кой ходил ли е там?
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-9 от 9 отговора