Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 ноем. 2005, 15:17 ч.

Смекчаване на лютиво?

  • 646
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 096
Как да намаля лютивината от лютата чушка във фасула?

# 1
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Лютото се "гаси" или с оцет или с мед , но ако смяташ да го прибавиш към ядене , едва ли ще е най - доброто решение .

# 2
  • UK/София
  • Мнения: 7 671
Аз зная, че се добавя съвсем малко захар,не се усеща.Като правя печени л#ти чушки и оцет и чесън слагам много малко захар,ако са много л#ти и има голямо подобрение.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт