Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 094
Как да намаля лютивината от лютата чушка във фасула?
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Лютото се "гаси" или с оцет или с мед , но ако смяташ да го прибавиш към ядене , едва ли ще е най - доброто решение .
Цитирай

UK, Harlow/София

Мнения: 7 670
Аз зная, че се добавя съвсем малко захар,не се усеща.Като правя печени л#ти чушки и оцет и чесън слагам много малко захар,ако са много л#ти и има голямо подобрение.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.