Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 933
Въпроса ми е към тези които живеят във Франция или пък тези които са ползвали продукти на "Grand jury "- Pois casses. Питам за тази грах. Виждам, че е на половинки и ми се струва, че са без люспите. Ако някой е готвил от нея, моля да сподели.
Цитирай

somewhere in between

Мнения: 235
този вид грах се използва най-вече за пюре. много е крехък и поради тази причина не бих го ползвала за готвене.
Цитирай

София

Мнения: 1 933
Аз искам да я слагам в пюретата на бебка. И понеже на грахта точно люспата дразни стомахчето си мисля, че тази ще е подходяща, но исках да чуя и други мнения.
Цитирай

somewhere in between

Мнения: 235
Аз искам да я слагам в пюретата на бебка.

За тази цел е идеален.  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.