Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 165 отговора

София

Мнения: 4 812
любимият сладкиш на американските домакини, когато имат да нахранят много хора:

chocolate crazy cake
2 2/3 чаши брашно
2 чаши захар (аз слагам половината)
6 с. л. какао
2 ч. л. сода
1 ч. л. сол
2/3 чаша олио
2 ч. л. ванилия (аз слагам едно пакетче суха)
2 с. л. оцет
2 чаши вода

в тавата, в която ще се пече сладкишът, се смесват сухите съставки, заливат се с мокрите, разбърква се с вилица и се пече.

отгоре може да се намаже с шоколадова глазура от:
1 чаша пудра захар
50 г масло
1/4 чаша прясно мляко
какао
Цитирай

София

Мнения: 363
Не ми изглежда трудно.може да го пробвам.... Smile
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Наистина не изглежда да е трудно, ама пък ми изглежда прекалено лесно Rolling Eyes
Абе, ще взема да го пробвам Laughing
Цитирай

София

Мнения: 2 108
на мен ми изглежда странно Rolling Eyes
Ще чакам отзиви
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 459
А не залепва ли по тавата, след като не е подмазана? Или става въпрос за тефлонов съд? newsm78
Цитирай

София

Мнения: 4 812
аз го пека в нормална тава от алпака - не залепва.
Цитирай

София

Мнения: 368
сега ще го спретна-стискайте палци, после ще докладвам за резултата! Smile
Цитирай

София, Младост 2

Мнения: 8 219
Аз имам подобна рецепта - водят я wet chocolate cake и става доста приятен сладкиш Very Happy
Цитирай

София, Бели Брези

Мнения: 3 862
Ами ще го спретна тогава днес като е приятен и ще докладвам Mr. Green
Цитирай
Пробвах произведението, защото и на мене ми се стори странно по начин на приготвяне. Обаче стана невероятен. Аз го сервирах единият път със сладолед, вторият път с къстърд (яйчен крем), третият просто със сметана. БИЖУ - бързи, смели, сръчни  bouquet
Янита, благодаря за рецептата  Love
Ето творението ми и едно парченце

За тия дето питат дали залепва - не, не залепва и не изисква по-специален съд Wink
Цитирай

BG-Пловдив

Мнения: 1 268
Пробвах произведението, защото и на мене ми се стори странно по начин на приготвяне. Обаче стана невероятен. Аз го сервирах единият път със сладолед, вторият път с къстърд (яйчен крем), третият просто със сметана. БИЖУ - бързи, смели, сръчни  bouquet
Янита, благодаря за рецептата  Love
Ето творението ми и едно парченце

За тия дето питат дали залепва - не, не залепва и не изисква по-специален съд Wink
Sлед като и Хонда го похвали няма как да не се доверим  chef
Цитирай

София - Света Троица

Мнения: 239
А глазурата топла или студена? И съответно върху топъл или изстинал кейк се слага?
Цитирай
Аз лично след като го изпекох го извадих от фурната и през това време заджурках глазурата. Като стана веднага го полях. Не беше изтинал кой знае колко Wink Very Happy
Цитирай


Мнения: 814
страхотна рецепта smile3501.правих вече два пъти сладкиша и свършва моментално eat.фенове сме на сладкото
Цитирай

София

Мнения: 4 812
радвам се, че ви харесва.  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 165 отговора