Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!



запомни ме Забравена парола Активация на акаунт





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma



1 Гост преглежда(т) тази тема.
615-629 от 885 отговора
dessy
За дъщеря ти, която е в Пубертета - ЩЖ е добре. Ако има някакви проблеми, като сърцебиене, задъхване, лесно да се уморява, да качва кг. /и др. антропометрични изменения/, проблем с нокти, коса и т.н. тогава се посъветвай пак с Ендокринолог  /детски/.
Това е периода на полово съзряване и хормоните 'бушуват' в тялото и и докато не се нормализират всяка една намеса /особено на хормонално ниво/ е много опасна.
Много спорт, здравословна храна и добра емоционална среда Smile - за да може младата госпожица да се развие физически и психически по-лесно и безболезнено.

За теб - смени лекаря. Посети клиника по стерилитет - там Ендокринолозите са добри.
Имаш проблем - алопецията  и ТСХ са очевадни симптоми - не се примирявай с такива отговори.
Цитирай


denis_d,
Благодаря ти!
Алопецията е най-малкия проблем. Лошото е, че всички останали неща се развиват с пълна сила. Говоря за кръвно, МЦ и т.н. Ще ми препоръчаш ли някой доктор? Няма ли да ме гледат като извънземно в тази клиника, при положение, че не искам да забременявам?
Цитирай


Деси според мен си намери добър ендокринолог, който се занимава със ЩЖ, така или иначе там ти е основния проблем, дори и да отидеш в клиника по стерилитет, от там за щитовидната пак ще те пратят на ендокринолог  Rolling Eyes
Цитирай


Здравейте, момичета.
 
Моля ви за помощ за разчитането на показателите на хормоните на щитовидната жлеза.
И дали имам нужда да ходя на преглед при ендокринолог, че от доста време правим неуспешни опити , а причината все още не е ясна? FT3 ми изглежда почти в горна граница?

Хормони:
Тиреостимулиращ хормон (h TSH) – резултат 1.30 mUI/l  / реф. граници 0.34 - 5.5
Свободен трийодтиронин (FT3) – резултат 5.69 pmol/l / реф. граници 3.60 - 6.0
Свободен тироксин (FT4) – резултат 10.02 pmol/l / реф. граници 7.85 - 14.40
Антитела:
Тиреоглобулинови антитела (Anti-Tg) - 1.5 IU/ml / реф. граници 0 – 4
Тирeoид пероксидазни антитела (Anti-ТРО) - 0.9 IU/ml / реф. граници 0 – 9
Цитирай


Greene Според мен са ти екстра хормоните,нямаш и Хашимото,въобще щитовидна-мечта Smile
Цитирай


Благодаря ти, мила  Hug.
Единия хормон ми се видя висок, та реших да питам какво ще значи това.
Цитирай


И според мен изследванията ти са перфектни.
Цитирай


Здравейте!

На съпругът ми излязоха резултатите от изследването на хормони. Положението не е добро.
 
Ето и данните:
Лутеохормон 1.56 (при референтни стойности 1.1 - 7)
FSH 3.41  (при референтни стойности 1.7 - 12)
Пролактин 17.65  (при референтни стойности 3 - 25)
Тестостерон 5.33  (при референтни стойности 3 - 10.6)

След консултация с уролог, имаме предписани 9 ампули Прегнил 5000.
Проверихме във всички аптеки и складове в София и лекарството не е налично.

Моля ви, дайте ни някакви насоки за намирането на това лекарство.


Цитирай


Аптека Санита на входа на хотел Плиска. Струва 19,40 лв ампулата.
Цитирай


Криси питай в аптеките на ин витро клиниките  Rolling Eyes аз си мислех че драмата с прегнила е приключила вече  Confused другия вариант е от някъде от чужбина да ви го вземат гърция, търция, румъния, сърбия ако имате познати  Rolling Eyes Прегнила има аналог който го има в аптечната мрежа казва се овитрел, но е в пъти по-скъп  Rolling Eyes
Цитирай


Аптека Санита на входа на хотел Плиска. Струва 19,40 лв ампулата.

Обадихме се. Продали са последните 4 ампули.  Crying or Very sad
Цитирай


Когато на мен ми трябваше миналата година бяхме намерили тук: аптеката на БУЛ. БЪЛГАРИЯ 104 , едно момиче от форума ме беше пратила там  Rolling Eyes Също така провери в аптека Диана срещу Тина Киркова и там съм чела че има  Rolling Eyes
Цитирай


 newsm78 ще поразпитам аптеките в квартала и утре пак ще ти кажа какво съм свършила  Mr. Green
Цитирай


Здравейте!

На съпругът ми излязоха резултатите от изследването на хормони. Положението не е добро.
 
Ето и данните:
Лутеохормон 1.56 (при референтни стойности 1.1 - 7)
FSH 3.41  (при референтни стойности 1.7 - 12)
Пролактин 17.65  (при референтни стойности 3 - 25)
Тестостерон 5.33  (при референтни стойности 3 - 10.6)

След консултация с уролог, имаме предписани 9 ампули Прегнил 5000.
Проверихме във всички аптеки и складове в София и лекарството не е налично.

Моля ви, дайте ни някакви насоки за намирането на това лекарство.

В аптека "Репродуктивно здраве" в клиниката на Щерев също има Прегнил...  Peace
Успех.
Цитирай


chin, проверихме и там... имат само Прегнил 1500.
Цитирай


615-629 от 885 отговора