Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 ноем. 2005, 13:06 ч.
  • Преглеждания  5 584  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 8 769
Снощи съпругът  ми купил въпросната риба. Дайте някоя идея за това животно. Само да уточня, че скара нямам, тъй че нещо печенко или на пара ли...и аз не знам....
А знаете ли дали ма много кости? Rolling Eyes

Реклама
# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 260
Това е речна риба.Става много вкусна пържена - овалваш я в брашно и пържеш  в малко олио и да е по препържена.Кости-не много.Приятно готвене     chef !

Последна редакция: пт, 04 ное 2005, 14:34 от sisi28

# 2
  • София
  • Мнения: 638
и аз съм за пържене!панираш,като първо овалваш в брашно,после в яйце и накрая пак в брашно.много е вкусна!

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 377
И аз да дам една идейка за панирана. Прави се рядка каша от яйца, брашно, галета и малко бира и в нея потапяш рибата и пържиш.

# 4
  • Варна
  • Мнения: 8 769
Ок, ще я направя пържена-съпругът ми нямал нищо против. И бездруго отдавна не сме яли пържена риба, понеже избягва този начин на проготвяне на храната. Но от време на време не ще да е чак тооолкова вредно Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт