Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
45-59 от 260 отговора

Добрич, Варна

Мнения: 724
Някой да знае как се прави туршия- кисели динчета? Едно време баба ги правеше, бяха чудни, но никой не записа рецептата.
Цитирай

София

Мнения: 4 993
Някой да знае как се прави туршия- кисели динчета? Едно време баба ги правеше, бяха чудни, но никой не записа рецептата.
На същия принцип както суровата туршия....И се претака докато стане.....И аз много я обичам Crazy
Цитирай


Мнения: 2 071
Oт чисто любопитство - какви са тези кисели динчета?Интересно ми е що за вкус е,не че ще тръгна да ги правя Crazy
Цитирай

София

Мнения: 4 993
Ами много е вкусна туршията от динчета......Прави се от дребните динчета ,които остават на края на бостана....
Големина около юмрук или два юмрука....
Цитирай

Бургас

Мнения: 50
Момичета, днес си взех зелени доматчета и ми се иска да ме "светнете" за някоя хубава и лесна рецепта.Ако може да не се добавя нищо друго, че ще ме изгонят от нас с тия зимнини! Laughing Обичам сладникави туршии, но става всичко, каквото ви дойде наум.Благодаря предварително! bouquet
Цитирай

русе

Мнения: 50
Момичета ние приготвяме една медена туршия с камби,моркови и карфиол с аспирин и мед става много вкусна и хрупкава.Не знам дали някъде не е написана в темата ако не е мога да я напиша.
Цитирай

София

Мнения: 375
BOBIVO1,напиши я рецептата за тази туршийка.
 
Цитирай

Талант на 2012,2013 г.

Мнения: 2 160
Момичета ние приготвяме една медена туршия с камби,моркови и карфиол с аспирин и мед става много вкусна и хрупкава.Не знам дали някъде не е написана в темата ако не е мога да я напиша.

Знам ли дали я има... newsm78 Ако не ти представлява трудност - драсни я... Embarassed Praynig
Цитирай

русе

Мнения: 50
Момичета ето
    
   КАМБИ С МЕД
7ч.ч.вода
1ч.ч.сол
2ч.ч.захар
1ч.ч.олио
1ч.ч.мед
5ч.ч.оцет
Всичко се заварява и се заливат с горещата течност вече напълнени в буркани нарязани камби,моркови целина,чесън и карфиол.Затварят се и се обръщат с капачките надолу.Така престояват 1 денонощие и се обръщат с капачката на горе и така 3-4 дена след това се  прибират на хладно.От тази доза излизат 3 три литрови и 2 компотени буркана.Сигурна съм,че ще ви хареса. Hug Hug Hug
Оооо забравих да напиша на 3 литра буркан 6 аспирина,а на компотен 2 аспирина.
Цитирай

София

Мнения: 375
На мен много ще ми хареса,благодаря ти bouquet
Цитирай

Талант на 2012,2013 г.

Мнения: 2 160
И на мен ми допадна, ама горе-долу какво количество зеленчук слагаш за тази марината?!? newsm78
Цитирай

русе

Мнения: 50
И на мен ми допадна, ама горе-долу какво количество зеленчук слагаш за тази марината?!? newsm78
Ами пълниш почти до горе.
Цитирай

Русе

Мнения: 4 049
 Момичета как консервирате печен патладжан
Цитирай

Талант на 2012,2013 г.

Мнения: 2 160
Здравей. Лично аз затварям бурканите и варя 20 минути.Така де - стерилизирам... Embarassed Hug
Цитирай

Русе

Мнения: 4 049
 
Здравей. Лично аз затварям бурканите и варя 20 минути.Така де - стерилизирам... Embarassed Hug
  А за консервант какво слагаш.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
45-59 от 260 отговора