«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
45-59 от 260 отговора

ƒобрич, ¬арна

ћнени€: 714
Ќ€кой да знае как се прави турши€- кисели динчета? ≈дно време баба ги правеше, б€ха чудни, но никой не записа рецептата.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 993
Ќ€кой да знае как се прави турши€- кисели динчета? ≈дно време баба ги правеше, б€ха чудни, но никой не записа рецептата.
Ќа същи€ принцип както суровата турши€....» се претака докато стане.....» аз много € обичам Crazy
÷итирай


ћнени€: 2 058
Oт чисто любопитство - какви са тези кисели динчета?»нтересно ми е що за вкус е,не че ще тръгна да ги прав€ Crazy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 993
јми много е вкусна турши€та от динчета......ѕрави се от дребните динчета ,които остават на кра€ на бостана....
√олемина около юмрук или два юмрука....
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 29
ћомичета, днес си взех зелени доматчета и ми се иска да ме "светнете" за н€ко€ хубава и лесна рецепта.јко може да не се добав€ нищо друго, че ще ме изгон€т от нас с ти€ зимнини! Laughing ќбичам сладникави туршии, но става всичко, каквото ви дойде наум.Ѕлагодар€ предварително! bouquet
÷итирай

русе

ћнени€: 50
ћомичета ние приготв€ме една медена турши€ с камби,моркови и карфиол с аспирин и мед става много вкусна и хрупкава.Ќе знам дали н€къде не е написана в темата ако не е мога да € напиша.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 375
BOBIVO1,напиши € рецептата за тази туршийка.
 
÷итирай

“алант на 2012,2013 г.

ћнени€: 2 085
ћомичета ние приготв€ме една медена турши€ с камби,моркови и карфиол с аспирин и мед става много вкусна и хрупкава.Ќе знам дали н€къде не е написана в темата ако не е мога да € напиша.

«нам ли дали € има... newsm78 јко не ти представл€ва трудност - драсни €... Embarassed Praynig
÷итирай

русе

ћнени€: 50
ћомичета ето
    
    јћЅ» — ћ≈ƒ
7ч.ч.вода
1ч.ч.сол
2ч.ч.захар
1ч.ч.олио
1ч.ч.мед
5ч.ч.оцет
¬сичко се завар€ва и се заливат с горещата течност вече напълнени в буркани нар€зани камби,моркови целина,чесън и карфиол.«атвар€т се и се обръщат с капачките надолу.“ака престо€ват 1 денонощие и се обръщат с капачката на горе и така 3-4 дена след това се  прибират на хладно.ќт тази доза излизат 3 три литрови и 2 компотени буркана.—игурна съм,че ще ви хареса. Hug Hug Hug
ќооо забравих да напиша на 3 литра буркан 6 аспирина,а на компотен 2 аспирина.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 375
Ќа мен много ще ми хареса,благодар€ ти bouquet
÷итирай

“алант на 2012,2013 г.

ћнени€: 2 085
» на мен ми допадна, ама горе-долу какво количество зеленчук слагаш за тази марината?!? newsm78
÷итирай

русе

ћнени€: 50
» на мен ми допадна, ама горе-долу какво количество зеленчук слагаш за тази марината?!? newsm78
јми пълниш почти до горе.
÷итирай

–усе

ћнени€: 3 849
 ћомичета как консервирате печен патладжан
÷итирай

“алант на 2012,2013 г.

ћнени€: 2 085
«дравей. Ћично аз затвар€м бурканите и вар€ 20 минути.“ака де - стерилизирам... Embarassed Hug
÷итирай

–усе

ћнени€: 3 849
 
Здравей. Лично аз затварям бурканите и варя 20 минути.Така де - стерилизирам... Embarassed Hug
  А за консервант какво слагаш.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
45-59 от 260 отговора