«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
180-194 от 724 отговора

¬—≈Ћ≈Ќј“ј........

ћнени€: 131
«дравейте, при€тели!!! Hug Hug Hug
¬лизам набързо да сподел€ с вас това, на което се натъкнах току-що и изчезвам да си чета...а то е "101 ћќўЌ» ћ»—Ћ» » ”“¬Џ–∆ƒ≈Ќ»я Ќј  Ћ”»« ’≈… "

http://zashto-kak.hit.bg/luiz_101.htm[/b][/color]
÷итирай

Ўотланди€

ћнени€: 1 063
ћила, може би ти не си човека, в чиито възможности е да измисли лек. Ќо говорим за желани€. Ќищо не ти пречи да го пожелаеш, нали! ј когато желаеш нещо, може и да се случи  Very Happy


ѕрочетох нещо интересно, но в момента н€мам време да ви го разкажа. —амо с две думи: „рез работа едновременно със съзнание и подсъзнание, човек може да навлезе в ц€лата информаци€, ко€то носим. "Ќосим", защото по н€какъв начин подсъзнанието на всички хора е сл€то. “ака можем да надникнем в бъдещето; да печелим от тото и още неща - за душата.

’убав ден!
“онимар... ирони€ на съдбата е, но този лек против рака аз го знам... майка ми победи рака по този начин преди 15 години, двете заедно се борихме, аз "достав€х"  основата от книгите, заедно с не€ го прилагахме на практика - и усп€хме. «аслугата, естествено, е изц€ло нейна - т€ го реализира, но пък аз го знам.  “о всъщност... всички го знаем, поне пишещите и чет€щите в тази тема - пром€на на мисленето се нарича, вече в каква посока - е предмет на други конкретни разговори с всеки конкретен човек, там нещата могат да се различават малко.

ќбаче ти, както си почнала да разказваш за това интересно нещо, дето си го прочела - запали фитила и сега изб€га... дай още, де!  Hug Peace
÷итирай

Ўотланди€

ћнени€: 1 063
«наете ли какво си мисл€ докато чета...
 артата на желани€та и изобщо желани€та ми се струва работ€т тогава, когато сме всъщност щастливи и н€маме належаща нужда от нещо.
 огато сме на ръба, когато се нуждаем спешно от нещо, тогава не става.
»маше такъв ¬селенски закон.
«абел€звам че момичетата с хуба работа, с материално горе-долу сносен начин на живот нещата им се получават, мисл€ си дали защото техни€ начин на живот е "ръката" ко€то се прот€га и си взема нещата които желае  newsm78
ј тези, които са без работа, пари, дом, при т€х нещата зацикл€т, дали от належащата нужда или просто защото не е във възможностите им да осъществ€т желани€та си...
ƒано да греша  Praynig
≈дин пример - ”ейн ƒайър.  огато се променим да бъдем в хармони€ със себе си и околните, когато вършим работата си с вдъхновение и сме в синхрон с »зточника при нас пристига толкова изобилие, че сме в състо€ние да осъществим и най-смелите си мечти. » щом продължаваме да го правим ц€л живот н€ма как това което даваме да не се връща обратно при нас умножено. «начи ”ейн ƒайър{...] с такава философи€ е осигурил материално и неродените си правнуци на многобройното си семейство
ƒа продължа мисълта на yahoo Ц  на ”ейн ƒайър баща им ги е зар€зал, като е бил малък Ц впоследствие открива гроба му, мисл€, че са били повечко деца и на майка му й е дошло в повечко и той е израснал по сиропиталища Ц т.е. започнал е от нулата. “о ето виж го днес Ц един от най-известните лектори и писатели в ню ейдж, естествено, Дприлично богатФ Ц не знам колко точно, но със сигурност живее в доволство Ц мисл€, че има 8 деца от една и съща жена и са много щастливи.

“а не винаги "пари при пари" отиват - има начини човек да обърне посоката на колелото. ћного хора, все пак, по света, усп€ват, като са започнали от нулата - нали? " огато сме на ръба, когато се нуждаем спешно от нещо" - тогава зависи от нас, с каква вибраци€ го искаме.  огато мислим за едно нещо, всъщност можем да мислим на двата полюса - полюс ѕЋё— - искам го, страстно очаквам да се по€ви, радостно предвкусвам идването му, отсега се наслаждавам на момента, когато ще го имам - и полюс ћ»Ќ”— - искам го, ама го н€мам, никога не съм имала такова нещо, никой от родителите ми го н€ма, н€ма ли най-сетне да дойде, не е честно, все аз н€мам каквото искам, а другите го получават ей-така, честните хора никога не усп€ват" (малко се поол€х тука в описанието хехехе, ама дано е станала €сна иде€та.)

 азват, че когато излъчим Ќјћ≈–≈Ќ»≈ да получим нещо, придружено със силна положителна емоци€ - тогава се получава.  огато вибраци€та е по-скоро на  хленча, на н€мането, на отча€нието, на обезвер€ването - не се получава нищо.

“а ако се върна към тво€ пример - момичетата, които вече имат н€каква "база" в материално отношение, веро€тно са привикнали да мисл€т и пребивават във вибраци€та на "имането" и "придобиването", затова по-лесно им се получава. “ака си мисл€ аз, де.

Jd, и аз да кажа - ако напишеш книга, и аз ще си € куп€ - що не се замислиш - може да стане бестселър още сега... Wink
÷итирай

–усе

ћнени€: 4 954
  *ћила*,по отношението на имането и идването. ѕон€кога се получава. —нощи на една среща се заговорихме за едно девойче, което б€х срещнала само н€колко пъти, но ми беше направило впечатление. много слънчево и усмихнато беше. ѕреди години, когато € срещнах беше студенка и пикак не цъфтеше и вържеше в материално отношение. ќказа се, че нейна съседка, омъжена за американец предложила на майка и, да € прати при не€,зщото имала възможност да поеме едно дете. „удех се защо не € срещах години след това.ћного ме радват такива вести.
÷итирай


ћнени€: 112
 леле къде съм била досега че чак на 13страничка се записвам в новата тема.
Лени   bouquet

÷итат
Знаете ли какво си мисля докато чета...
Картата на желанията и изобщо желанията ми се струва работят тогава, когато сме всъщност щастливи и нямаме належаща нужда от нещо.
Когато сме на ръба, когато се нуждаем спешно от нещо, тогава не става.
Имаше такъв Вселенски закон.
Забелязвам че момичетата с хуба работа, с материално горе-долу сносен начин на живот нещата им се получават, мисля си дали защото техния начин на живот е "ръката" която се протяга и си взема нещата които желае  newsm78
А тези, които са без работа, пари, дом, при тях нещата зациклят, дали от належащата нужда или просто защото не е във възможностите им да осъществят желанията си...
Дано да греша  Praynig

Аз също много пъти съм си задавала тези въпросчета Маргало,дори наскоро в предната тема беше коментирано че за да получим нещо трябва да дадем нещо друго.Тогава си зададох същия този въпрос като теб когато човек няма нищо -нито пари ,нито любим ,нито хубава работа и т.н. какво всъшност трябва да даде за да получи едно от всичките тези неща.Така и не можах да си отговоря.Забелязала съм че когато човек има пари или любов всичко е наред .т.е много по-лесно може да мисли позитивно.Но пък сигурно му липсва нещо друго .Защото в живота пълно щастие няма .
Понякога съм забелязала че има някои неща които дори и без грам усилие стават ,просто съм го изрекла и дори и не съм се надявала че ще се случи ,дори мога да кажа че въобще не съм мислила позитивно за даденото нещо ,а напратови всеки път когато някой ме попиташе ,,Какво става ,,,аз отговарях ,,Едва ли ще стане ,защото конкуренцията е прекалено голяма,,,.Но ето че то се случи ,как и аз самата не мога да отговоря ,без техника и т.н.
От време на време гледам това клипче и ми дава надежда и вяра че съвсем скоро ще имам всичко от което така силно желая и на всяко новолуние пиша желанията си .

Речта На Стив Джобс /изпълнителен директор на APPLE
« ѕоследна редакци€: вт, 07 сеп 2010, 20:42 от ‘е€ -¬ълшебница »
÷итирай

Montreal

ћнени€: 3
јз също много пъти съм си задавала тези въпросчета ћаргало,дори наскоро в предната тема беше коментирано че за да получим нещо тр€бва да дадем нещо друго.“огава си зададох същи€ този въпрос като теб когато човек н€ма нищо -нито пари ,нито любим ,нито хубава работа и т.н. какво всъшност тр€бва да даде за да получи едно от всичките тези неща.“ака и не можах да си отговор€.

¬инаги имаме какво да дадем! ƒори една усмивка, една топла дума, да помогнеш физически на н€кой безпомощен, сподел€не на информаци€ и куп други "дребни" неща са също даване. —лед като всичко е енерги€ защо да делим даването на материално и нематериално и при невъзможност за материално даване да се самоблокираме и ограничаваме, че не сме заслужили?
÷итирай


ћнени€: 112
Аз също много пъти съм си задавала тези въпросчета Маргало,дори наскоро в предната тема беше коментирано че за да получим нещо трябва да дадем нещо друго.Тогава си зададох същия този въпрос като теб когато човек няма нищо -нито пари ,нито любим ,нито хубава работа и т.н. какво всъшност трябва да даде за да получи едно от всичките тези неща.Така и не можах да си отговоря.

Винаги имаме какво да дадем! Дори една усмивка, една топла дума, да помогнеш физически на някой безпомощен, споделяне на информация и куп други "дребни" неща са също даване. След като всичко е енергия защо да делим даването на материално и нематериално и при невъзможност за материално даване да се самоблокираме и ограничаваме, че не сме заслужили?

yahoo   знаеш ли че усмивката не ми слиза от лицето ,не за да се изпъкна но когато започнах работа всички служители ми казаха ,,,Най-накрая да се появи един слъвчев човек в нашето ежедневия,,,
Винаги съм помагала и продължавам да помагам на приятели и познати ,не съм лош човек който ще направи нещо само и само за да получа това което искам ощетявайки другите,понякога като чета всичко тук и си казвам ,,,Е от толкова много хора само аз ли не мога да получа това и да ми стане онова,,,Не мисля че съм чак толкова черноглед човек ,че само за негативни неща си мисля и т.н. ,напротив всеки път когато някаква негативн мисъл ми мине през ума веднага започвам да си повтарям утвърждение и се успокоявам .Знаеш ли че повече от 10години желая и търся своя човек който ще ме направи още повече щастлива ,който ще ми даде любов и всичко от което имам нужда /не само материално / и всеки път когато ми стане мъчно ,защото колкото и да мислим позитивно понякога чашата ни трябва да прелее и да излезе всичко което сме събирали в себе ,било то емоции ,сълзи и т.н. се сещам за тази мисъл

Нищо велико не се саздава на момента ,дори чепката грозде или смокиня.Ако ми кажеш ,че искаш смокиня ,ще ти отговоря ,че за това е нужно време .Позволи й първо да разцъфне ,после да налее плод и да узрее.

Епитект

Така че не мога да кажа че не съм давала и не продължавам да давам 
« ѕоследна редакци€: вт, 07 сеп 2010, 21:53 от ‘е€ -¬ълшебница »
÷итирай


ћнени€: 1 570
÷итат smile3501 smile3501 smile3501


÷итирай

Montreal

ћнени€: 3
‘е€ -¬ълшебница, сигурен съм, че слънчев човек като теб н€ма да остане дълго време незабел€зан и ти пожелавам да откриеш сво€ човек възможно най-скоро. Ќе в€рвай винаги, че всичко отнема много време - пон€кога стават и чудеса. ”спех!
÷итирай


ћнени€: 1 570
‘е€ -¬ълшебница, сигурен съм, че слънчев човек като теб н€ма да остане дълго време незабел€зан и ти пожелавам да откриеш сво€ човек възможно най-скоро. Ќе в€рвай винаги, че всичко отнема много време - пон€кога стават и чудеса. ”спех!


 Peace

÷итирай


ћнени€: 104
јз също много пъти съм си задавала тези въпросчета ћаргало,дори наскоро в предната тема беше коментирано че за да получим нещо тр€бва да дадем нещо друго.“огава си зададох същи€ този въпрос като теб когато човек н€ма нищо -нито пари ,нито любим ,нито хубава работа и т.н. какво всъшност тр€бва да даде за да получи едно от всичките тези неща.“ака и не можах да си отговор€.

¬инаги имаме какво да дадем! ƒори една усмивка, една топла дума, да помогнеш физически на н€кой безпомощен, сподел€не на информаци€ и куп други "дребни" неща са също даване. —лед като всичко е енерги€ защо да делим даването на материално и нематериално и при невъзможност за материално даване да се самоблокираме и ограничаваме, че не сме заслужили?
ѕодкреп€м изц€ло! Flutter
÷итирай

ƒобрич

ћнени€: 2 313
„овек н€колко дни ако не успее да ви прочете, после може да се окаже, че н€колко поредни теми е пропуснал.

Ћени, за новата тема. bouquet

...

ћомичета, н€ко€ от вас има ли пирамида за енергийно хармонизиране? Ќа мен ми подариха една, прочетох из »нтернет простанството за значението и предимствата й, но се чудех н€кой реално дали € притежва...
...

»мам такава пирамида от около 10 години. —ложила съм € на една полица на библиотеката. Ќе € поставих под леглото, защото лъчени€та се редуват през 1/3  отрицателно с положително. Ќе € използвам за определени ритуали, ако това имаш предвид. ѕриема се, че може да неутрализира отрицателните излъчвани€ в жилището.
÷итирай


ћнени€: 1 570
Ћичи си че наближава новолуние, темата прелива  35 35 35
÷итирай


ћнени€: 5
„ета ви с интерес. ЋќЌ ј как така "не заслужавам","лимит на желани€та"-ти си добър човек и заслужаваш всичко.¬ —вета има неограничено изобилие за всички,а във ¬селената наистина неограничено-това го прочетох н€къде и си го запечатах в съзнанието, над€вам се за посто€но.ћай не го цитирам точно,но този е смисълът.
ћила,учудвам се как повечето неща които пишеш на 100% съвпадат с мои мисли,че дори желани€.Ћексуса си го пожелах юли месец дори помн€ датата 25(понеже се пишеше за не€ във форума)ей така просто го харесах и си го пожелах без да съм особен фен на коли. ¬ подкрепа на последни€ ти пост пействам този цитат:
Ќеобходимо е да се мисли не че парите не стигат, а че ги има. Ќали в портмонето все пак има нещичко? “очно върху този факт тр€бва да се съсредоточите. ѕари има. Ќе е важђно колко, главното е, че ги има.
јко засега не ви стигат средствата да си купите нещо, не съжал€вайте, а просто отложете покупката. ¬ие «Ќј≈“≈, че скоро ще имате средства. ј в случай че сте решили да изхарчите пари за нещо, не се колебайте и в никакъв слуђчай не съжал€вайте.  олкото повече се стискате, толкова по-малко ще се върне към вас. —ами€т факт на Джалене на парите" твърдо фиксира вниманието ви върху това, че не ви стигат. ≈то защо тр€бва да получавате пари с любов и радост, а да се раздел€те с т€х - безгрижно.
јко в момента имате малко пари, непреклонно повтађр€йте, че имате и ще имате още повече. ѕо този начин формирате съответни€ образ, който постепенно ще се отђрази в реалността. —коро ще откриете, че парични€т поток наистина ще нарасне. ј след известно време изобщо ще престанете да се тревожите за наличието на пари - те винађги ще са достатъчно. “ака, постепенно, мислени€т ви шабђлон така ще се преустрои, че ще стане като у богатите, кођито не се замисл€т за средствата.
« ѕоследна редакци€: ср, 08 сеп 2010, 20:03 от Sweta »
÷итирай


ћнени€: 4 412
 ато стана въпрос за пирамиди се сетих, че преди много време пак б€хме говорили  за пирамидите за желани€.
—помн€ ли си н€кой?
јз писах н€колко неща, които ми се сбъднаха тогава  Thinking


≈то какво намерих в първата тема  Very Happy

јtalanta: «а 25те желани€ - тр€бва ли да си постав€ме срокове? јз мисл€ да пробвам. ƒаже мислех да си сложа листа в пирамидката на желани€та, ко€то така и не съм ползвала до сега. “€ май точно за това се ползва.
¬ела: Ќе знаех, че има пирамидка на желани€та. “очката точно по средата в пирамидата на 1/3 от височината на основата и където е центъра на тежестта се намира тъй наречената кралска крипта и има много силно излъчване. “очно там можеш да сложиш вода, за да придобие лечебни свойства. »мам обикновена пирамида с планински кристал.ѕри него коефициента на натрупване на енерги€та е най - висок: 100. ћоже да си сложа списъка под пирамидата.  
atalanta: јха, сега прочетох инструкциите - мо€та е виолетова на цв€т, което означава интуици€, спиритуалност, стремеж. хе-хе-хе, попаднах в целта! Ќа инструкци€та пише да си напиша на листче желание, да го сложа в пирамидата и в продължение на 7 дни по 3 пъти на ден да се фокусирам на него.
ј сега, де, едно или 25 желани€ да сложа? ўе взема да пробвам със см€на на попрището, защото на мен май стреса ми идва от нежеланието да учителствам.
ј, да, на мен за гол€ма пирамида не ми стигнаха средствата, но знам, че можете да си държите плодовете в такава и там най-дълго запазват свежестта си.
mijjjka -  ак така "в" пирамидата?   уха ли е? newsm78
ќткъде може да се купи такава пирамида? јз имам от кристал, но €вно тази пирамида на желани€та, за ко€то говори Atalanta е н€каква друга...
Atalanta: ћо€та е куха, отвар€ се едната страна. ќсновата е около 10/10 см.
¬ела: ћожеш да си направиш пирамида и от картон. ћоже да си направиш и само ръбовете като стените останат кухи. «а пирамидата е най - важно да са спазени пропорциите на ’еопсовата пирамида.  огато е от картон може да се бо€дисва в различен цв€т според предназначението.
∆елани€та могат да се материализират и без пирамидите, но пирамидите имат научно доказано много силни енергетични свойства / с пропорции на ’еопсовата пирамида /. “ака, че не виждам защо да не може  подсъзнание и пирамида да работ€т заедно за постигане на определена цел. ¬ъзможно е резултата да се ускори при съвместното действие.
mijjjka: ƒнес се сдобих се с куха пирамида. ¬ магазинчето, от което € купих, имаше най-различни цветове пирамиди, аз си избрах метално-сива. ∆ената ми об€сни, че било от особена важност пирамидата да е ориентирана с едната си страна /не с ръб/ на север, за което е нужен и компас.
ћежду другото вчера в разговор с една позната и т€ ми каза да напиша желание на листче, да го сгъна  и да го забрав€. “ова се наричало "сигил", каквото и да значи ...
—ега съм решила да запиша желани€та си на хартийки и да ги сложа под пирамидата
 акто ¬ела  споменава по-нагоре, много важно е да се спаз€т пропорциите. «атова аз реших да не рискувам и да си куп€ готова пирамида  Smile
≈то ги отношени€та:

ќ“ЌќЎ≈Ќ»я «ј  Ћј—»„≈— ј "’≈ќѕ—ќ¬ј" ѕ»–јћ»ƒј
a/h=1,564625
a/l=1,2365591
h/l=0,7903225
където (а) е основен ръб
(h)височина на пирамидата
(l) апотема на пирамидата(височина на стената на пирамидата)

така за а=23/h=14,7/l=18,6

ƒа си призна€, аз не б€х особена сила в математическите науки и едва ли бих се справила...  Confused

≈то и още инфо, ако н€кой се интересува - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26586&pid= … readed&start=

¬ела: ѕропорции на ’еопсовата пирамида

D Ц ½ от основни€т ръб;
2D Ц основен ръб;
B Ц околен ръб;
A Ц апотема / височина на околната страна /;
H Ц височина на пирамидата;

–азмерите се в см.    
2D     D       A            B                    H                  
  5    2,5      4          4,8                   3,2
  7    3,5      5,7         6,7                4,5
10      5      8,1         9,5                   6,4
15    7,5     12,1       14,3                9,5
20    10      16,6        19                  12,7
25    12,5     20,2        23,8            15,9
30    15      24,3         28,5             19,1
40    20      32,4        38                  25,1
50    25      40,5        47,6              31,8
60    30      48,5        57,1              38,2
80    40       64,7      76,1               50,2
110   50      80,9        95,1                63,6
120   60      97,1        114,1                   76,3
150   75      121,4     142,7               95,4
200   100    161,8      190,2               127,2
Ќай - лесно става като се начертае един шаблон от картон с избраните размери и после по него се черта€т пирамиди, които се оцвет€ват в желани€ цв€т и се леп€т.

 

’ехе... това €вно е била първата ми сигилизаци€ тогава  Laughing
« ѕоследна редакци€: вт, 07 сеп 2010, 22:53 от mijjjka »
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
180-194 от 724 отговора