«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

’ранене с млека за кърмачета, захранване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-34 от 34 отговора


ћнени€: 448
alice, а сега ко€ кухн€ ползваш или не ползваш?
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 034
«наех си аз, че с моите претенции веро€тно ме чака всекидневно готвене за бебето Confused Ќо при високата ицена се над€вах на тази кухн€ да ме спас€ва н€колко дни в седмицта.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 191
Alice,  акво ти отговориха за космите или не си питала? #Cussing out
÷итирай

—офи€

ћнени€: 37
Ќе ме бива с конфронтациите и хич не съм им се обаждала.
ѕоследно с малки€ ползвахме ян Ѕиби€н, но там пък взеха да пест€т и вместо десерт (закуска за нас) слагаха плод или пък нишесте с нещо (бисквита, бишкота) и десерти с нескуик. —ега си хапваме заедо и ставам раничко за да сготв€.
÷итирай


ћнени€: 1
«дравейте,

Ѕих искала да сподел€ мо€ опит и да кажа на всички мами, които се търс€т детска кухн€ за дечицата си, никога да не използват услугите на ям-€м. Ѕ€х поръчала 100% био кухн€ за малкото си дете което струва 72 лв на седмица с доставка до вратата. Ўофьорът, който разнас€ храната (при условие, че е платена доставката) започна да иска пари за син€ зона, за да може да ми остав€ храната!!! ќтделно от това независимо, че н€колко пъти потвърдиха, че за 9 месечното ми бебе ще нос€т за десерт кремове или н€какъв пасиран десерт, знаейки възрастта му и поемайки анагжимента (а не тиклави мъфини/кексчета, които дори възрастен не би €л!!!) започнаха да нос€т почти всеки ден кексове, макарони на фурна!! » това след ежедневни уговорки, обещани€ и извинени€. Ќе искам да си помисл€м какво може да съдържа храната при това отношение и дали изобщо е био!! ј в допълнение и сами€т шофьор използва обидни думи пред майка ми по мой адрес, докато остав€ храната, за това че си търс€ правата особенно, когато заплащаш за храна, ко€то се счита, че е най-добрата, съответно най-скъпата!
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-34 от 34 отговора