Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 690
  • Мнения: 2 947
Крист,успех! Hug Praynig Peace
и аз съм на жито в момента..
виждам,че си от плд,можем да спретнем житно кафе. Heart Eyes
solej,благодарско,че те има!  bouquet  bouquet  bouquet

# 691
  • Пловдив
  • Мнения: 6
С огромно удоволствие ina15! Все с нещо трябва да заменя сутришното капучино - защо да не е с житно кафе   Joy

# 692
  • БУРГАС
  • Мнения: 1
Здравейте!
Започвам да се настройвам за поредното февруарско житуване.

# 693
  • София
  • Мнения: 472
Здравейте!
Започвам да се настройвам за поредното февруарско житуване.
Кога започва то?

# 694
  • Мнения: 2 554
Здравейте!
Започвам да се настройвам за поредното февруарско житуване.
Кога започва то?
Само 7 поста преди твоя, на предната страница, ако беше погледнала, щеше да видиш, че почва на 23 февруари, без дори да се налага да четеш особено много.

# 695
  • Мнения: 0
Здравейте, Wink.Чета  ви постоянно и ви се радвам ,че така добре се справяте.Аз когато житувах нямах проблем с режима, но после НЕ направих правилно захранване,така че на вас БРАВО!Много ще ни помогне на нас следващите захранването което споделяте   bouquet
УСПЕШЕН ДЕН  !

# 696
  • Мнения: 158
  Вече има връзка между темата и социална мрежа/Темата там е с почти същото заглавие/.Там има и линк към написаното тук.Искрено се надявам да бъдем полезни на всички ,които искат да направят достатъчно професионално /като подход/ и правилно Житния режим.
  Не се стеснявайте да споделяте.Така помагате и на другите ,които ще правят Житния режим след вас.
  Можете да се учите и от добрите резултати /А те не са никак малко/, и от някои грешки.
А тези ,които са нови ,нека четат повече и по-търпеливо .Няма как да повтаряме едни и същи неща почти постоянно.
Ние сме като вас и имаме и други ангажименти.
 Акцентирайте на последните страници.В повечето случаи там са посочени промените .
 Надявам се,че началото на новото ''издание''/ 6 / ще отрази корекциите през последните месеци.
   Очаквам  и примерни захранвания.

# 697
  • Мнения: 2 947
solej,аз смятам да се захраня по схемата на пол брег за 10-дневен глад на вода.ще пиша как съм.

# 698
  • София
  • Мнения: 3
Здравейте. Нова съм тук, но изчетох много за житния режим и реших този февруари да го спазвам. Обаче имам някои притеснения. Попринцип съм доста слаба  и аз искам да го направя с цел пречистване на организма, кръвното ми попринцип е ниско. Студентка съм. Дали има опасност да ми прилошава, тъй като по цял ден съм навън. Не искам да отслабвам повече от това, което съм. Ако не успея 10 дни да го спазвам дали ще е проблем?  Rolling Eyes

# 699
  • Мнения: 158
За да има някаква полза,трябва да направите Житния режим поне 5 дена.Ако почувствате някакво неразположение,пийте повече топла вода с мед и увеличете по две количествето на орехите/за калории/.
 Тази препоръка е за хора с много ниско кръвно и за тези ,които са много слаби.

# 700
  • Мнения: 158
Мисля,че захранването на Пол Брег е по-кратко от необходимото.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 21:35 от solej

# 701
  • Мнения: 35
Житен режим  на анн69, 2011, януари
Започнах го след пости, цитрусово гладуване 13 дни, 10 дни правилно захранване.10 дни след това влязох в житуването – около 47-8 кг. Причини – хронични болести.
Режимът протече неусетно, при мен - без значение дали ябълката е преди или след житото, както и накрая, че я хапвах 10-на минути около житото. 3 дни преди края спрях меда /лични причини/ и леко почнах да увеличавам орехите, теглото ми падна ниско – приключих на 42 кг. Накъсан сън за кратко, главоболие 1 ден, но студът – ужасен, от спадащото тегло. Обринах се едно хубаво и там, дето никога не съм можела, но това показа чистене.
Положителното – депресията още при гладуването зачезна,  без лекове минаха цепнатини на палец и пета, кожата се обнови,  езикът никога не се е чистил на такава фаза, след нито едно гладуване; косата придоби един готин формат…; затвърдиха ми се нови модели на мислене и хранене, нов вкус, без усилие и контрол; някаква трезвост и равновесие; разни нови усещания.  Засили се интроспекцията, не искам да общувам много, добре съм си вътре в себе си.
Всяка сутрин жабуря с шарлан. Не закусвам. Закуско-обядвам м/у 10 и 11. Вечер – между 16-18. Вода/чай между храненията, сутрин и вечер пийвам добре вода.
Един съвет от мен – ако случайно се превиши количеството храна, особено при леките храни в началото на захранването, помага диафрагменото дишане, с корема, ефектът е  сигурен.
Захранване -/Ангелската супа е безспорна!/
Първи ден:в 10 часа - салата от 1 морков, 1/2 авокадо,  лим. сок, 6 изкиснати ореха, 1 с. л. Зехтин. В 11 ч.-  чаша супа от сварената още толкова за вечерта от - 1 с. л. басмати, 2 с.л. ситно нарязано прясно зеле, 1 морков, парче праз лук на ленти, 1 с. л. Зехтин. Ябълка следобяд. Вечерта чашата супа, след половин час същата салата + 1 с.л. сусамов тахан . Награда - чаша изкиснати слънчогледови семки
Втори ден : супа от морков, парче праз, 2 с.л. наситнено зеле, копър, целина, 2 с. л. басмати, лим. сок - това са за 2 купички, за обяд и вечеря. Салата от  червено цвекло сурово, малко морков, 1/2 авокадо, 6 изкиснати лешника, лимон, 2 с. л. зехтин и 1 с. л сусамов тахан. Ябълка. Супата, салата от морков, авокадо, лимон, тахини, зехтин, парче краставица, чесън. Пред компа, уви - суров изкиснат слънчоглед
Цвеклото не беше добрият вариант - беше ми неогладняващо с часове и малко тежко, та имаше втора ябълка към едната, да го измете.
Трети ден- супа богата с домашните зеленчуци – грах,  царевица, картоф, лимонов сок, морков, целина, чушки, зелени подправки
Вечерта – покълнала леща, тахини, лимон, краставица, магданоз, чесън, морков
Четвърти ден –  покълнала леща + зехтин, магданоз, малко сол.
Салата авокадо, морков, магданоз, лешници, лимон, зехтин, малко сол. Бадеми, орехи. Ябълка.
Мини-салата от краставица, авокадо, сусам ,зехтин, кисело мляко. Супа 1 картоф и морков, лимон, зехтин, ленено семе, магданоз.
Пети ден– пак чудене салата преди супата ли и победи чувството, че салатата, като по-лека, ще е преди днешния сух таратор..
Салатата-върховна ! - морков, цвекло, тахини, лимон, сол, зеле, грах, зехтин, авокадо. Таратор сух – ленено семе киснато, краставичка, изкиснати орехи, сол, зехтин, малко домашно мляко. Ябълка. Вечерта  мини-салата зеле с грах, зехтин, тахан. Сух таратор с повече накиснати орехи – вкусно!!! Киснат слънчоглед
Шести ден– супа от грах,  кисело зеле по унгарски, картоф, 2 печурки, басмати, зехтин и сол. Салата от цвекло,  морков, зеле, грах, зехтин, лимон, сол, тахини
Седми ден- салата цвекло, морков, лимон, тахини, зехтин, сол, лешници. Супа с кафяв ориз, грах, зеле, морков, маринована кладница.Ябълка. Салата кафяв ориз, 2 размразени чушки, грах, тахини, зехтин, маринована кладница.
Нататък менюто ще са вариации с досегашните продукти-вегетарианка съм, не ям яйца, а в близките седмици храненето ми ще се придържа в рамките на храните с алкално действие, без плодове и такива зеленчуци.
Равносметката ми е положителна, килограмите също вървят плавно нагоре, според плановете ми. Всичко  е много по-вкусно и засищащо.  
Благодарна съм на всички във форума, има за какво! Успех и на другите!

# 702
  • Мнения: 158
ann69,благодаря за споделения опит.Според мен,той ще е много ценен за тези, които ще прявят следващите Житни режими.

# 703
  • Deutschland, Münster
  • Мнения: 150
анн69 благодаря съ6то за споделения опит, особено за захранването. аз продължавайки да 4ета и да се информирам ми възникна един въпрос. за6то трябва при захранването да се киснат орехите. и колко време трябва да е кисненето. моят подготвителен режим продължава, не съм яла никакво месо и от другата седмица 6те по4на и другите мле4ни полека-лека да ги отпра6там. 4ак с нетърпение 4акам да дойде 23. а между другото утре и едно лунуване съм ре6ила да прибавя към 4истенето.
лека и спокойна ве4ер на вси4ки желая Simple Smile

# 704
  • Deutschland, Münster
  • Мнения: 150
а и о6те не6то какво е тахини?



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт