Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 ноем. 2005, 09:54 ч.
  • Преглеждания  1 747  Мнения  38  Онлайн  1
Отговори
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 735
Видях ги, като ги вадеше от съда за пържене и чак тогава проявих любопитство. Не можах да запиша съставките, нито как точно се приготвят.

Моля помогнете  Praynig, че страшно вкусни  eat ми се видяха!

Реклама
# 1
  • Русе
  • Мнения: 5 578
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=date&id=2213

Шани, искам да кажеш като ги направиш.

# 2
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 735
К'ва съм ...бяла Фтичка  smile3535. Как не се сетих  doh да скивам 1-во сайта.

Но огромно благодаря на Вергилия   Flowers Sunflower

Ще ги спретна - обещавам  Simple Smile

# 3
  • Мнения: 5 257
Ох, и аз поточих лиги като ги зърнах  Rolling Eyes
Мързи ме да ги правя  Embarassed
Шани да споделиш  Wink

# 4
  • София
  • Мнения: 293
Може ли някой да даде рецептата и тук, че нещо не я откривам ooooh!

# 5
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 735
туй то  ooooh!, само за един ден са достъпни рецептите за деня  Crossing Arms. Аз не си я записах, щото нали я има в нет-а.  Blush
Сега без бухтички... Confused

# 6
Ето рецептата:

Бухтички с чубрица и сирене

Продукти:
150 г сирене
50 г маргарин
3 яйца
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. вода
1 ч.л. стрита чубрица
1 ч.л. самардала
1/2 ч.л. сминдух
1 щипка сол
олио за пържене

Начин на приготвяне:
1. Към 1 ч. ч. вода се слага маргарина, посолява се. Оставя се да кипне и изведнъж се изсипва пресятото брашно. Тенджерката се оттегля от котлона , като се бърка непрекъснато. Трябва да стане тестена топка, която се прехвърля в купа. Едно по едно се добавят яйцата, като непрекъснато се бърка с миксер. /При добавянето на всяко яйца се бие по 3-4 мин./ Преди да се сложи 3 яйце се ароматизира с чубрицата и самардалата и сминдух, добавя се настърганото сирене.
2. С две лъжици от тестото се оформят малки, сплеснати бухтички. Пържат се до златисто в предварително загрятото, обилно количество олио. Изваждат се върху салфетка.

# 7
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 735
Duraia -   bouquet
...какво щяхме да правим без теб!

# 8
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Голяма тъпотия.  Tired

Вижте:

http://www.bonapeti.tv/forum/viewtopic.php?t=93

# 9
  • София
  • Мнения: 293
Хилади благодарности и от мен
  bouquet

# 10
  • sofia
  • Мнения: 5 569
Да ви светна мацки на сайта на БТВ-то. Като отидете на предаването, в раздела "очаквайте" можете да видите доста рецепти назад.
http://www.btv.bg/week/?magic=coming&tale=156&s_id=13975

# 11
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 735
vesi1, браво!  Hug
Добре, че "едните" имат повечко акъл от "другите" и че все още никой не е открил разминаването  Crazy

# 12
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Някой направи ли бухтичките?

# 13
А някой ще ми каже ли какво е това самардала Embarassed
Ако разбера какво е през почивните дни мога да ги пробвам Grinning
Рецептата много наподобява на такава за еклери само дето се добавят тия подправки и сместта се пържи, а не пече Thinking

# 14
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 735
Хондичка, скъпа...не знам как да ти го обясня  Confused
Тук в Бг си го има пакетирано, както всички останалии зелении подправки.
Бе аз ще ги пробвам, но и аз нямам самардалата ( тя имаше и друго, по-известно име) и сминдух-а.
Но все си мисля, че може и без тях Wink
Съботно-неделно ще е моето готвачество на тези бухтички   chef
После ще си кажа и без бой  Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт