Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 656
Пилешко филе или бонфиленца се нарязват на хапки и се мариноват в един белтък, 2 суп.л нишесте и малко сол.Така престоява 20-30 минути.
загрява се мазнина и се изсипват месцата като не се разбъркват докато не залепнат едно за друго.След като се изпържат се изваждат върху салфетка за да се отцедят.
В нова мазнина се запържват зеленчуци според сезона.В момента аз слагам лук на шайби, моркови на ивици и тиквички на ивици.Накрая прибавям 3-4 скилидки чесън.Всичко се прави на много силен огън за да не се разкашкват зеленчуците.Ако искате може да прибавите и гъбки.
Накрая прибавяме месото и заливаме със:в половин чаша вода слагам 2 ч.лъж.захар, 2 суп.лъж соев сос, 2ч.л оцет и малко бяло вино.
Къкри 4-5 минути докато се сгъсти.
Ще си оближете пръстите.  chef  chef
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Обожавам китайската кухня! Рецептата изглежда лесна, а аз много обичам да ми е лесно Laughing
Снежи   bouquet
Цитирай


Мнения: 3 354
Това ще го пробвам още утре!!! Laughing  chef bowuu
Цитирай

Русе

Мнения: 5 578
Ето, ето това ще сготвя днес.
  bouquet
Цитирай


Мнения: 891
Смятам да го пробвам още тази вечер   bouquet
Цитирай

Русе

Мнения: 5 578
При мен стана ужасно, останахме гладни.
Добре, че имахме мезе и фъстъци.

Директно в боллука, прекалих със захарта.

Цитирай


Мнения: 2 546
А какво трябва да е нишестето?
Цитирай

Русе

Мнения: 5 578
Сложих чаревично, не стана.

И захарта мисля е много.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Нишестето е пшенично, а захарта само 2 ч.лъжички непрепълнени
Цитирай

Русе

Мнения: 5 578
Нишестето е пшенично, а захарта само 2 ч.лъжички непрепълнени

 Tired

Мале...изложих се.
Аз сложих супени.
Цитирай


Мнения: 2 546
Днес научих нещоново...че съществува царевично и пшенично нишесте! Благодаря ви! В неделя може би ще направя тази рецепта!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.