Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
585-599 от 734 отговора

Анкета

Поради каква причина бихте гледали сериала?

Може да изберете максимум 3 опции.

обичам исторически филми

59 (36%)

обичам турски сериали

12 (7%)

защото харесвам Халит Ергенч

90 (55%)

не смятам да го гледам

1 (0%)

друго(обясни в темата)

1 (0%)


А Н И
благодаря за всичко което правиш
с много обич в сърцето-
за снимки колажи новини клипчета
за тази тема ,която ще ни бъде
уютен виртуален дом няколко години
пожелавам ти незабравим ден на
БЛАГОДАРНОСТТА
Цитирай


Кога ще започват снимките?
Цитирай


Последно пишеше че започват края на ноември но с този сериал всяка информация е предпоследна. Единственото сигурно е че Халит Ергенч ще е Сулейман Велики  Laughing
Цитирай


А Н И, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕБ И  ВСИЧКИ ТВОИ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ. БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ ОКОЛО ТРАПЕЗАТА!!!

Цитирай


Последно пишеше че започват края на ноември но с този сериал всяка информация е предпоследна. Единственото сигурно е че Халит Ергенч ще е Сулейман Велики  Laughing
Laughing Laughing Laughing
Благодаря.
Цитирай


Ани, приеми и моите поздрави за празникът на благодарността. Това е чудесен повод, ако си пропуснал да благодариш на някого, да го сториш. Весел празник!  bouquet
« Последна редакция: Четв., 25 Ноем. 2010, 20:48 от Mydream »
Цитирай


АНИ, весел празник! Благодарности и от мен!
 
Цитирай


Здравейте на всички в тази тема!
Севи, здравей!
Също така, се предполага(не твърдя обаче), че е възможно ролята на Роксолана  да е тази очарователна  Дама:
 Özlem Düvencioğlu


 http://www.dizifilm.com/oyuncu/ozlem-duvencioglu-350.htmЗа което лично аз ще бъда доволна, на фона на останалите предполагаеми актриси до този момент.


« Последна редакция: Четв., 25 Ноем. 2010, 22:42 от Hasret_Bg »
Цитирай


Ани, честит ден на благодарността!


Благодаря за всичко, което правиш за нас!

И Халит те поздравява

http://vbox7.com/play:d7994485

« Последна редакция: Четв., 25 Ноем. 2010, 23:10 от Лукреция »
Цитирай         


link:     http://www.megaupload.com/?d=G145HAD0
Цитирай      
 

   


                 Zeynepm     
Цитирай


simo66         Miki23 
Цитирай


Но ето че пред тъжната върволица пленнички, кой знае откъде взело се, сякаш изникнало от стамбулския прахоляк, се появи стадо овце. Овцете плътно се притискаха, изплашено налитаха една връз друга, блъскаха се и се втурваха ту на една, ту на друга страна. Овчарите с високи островърхи рунтави калпаци и с бели някога, а сега безнадеждно захабени дрехи подвикваха на своите пощурели живинки, подбираха ги с гегите си, караха ги за продан или за клане, а пред стадото, важен като Синам ага, се пъчеше огромен черен козел с окачен на шията чан от позеленяла мед и тази мед при всяко помръдване на врата на козела кънтеше глухо и с дълбока болка като Настасиното сърце.

Стадото напомняше тяхната участ. Овцете ги караха като хора, а хората — като овце. Полъх на гибел усетиха горките жени от това зрелище, в ноздрите ги удряше смрад на омраза, долавяше се гласът на смъртта.

— Ър! Ър! — подвикваха овчарите българи с уморено мрачни гласове, а на Настася й се счуваше, че някъде дълбоко в гърдите й звучи нечие предупреждение: „Стой! Стой!“ И тялото й сякаш се вдърви, изгуби гъвкавостта и изяществото си, не можеше да направи и стъпка, не можеше да помръдне — идеше й да падне, да се блъсне в земята и да умре тук, та да не вижда този чужд град, да не усеща върху себе си лепкавите, плъзгащи се като гъсеници погледи, да не изпитва унижението и страха да се сравнява с тези овце, предназначени за клане.

Но съдбата отново се смили към нея. Евнусите свърнаха в тясна пресечка към двуетажна дървена къща, стара и разкривена като нейния стопанин Синам ага. Настася с крайчеца на съзнанието си отбеляза гъстата резба, малките прозорчета с чудновато преплетени дървени решетки отгоре, яката врата с дебела медна халка и наклоненото към стената — току да падне — старо дърво пред къщата. От безкрайния Стамбул, от неговата омраза и безгранична мъка сега те бяха хвърлени в тишината на това убежище, в теснотия-та на дървената клетка-затвор, където свободата беше заменена с решетки на прозорците, със стари килими, с миндери и възглавници, с разхвърляни безразборно на пода между бакърени съдове, кадилници и наргилета вещи, непознати, странни, безсмислени и враждебни.

Свалиха железните нашийници на жените. Най-сетне, най-сет-не! Показаха им къде е водата и всичко друго за природни нужди.

Макар и да бяха погребани може би завинаги между тези четири стени, но бяха спасени от алчните очи! И все пак са живи, живи са!

откъс от "Роксолана"
Цитирай   /   26 Kasım 2010 Cuma

KIM NEREDE GÖRÜLDÜ ?


'Bitmeyen Şarkı' dizisiyle ekrana dönen oyuncu Bergüzar Korel ile 'Muhteşem Yüzyıl' dizisine başlayan Halit Ergenç Kanyon'da objektiflere takıldı.

Çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyleyen Korel, eşiyle SushiCo’da yemek yedi.
ЦитирайДобро утро, вместо да ни султана !    Hug Hug
AS GOOD MORNING from our Sultan !   

Цитирай


585-599 от 734 отговора