Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 75
 • София
 • Мнения: 2 824
Нещо интересно - http://www.youtube.com/watch?v=Y6a4T2tJaSU&feature=player_embedded

Някакви идеи?  Поредна фалшификация или ... ? Mr. Green

Уау!!!
Аз пък не схванах тоя слон откъде се взе...
Иначе, жената прилича на мъж и - да - говори мо мобилен Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 18:47 от КЛОНКА

# 76
 • София
 • Мнения: 7 699
Май слонът е от следващия кадър и за момент се застъпва със зебрата...  Thinking

# 77
 • Мнения: 776
Здравейте момичета Hug, моля за Вашата положителна енергия за Ники, който се бори с тежка болест и му предстоят операции. Благодаря Ви  bouquet

# 78
 • Мнения: 90
И аз тука   bouquet

Успех на Ники!!!

# 79
 • Мнения: 1 568
Някой днес включи ли се във световната медитация да сподели преживяното?

# 80
 • Мнения: 72
Включих се и аз в ритуала с листчетата  Peace

# 81
 • Мнения: 1 568
Аз питам за световната медитация?
Споделете моля, никой ли не се включи?
Лени?
Как беше при вас?

# 82
 • Пловдив
 • Мнения: 76
Лени   newsm51

За Ники много положителна енергия  Two Hearts  Two Hearts  Flowers Sunflower  Flowers Sunflower  Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover

# 83
 • Шотландия
 • Мнения: 1 912
Нещо интересно - http://www.youtube.com/watch?v=Y6a4T2tJaSU&feature=player_embedded

Някакви идеи?  Поредна фалшификация или ... ? Mr. Green

Не го разбрах, нали съм неанглоговоряща  Confused
Човекът показва, как на запис от 1928 година тази жена (или мъж) говори по мобилен телефон. Показва го забавено, много забавено и прави анализ. Пита за други обяснения. Той е фен на Чарли Чаплин и си купил колекция събрани филми, това е в документалната част на поредицата.

На Ники - много здраве, вяра и успех на операцията! babydust7 babydust7 babydust7
Мамка Мимка, честито на сестра ти! Клеми - браво, детето е страхотно!  smile3501
Благодаря отново за всички линкове, музика и прекрасни неща, които публикувате.  Hug

# 84
 • Мнения: 295
Привет и от мен!Записвам се в любимата ми тема.Така ме е яд,че днес не успях да си направя първия ден от ритуала с горенето на листчетата!Нищо...живи и здрави,ще е следващия месец.
Лека нощ на всички!Чудесници сте вие!

# 85
 • София
 • Мнения: 2 824
Май слонът е от следващия кадър и за момент се застъпва със зебрата...  Thinking

Да, кадърът прелива. Може би е снимано едно и също място, на което има зебра, после слон, сигурно след това се появяват и други животни, не зная каква е идеята, не съм гледала този филм.
Жената много прилича на мъж. Но ако говори по мобилен телефон, каква е идеята? В смисъл, какъв извод можем да си направим? Ясно е, че 20-те години на миналия век не е имало нито мобилни телефони, нито някакво радио, да случа и да си припява, да речем...
Ако идеята е, че жената/мъжът е някакъв пришълец, то...като как осъществява контакт, като му трябва мрежа за целта, изградена такава не е имало? Или? Какъв извод следва да си направим, ако приемем, че говори по мобилен телефон?
Това май не е режисиран филм, та да речем, че Чаплин е предрекъл мобилните. Явно е снимано с камера, статично, случайни минувачи на определено място...


А сега да споделя нещо смешно. След като така и така попаднах на първа страница, загледах се в техниките, припомняйки си, че някои са "авторски" на момичетата тук и си рекох да пробвам на Дес зарядното за портмоне. За пръв път го прочетох, досега само от вас бях чувала, че има някакво такова нещо, представях си го много по-трудно и мъчително, а и не ми е било зор. В тоя момент ми се зареждаше телефона и звънна майка ми, да ме пита за един номер, извадих си портмонето, там ми е визитката на човека и просто спонтанно натиках зарядното в него. НА шега.... В рамките на 1 час го напълних с точно 900лв.Кеш. Mr. Green
Изобщо не очаквах този приход днес, а и беше след 19ч. Стана ми много смешно. Ама много. Joy

Та, Дес, мацко, егати момера е това, честно!!! Crazy

Е, споделих. Зареждайте на майтап, много е забавно. Grinning

# 86
 • Мнения: 448
  bouquet 
 това със зарадното ми допада.....и аз ще пробвам  Laughing

# 87
 • София
 • Мнения: 365
Амиии аз се зачетох в статиите на Стив Павлина и преведох началото на How to Manifest Money.... ммм превода не е професионален, но ми харесаха идеите му Simple Smile

Как да привличаме пари
Стив Павлина


Доста съм писал за Закона на привличането, но в тази статия ще се фокусирам по-точно върху аспекта `как-да го направим` спрямо отношението ни към парите.

Игриво


Най-важния аспект при призоваването на пари е да подходим към тях с правилна емоционална настройка. Мислете за емоционалната си настройка като за цялостната вибрация на отношението ви към привличането на пари. Как бихте описали това отношение? Дали е алчно, нуждаещо се, развълнувано, с надежда и т.н.?

Ако подхождате към този процес от нужда, безпомощност, оскъдица или твърде сериозно, най-вероятно няма да сполучите. Това е правилната вибрация за привличане на нищо – или да направите нещата още по-зле като привлечете нежелани разходи – но не е правилната вибрация за привличане на пари.

Така че ако подхождате към това казвайки „Наистина имам нужда от 1000 лв., за да си платя сметките следващия месец, така че силно ще се фокусирам върху призоваването им според Закона на Привличането“, е... късмет с това обръщение. Но се обзалагам на обратното.

Малко по-добра вибрация е тази на надеждата, но и тя си остава доста слаба в енергийно отношение. Надеждата няма да ви заведе много далеч.

Много по-добра вибрация е да подходите с любопитство и експериментиране. Да се озовете в състояние на детски интерес и учудване.

А много по-силна вибрация е да създадете усещане за игра, чувства като игривост, възбуда и вълнение. Това е страхотна енергия за подход към парите. Ще споделя една история, за да илюстрирам как направихме това с дъщеря ми.

Съзнателно

Когато искате да се появят пари, важно е да знаете, че те вече са тук. Ако въобще не ги виждате, значи са скрити от погледа ви, чакат ви да ги забележите и да ги вземете. Това се отнася както за пари в брой, намерени на земята, така и за възможности, които създават и генерират пари.

Знайте, че парите и възможностите са точно пред вас. Просто трябва да нагодите очите си да ги видят. Това става като промените вибрацията си – честотата на мислите и емоциите ви – към такава, която е способна да открие и забележи парите.

Забавно е да приемете този процес на смяна на вибрациите като смяна на измеренията, все едно се настройвате към различно възприемане на честотния спектър. Тази друга реалност все си е била тук. Просто преди не сте можели да я видите, защото сте били настроени към несъвместими честоти, честоти които са правили парите невидими и недоловими за сетивата ви. Може да сте били заседнали в червения край на спектъра, докато парите са били закачени в синята му част.

Очевидно сетивата ви възприемат много неща докато деня си тече, но забелязвате една съвсем малка част от всичко това. За да се проявят парите е нужно да настроите сетивата си да показват на вниманието ви полезна информация, която подсъзнателно сте пропускали като неуместен или неподходящ фонов шум. Този процес на настройване иска малко време, но вие със сигурност можете да го направите.

Напоследък обучавах дъщеря си Емили (на 10 години) как да призовава монети. Правя го като го превръщам в игра. Когато заедно се разхождаме навън, я предизвиквам дали може да намери повече монети от мен.

Първият път като го направих, тя се справи доста зле. Аз намерих няколко монети по време на разходката ни, често такива, които тя точно беше подминала дори без да ги забележи. Вместо да намира монети, тя нищо не забелязваше. Монетите не се вписваха в нейната реалност.

По-късно започна да забелязва неща, които приличат или са близо до монети, но не и тях самите. Намираше капачки от бутилки, кламери за хартия, парчета хартия, и приличащи на монети петна по земята – всичко друго но не и монети. Продължавах да ѝ показвам, че навсякъде има монети, но трябва да се настроиш към „честотата за изобилие на пари“, за да ги видиш. Всеки път като намирах монета и ѝ я показвах, мога да кажа, че ѝ помагах да се настрои към правилната честота на възприемане.

Причина тя да не се справя в тази игра, бе че нагласата й не включваше възможността да съществуват монети там, където се разхожда. Тя просто не мислеше, че може да има толкова много пари, скрити от взора ѝ. Като демонстрирах, че парите наистина са там и че тя просто не ги забелязваше, ѝ помогнах да промени представите си. Тя спря да мисли за играта като за нещо извън нейния контрол ( да разчита на късмет или шанс) и започна да мисли, какво може да направи ( отворено съзнание и внимание).

В началото, когато подминаваше монети, аз ги взимах и казвах „Виж, Емили. Имаше малко никел там, а ти го отмина! Очите ти със сигурност са го видели, защото гледаше в тази посока, но съзнанието ти не го е отбелязало. Все още имаш нужда да се нагодиш и нагласиш към правилната вибрация. Помни – монетите са навсякъде! Нареди на очите си да ги виждат!

Първоначално това я изненада. Отдаде го на късмет...или някакъв трик...или на някакво моментно отклонение от нейна страна. После като продължи да се случва, тя започна да се разочарова. Помогнах ѝ да преобрази това разочарование в забавление като посочих, че е наистина добра в намирането на капачки и петна, на което се посмяхме. Тя просто трябваше да нагласи съзнанието си още малко, за да забележи монетите.

Накрая тя започна да приема това, че наистина навсякъде е пълно с монети и тя само трябва да ги забележи. Изглежда тя започна да нарежда на очите и съзнанието си да включат програмата и да забелязват и съобщават за всяка монета.

Емили има състезателен дух, така че я заиграх като я предизвиках да намери повече монети от мен, което усили мотивацията и желанието ѝ да бъде добра в това. Тя знае, че технически това е честна игра и дори е с предимство като ходи пред мен. А и тъй като е висока само 140 см е по-близо до земята от мен самия.

Постепенно стана по-добра. Вчера излизахме и играхме отново. За час разходка покрай хотелите по главната улица на Вегас, тя откри 46 цента: 1 четвърт, 3 nickels и 6 пенита. В същото време аз намерих само 6 цента. Тя спечели за пръв път и бе много въодушевена. Разбира се я окуражих а става все по-добра.

Смея да кажа, че вероятно вече е по-добра от мен в намирането на монети. Сега знае, че навсякъде има монети, но също така напълно се вживява в игривия и състезателен дух на играта, който е много по-вълнуващ за нея, отколкото за мен. Освен това мисля, че тя харесва да знае, че това е честна игра, в която всеки от нас може да победи и няма причина тя да не е поне толкова добра, колкото съм и аз.

Когато става въпрос за създаване на игриво настроение и вълнение, децата лесно стават по-големи майстори от възрастните. Това е същото настроение, което трябва да пресъздадем като възрастни, за да привлечем и проявим това, което желаем.

Може и да звучи глупаво да правим това като възрастни, но е игра, която си заслужава. Когато някой път сте навън с приятели, направете си състезание, кой ще открие повече пари.  Може и да не е много вълнуващо да търсите монети, но пък ще си създадете вълнение опитвайки да победите приятелите си в глупава надпревара. Тази лекомисленост и несериозност всъщност ще ви помогнат да влезете в правилната вибрация и съответно да подобрите способността си да откривате пари.


Незаангажираност / Безпристрастност / Отделяне

Хората често са объркани от връзката между желанието и необвързването с него. Не са ли това коренно противоположни идеи? Как можеш да си двете едновременно? Не е ли желанието форма на привързаност?

Не, не са в конфликт. Заедно си съществуват перфектно.

Нека обясня.

Желанието е намерение, какво искате да правите и сътворявате. Може те да го опишете като страст, вълнение, силно увлечение. То е възхитителен извор от емоции, които призовавате като се фокусирате към нова цел. Колкото по-силно е желанието, толкова по-добре, така че... so amp it up!

Необвързването от друга страна е относно как тези желания в края на краищата се проявяват за вас. Когато сте твърде обвързани кога и как желанията да се сбъднат, вие прецаквате процеса на проявление. Вместо да задържите енергията на игривост и изобилие, започвате да пращате сигнали като загриженост, притеснение, тревога и напрежение. Не го правете!

Ще бъдете ли разтревожени ако не успеете да намерите достатъчно монети по земята? Ще подобри ли тази вибрация представянето ви? Не, само ще го намали.

Когато забележите, че се впрягате, спрете, дишайте и идете отново от сраната на желанията. Задръжте тази креативна визия на това, което искате да изживеете и се отзайте на позитивните усещания да бъдете там в сърцето си, в съзнанието и духа си. Знайте, че физическата реалност скоро ще ...(Know that physical reality will soon catch up), стига да задържите правилната вибрация.

Когато се почувствате подтикнати да предприемете действие от страст или вълнение,  а не от натиск или напрежение, тогава вървете право напред и позволете на действията да протичат през вас.  Изглежда, че ще трябват повече усилия да се спрете – ще чувствате все едно губите кураж или проявявате малодушие и се задържате насила ако не действате. Следвайте импулсите си. Но не се тревожете за непосредствените резултати от тези действия. Може да има някои извивки и завои по пътя.


Сила

Когато призоваваме пари е особено важно да не им отдавате силата си. Това обезсилва творческите ви възможности и парите навярно няма да дойдат ако направите това. Това е МНОГО честа грешка.

Не можете ефективно да владеете силата на проявлението, вярвайки, че можете да извикате нещо, което желаете (пари) докато смятате, че това нещо има власт над вас.

Ако искате да си поръчате пари, НЕ МОЖЕТЕ да вярвате, че парите са източник на сила. Парите не могат да ви дадат богатство или изобилие или щастие.наистина не могат да ви дадат нищо. Парите просто си седят там – цялата сила идва от вас.ако вярвате, че като имате повече пари ще ви даде изобщо някаква допълнителна власт, тогава всъщност поддържате вибрация, която казва „твърде съм слаб, за да привлека пари.“ Тогава ще трябва да си намерите работа Wink /You’ll have to get a job instead.  /

Мислете за това така. Ако искате да привлечете пари, но вярвате, че парите са източник на сила, тогава вътрешно вие давате сила на парите да ви кажат не. Ако парите имат сила, тогава тя може да откаже да се прояви.

Вместо този неразумен и грешен подход, във вашето съзнание и сърце трябва да ЗНАЕТЕ, че напълно на 100% доминирате над парите и че парите напълно на 100% се вслушват (покорни, хрисими) във вас. Вие тотално господствате, владеете и  ги контролирате. Ако наредите да се появят, те трябва да ви се подчинят. Нямат собствена сила. Не могат да ви откажат.

Когато привличате пари, вие ги КОМАНДВАТЕ да дойдат във вашата реалност. Вие сте  СЪЗДАТЕЛЯТ. Пърито просто нямат друг избор, освен да ви се подчинят, но само ако владеете истинската сила. Ако отдадете силата си на парите, тогава им разрешавате да ви откажат. Те ще кажат „Е, ако ни оставиш да решаваме, тогава не, ще си останем тук.“

Ако искате пари като сила сама по себе си, тогава като се опитвате да ги привлечете, всъщност се опитвате да ги надвиете, а в тази борба обикновено губите. Тази борба всъщност е напълно вътрешна и в известен смисъл лудост. То е все едно да играеш канадска със себе си. Как можеш да спечелиш? Това е една фалшива реалност, която проектирате, тъй като не сте готови все още да владеете напълно собствената си сила и мощ.

Не забравяйте, че парите са нищо повече от number. Или са парчета метал и хартия. Как е възможно да са по-силни от съзнателно човешко същество като вас?

Ако си мислите, че щом получите пари ще станете по-силен, то вие сте луд. Абсолютна заблуда. По-вероятно – ако наистина получите пари с такава настройка – да станете дори по-слаби. Това би бил вреден резултат за вас, въпреки че изглежда е каквото желаете. Бихте били weak-minded, weak-hearted person с повече пари и все още да си мислите, че парите са по-силни от вас, въпреки че ги притежавате. Тогава бихте се привързали към тях и ще се страхувате да не ги загубите, защото все още грешно си ги представяте като източник на сила. Те ще се превърнат в източник на сигурност за вас, постоянно уязвим. Колкото повече пари имате, толкова по-параноиден ставате относно загубата им. This would really mess you up big time. Така че бъдете много, много доволни, че естествено привличате по-малко пари, когато си мислите за тях, че са сила. Ако поканите в живота си пари в това лудо емствено състояние, отдавайки силата си, тогава парите ще се превърнат във ваш господар, а вие ще сте им роби. Дори и не помисляйте за това!

Ако парите не са сила, защо изобщо да ги желаем? Действително, не се налага. Но ако желаете да ги получите, то направете го като игра. Парите са просто играчка, с която можете да си поиграете. Въодушевете се за преживяването да привлечете пари, но не обръщайте никакво внимание на това, какво ще правите с тях, когато вече ги имате. Това е просто бройка.

Ако желаете нещо, което си мислите, че парите ще ви го дадат, тогава се фокусирайте директно върху желанието, а не върху парите, от които си мислите, че се нуждаете. Парите могат да бъдат но могат и да не бъдат част от процеса на проявление на желанието.

Фокусирайте се директно върху привличането на пари само ако сте способни да видите парите като играчка, като резултата от видео игра. It’s only something to manifest for fun, not something to get all worked up and stressed about.
И още веднъж, НЕ отдавайте своята сила на парите. Трябва да знаете, че парите са напълно безсилни. Цялата сила е във вас, никога отвън.

има и още, но ми се спи и друг път ще го превеждам. ако ви е интересно и е разбираем превода - на някои места виждате, не съм се справила..., ще го постна  Peace

# 88
 • Шотландия
 • Мнения: 1 912
Били-сан, благодаря ти за превода. Аз уж намерих видеото за Стийв Павлина, но не ми е останало време да търся статиите му. Тази специално е много интересна и ме накара да се замисля. Справила си се чудесно - направо се оцъклих, като видях такова голямо парче преведено... аз нямам търпение да превеждам толкова много - затова преразказвам, но, естествено, не мога да предам всичко толкова точно - а той е доста добър.  Благодаря ти отново.  Hug

Клонка - и ти ме оцъкли - браво! Отивам да си мушна поне едно зарядно в портмонето.  bowuu

# 89
 • Tам през Атлантическия океан
 • Мнения: 7 122
Май слонът е от следващия кадър и за момент се застъпва със зебрата...  Thinking

Да, кадърът прелива. Може би е снимано едно и също място, на което има зебра, после слон, сигурно след това се появяват и други животни, не зная каква е идеята, не съм гледала този филм.
Жената много прилича на мъж. Но ако говори по мобилен телефон, каква е идеята? В смисъл, какъв извод можем да си направим? Ясно е, че 20-те години на миналия век не е имало нито мобилни телефони, нито някакво радио, да случа и да си припява, да речем...
Ако идеята е, че жената/мъжът е някакъв пришълец, то...като как осъществява контакт, като му трябва мрежа за целта, изградена такава не е имало? Или? Какъв извод следва да си направим, ако приемем, че говори по мобилен телефон?
Това май не е режисиран филм, та да речем, че Чаплин е предрекъл мобилните. Явно е снимано с камера, статично, случайни минувачи на определено място...


................................................................................................

Та, Дес, мацко, егати момера е това, честно!!! Crazy

Е, споделих. Зареждайте на майтап, много е забавно. Grinning

То колко неща има изобретени  от време оно  Sunglasses  хич не се учудвам  Rolling Eyes
Никола Тесла малко ли неща е открил/изобретил ....някои от тях са "забулени" в мистерия  а някои от откритията се  преписват на други.
Тесла за онова си време е знаел мн. добре как ще се развие науката  Wink

Колко неща тепърва ние обикновенните ще научаваме ......  има хора отдавна знаят за тях и ги ползват  Thinking

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт