Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 11 058
Когато правя картофено пюре го сервирам веднага и ядове нямам с него никакви. Обаче ми се налага да го приготвя предварително, 2-3 часа преди сервирането. То ще е изстинало и на нищо няма да прилича. Има ли някаква хитринка за притопляне, така че да си е пак вкусно и да не му личи, че не е прясно приготвено?
Цитирай

Варна

Мнения: 3 208
Всичко готвено с картофи е гадно, като се претопли.
Може да пробваш да го направиш предварително без масло и после като претопляш да сложиш масло и мляко.
Това сега си го измислих, не съм го пробвала. Love
Цитирай


Мнения: 2 819
Аз от скоро започнах да го притоплям и си става супер  chef
Цитирай

София

Мнения: 2 636
не съм го притопляла, но като ми остане го използвам за основа на пица с картофена кора и каквото се сетиш отгоре.
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
не съм го притопляла, но като ми остане го използвам за основа на пица с картофена кора и каквото се сетиш отгоре.
офф-че: правиш пица, но вместо  тесто за блат използваш картофено пюре??? Че то успява ли да сетегне достатъчно и да не се натроши като се изпече?
Цитирай

тайна Майна

Мнения: 165
аз не го притоплям,напротив студено по ни харесва-въпрос на вкус.
Цитирай


Мнения: 303
Може на водна баня да го подгрееш става си добро стига да е оригинално пюрето - с готовите не става.
Цитирай

София... с надежда за преселение.

Мнения: 3 926
Може на водна баня да го подгрееш става си добро стига да е оригинално пюрето - с готовите не става.
Това е тайната, но трябва и да го разбъркваш. Става си пак пухкаво. Иначе може и в микровълновата като му добавиш една идейка вода или мляко и го захлупиш. После го изваждаш разбъркваш и пак е почти като прясно приготвено Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.