«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒом

ƒом

13 281 членове ¬ключете се
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
615-629 от 759 отговора

—офи€

ћнени€: 9 014
«а липсата на килими съм абсолютно "«ј". ќткакто се сетих, че е възможно да ги н€ма, си облекчих живота.
ѕрасковено, обаче, и аз не харесвам. Ќавремето, преди 20-30 г., когато започнаха да навлизат новите моди в Ѕългари€ /а с т€х и цветните латексови бои/, масово домовете се изшариха с това прасковено. ƒори аз, без да искам /защото си оцветих сама латекса, дори не си спомн€м дали по онова време имаше машинно оцвет€ване по каталог, ама и да го е имало все още е било безбожно скъпо/, та, без да искам си изпидепсах хола и спалн€та в прасковено. ћале, как го мразех то€ цв€т!
—ивото ми е фаворит сред цветовете за стени. Ќо за цветна стена е необходимо да има гол€ма квадратура. Ќа вилата бо€дисахме в една от спалните едната стена лилава. Ћеле, как се "смали" ста€та! ј все пак не е от най-миниатюрните - около 14 кв.м е, а таванът в един€ край е над 3.50.
Ќе знам. ÷ветните стени ме плашат. ѕредпочитам нещо, близко до б€лото, а цветовете да идват от текстил, пана, картини.
«атова и ми допадна толкова спалн€та на ѕина - спокойна, ненатрапчива, удобна, предполагаща релакс. –азнообразието е във формите и материалите, а не в цветовете.
«елена спалн€ ми харесва на картинка, ама за мо€ дом не ми допада.

ј една красива подова настилка абсолютно замества "по уютност" вс€какви килими и черги.
≈х, мечтииии!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 578
 ра€ на седмицата ще ви снимам тази стена(но само стената), сега сме на почивка.
÷итирай

–усе

ћнени€: 952
≈ххх pina, аз пак изтървах снимките ти,линковете не ти се отвар€т Sad...дано поне за антрето да се класирам от първите и да го вид€. ќстнаха ли ви още стаи за обзавеждане? в€рвам че си постигнала желани€т дом,спомн€м си в една от темите се беше за притесн€вала как ще приключи всичко.
—ега и аз съм на този хал,искам вече да вид€ финала и да се успоко€ Rolling Eyes
»наче за протокола нашата спалн€ ще е в лилавото, което вече толкова нашум€ че чак ми втръсна, но е вече късно за промени щото бо€дисахме стените Rolling Eyes иначе за килимите аз съм «ј но само в помещени€ където ще се спи примерно,защото ми създават повече топлина и уют. ќт всички модели най много ми харесват  рошавите килимчета Laughing кой знае какви прахосъбирами са.... Mr. Green
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 1 089
 ра€ на седмицата ще ви снимам тази стена(но само стената), сега сме на почивка.
јйде, дано мир€сат  Mr. Green

“ези килимчета с големите косми и аз съм ги харесала, ама ми казаха, че не могат лесно /дори трудно доста/ да се прахосмукират, тр€бва да са такива, че да се изтърсват... ама то пък много трудоемко ми се струва  ooooh!
¬ детската има килимче, в коридора ги махнах пътеките, ама зимата ще ги сложа, че много студено на гранитогреса Tired
÷итирай


ћнени€: 6 630
ћомичета, аз снимки не мога дълго да държа, защото албума който ползвам ми е силно ограничен от към обем. «а да стане по- гол€м, тр€бва да си плат€, а н€ма да го направ€. Ќ€мам и кредитна карта, дори да се прежал€, за да си плат€ албум в интернет  Thinking  ѕо други сайтове не ми се качва, защото качеството им е много ниско.

–ошав килим имам и то б€л. Ќе се чисти трудно бе хора - прахосмукачка.

ѕак по повод снимките - от снощи сме напълно обзаведени - дойде контрабюфета (  Smile ). —нимки с холските масички така и н€мам направени, сега и с бюфета н€мам. » батерии н€мам, а фотоапарата, който е със зареждаща се батери€ му изгубихме кабела при двете премествани€...  Tired 
јнтрето  Thinking чуд€ се какво да му показвам. “о се снима трудно, че е т€сно там. ¬ратите и первазите са снежнобели, стените тъмнозелени - както знаете от другите стаи. ћ€стото на обувките не е решено, а м€стото за с€дане и закачалките са ми нестандартни и пак ще ме метнете с критики  Laughing » черга имам - прахосъбирачка...  Smile
«а килимите да кажа, след като захванахме сериозно тази тема - както споменах съм жив€ла без кьорав килим. ¬ първото жилище, което обзавеждах сама си го измислих. “о беше преди много години (преди 12) когато б€х младоженка с бивши€ ми съпруг. Ќамирах ги за излишни, старомодни и ми се струваше, че по- лесно ще се чисти без т€х. ѕосле във второто ми жилище, вече с нови€ съпруг пак така. “ам б€хме временно, че беше много т€сно и дон€къде за да не се прав€т ненужни капиталовложени€. ѕървите 3-4 години беше ок. ѕосле взе да ме дразни. »сках да ход€ боса и да стъпвам на меко. »сках нещо тъкано, шаренко, нещо топло на пода. ƒотегна ми да се суркам по голите теракоти  Confused  „овек с възрастта, с времето се промен€. »дват му различни акъли. —ега имам килим в хола (гол€м, мек и рошав), килим в трапезари€та (тип рогозка, но текстилна), кожените черги, които вид€хте в спалн€та - 3 бро€; малка памучна чергичка в антрето. ƒългата част на коридора е гола. —ега се чуд€ дали и в тоалетната да не сложа една черга  Thinking ¬ече на мани€ заприличва моето  Laughing

malka s4etka, стаи за обзавеждане н€маме вече. »маме една празна спалн€, но т€ ще си стои гола. »зциклихме паркета, бо€дисахме стените, дограмата е нова, вратата е също сменена като всички други и това е. Ќ€ма даже первази по пода. Ќ€кой ден, като му дойде времето, ще бъде направена според нуждите.
« ѕоследна редакци€: ср, 28 сеп 2011, 08:10 от pina »
÷итирай

—тара «агора

ћнени€: 685
«дравейте, най-накра€ и аз мога да се похвал€ с готова и почистена спалн€. Ўалтета, нощни лампи и други дребни неща липсват, но и т€х ще набав€  Smile
≈то снимки: http://peperuda.snimka.bg/other/dom.624225

ќтносно килимите и аз съм "за" - жив€ла съм без килими, ами не ми харесва и имам чувството, че се мърсеше повече. ¬с€ка прашинка си личеше на пода, пък аз не съм толкоз оправна всеки ден да прахосмуча и ... сложих килим  Mr. Green ¬сичко е въпрос на вкус и усет. ѕон€кога и на...фън-шуй. Wink

’убав уикеееенд  Hug
« ѕоследна редакци€: пт, 30 сеп 2011, 16:43 от —иер »
÷итирай


ћнени€: 6 630
„естито —иер!
÷итирай


ћнени€: 145
 ато подхванахте килимите да попитам:тези в магазините нещо много изкуствени ми се виждат,какви слагате и от къде ги купувате.
ѕресийските нещо съм ги намразила.¬ миналото имаше разни подобни-червено-синьо и зелено-ужас!ўе ми се едно наситено зелено или топло каф€во-жълто килимче,ама никъде не намирам.
» последно преди години си взехме пътечка гумирана отдолу да не се хлъзга върху паркета.—лед година € хвърлихме-гумата се скапа от прането в пералн€та.явно не е ставала за такова пране,но кой да знае.
÷итирай

Ѕалчик

ћнени€: 4 391
baibibi,повече им се е получило на китайците от нас, тр€бва да си сл€па, за да не го виждаш...........
Џъъъ, кое им се е получило?

≈, как кое? јми не напразно са толкова многочислен народ, получават им се работата във фъншуйските спални. hahaha

ани 27, и ти напъълно си заслужаваш спалн€та. Stop

—иер!, честита спалн€, много ми хареса. Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 578
ќбещаните снимки на стената:
http://bimba88.snimka.bg/other/stena.565290.25193037

ƒа, ƒжема, заслужавам си спалн€та, повече от 3г. € имаме и още ми харесва.
÷итирай


ћнени€: 144
Ani27, как се казва типът бо€, с помощтта на който се постига този ефект - леко бл€скав и леко като на петна - посветло и по-тъмно? ћного ми харесва, виждала съм го в заведени€ и банки, но не знам как се нарича.
÷итирай


ћнени€: 6 630
≈фекта на бо€та и аз го харесах! —ъс сивото става интересно, както си и помислих.
÷итирай


ћнени€: 144
јз лично съм го виждала в ѕърва инвестиционна банка най-често. «а —офи€ не знам, но в ѕловдив всички клонове на та€ банка, в които съм ходила, са с то€ тип бо€. Ќо нали в банката неудобно да питаш служителките "»звинете с каква бо€ са стените??". ѕък и те едва ли ще зна€т Laughing “а затова тук питам.
ћиналата година ние бо€дисвахме в едната спалн€ с Dulux. ¬оди се много хубава бо€. ÷ветовете са едно към едно с тестера на харти€, не избледн€ват, но... искам такова гладко и на петна.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 33
“ова е вид декоративна мазилка,но как се казва точно тази незнам.
¬иж например тук колко много видове има:
http://nikon2007.com/plasters.html
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 578
ќтносно бо€та, не знам, не помн€.
Ќаехме бригада, ко€то си дойде с тестерите,  каталозите и боите. Ўефът им ми помогна с изборът на нюансите на цветовете. ¬с€ка ста€ има стена с различно изпълнение, използвани са н€колко метода на бо€дисване, не знам какви. Ўефът им, много добре ме разбра какво искам, чудесно ме консултира, негова беше иде€та за тази стена. јз харесах друг метод за детската, стои като напръскано. ƒругите помещени€ са  с различни методи.  ’ората, които са виждали изпълнението на живо, са впечатлени и са искали координатите на майсторите, но мъжът ми се разочарова накра€ от т€х, и реши да не ги препоръчва. –азочарованието се дължеше на това, че таванът в хола(една част), беше леко на вълни и те обещаха да го коригират, но.........типично по български, той им плати на доверие, и те забравиха за тавана #Cussing out.
ѕо принцип скъпичко ни излезе ц€лото удоволствие, но е красиво, а и  боите б€ха н€какви специални.
 “очно, подобни б€ха каталозите, кото показаните от Just Eva. “огава ми пушеше главата, ремонт на апартамента, обзавеждане, мебели, а аз  бременна...........не помн€ подробностите.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
615-629 от 759 отговора