Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 636
Правили ли сте в къщи лучени кръгчета? Аз пробвах една ресторантска рецепта - лучените кръгчета се овалват в равни количества царевично  и нормално брашно, после във вода скондензирано мляко и пак в брашняната смес, но нещо им опада панировката при пърженето Sad Sad Sad
Споделете вашия майсторлък!
Цитирай

София

Мнения: 363
И аз един път пробвах да ги правя, но също не се получиха.Явно трябва панировката им да е нещо като сместа за пържени филийки.Незнам. Crying or Very sad
Цитирай
Пробвай кръгчетата да ги потопиш в: яйце, брашно и бира. Количество не казвам, защото е на натаманяване. Трябва да стане нещо като смес за палачинки, но малко по-гъстичка Very Happy
Цитирай

РусЙе

Мнения: 5 302
Пробвай кръгчетата да ги потопиш в: яйце, брашно и бира. Количество не казвам, защото е на натаманяване. Трябва да стане нещо като смес за палачинки, но малко по-гъстичка Very Happy

АЗ съм правила точно по този начин - стават страхотни. Мисля, че се казваше паста "патафри" -разбиваш си отделно белтъците на сняг, отделно жълтъците с брашното и бирата -те трябва да са много гъсти и накрая сипва6 сместа на жълтъците при белтъците, и бърка6 с лужица. Трябва да ги пържеш в силно сгорещена мазнина. Mr. Green

Оффф малко тъпо го обясних, но ако не сте ме разбрали  - пак ще обясня.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.