Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Лучени кръгчета

  • 17 ноем. 2005, 20:42 ч.
  • Преглеждания  2 912  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 639
Правили ли сте в къщи лучени кръгчета? Аз пробвах една ресторантска рецепта - лучените кръгчета се овалват в равни количества царевично  и нормално брашно, после във вода скондензирано мляко и пак в брашняната смес, но нещо им опада панировката при пърженето Sad Sad Sad
Споделете вашия майсторлък!

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 373
И аз един път пробвах да ги правя, но също не се получиха.Явно трябва панировката им да е нещо като сместа за пържени филийки.Незнам. Cry

# 2
Пробвай кръгчетата да ги потопиш в: яйце, брашно и бира. Количество не казвам, защото е на натаманяване. Трябва да стане нещо като смес за палачинки, но малко по-гъстичка Grinning

# 3
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Пробвай кръгчетата да ги потопиш в: яйце, брашно и бира. Количество не казвам, защото е на натаманяване. Трябва да стане нещо като смес за палачинки, но малко по-гъстичка Grinning

АЗ съм правила точно по този начин - стават страхотни. Мисля, че се казваше паста "патафри" -разбиваш си отделно белтъците на сняг, отделно жълтъците с брашното и бирата -те трябва да са много гъсти и накрая сипва6 сместа на жълтъците при белтъците, и бърка6 с лужица. Трябва да ги пържеш в силно сгорещена мазнина. Mr. Green

Оффф малко тъпо го обясних, но ако не сте ме разбрали  - пак ще обясня.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт