Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 17 ноем. 2005, 22:13 ч.
  • Преглеждания  1 051  Мнения  15  Онлайн  1
Отговори
  • UK, Harlow/София
  • Мнения: 7 671
Аз само в ориза, но като четях една тема тук, видях че е доста популярен Thinking

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 4 423
Много го обичам в зелева салата, правя и един сос от майонеза и разни други неща със соев сос, в картофено пюре ( като почна да го ям,де) и върху изпечените пържолки (свинси, телешки, пилешки) и др. Peace

# 2
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Аз също го използвам към ориз със зеленчуци, но и когато има пе4ено месо(свинско най0ве4е) задължително. Дори и на пържени кюфтета съм слагала(когато са готови)

# 3
  • BG
  • Мнения: 4 546
по принцип на ориз. макар че, става добре и за пилишко и свинско . май просто нямам навика да го ползвам често

# 4
  • Сливен
  • Мнения: 2 000
Основно го ползвам за марината на пилешки пържолки. Също така слагам и когато правя зеленчуци с яйца.

# 5
  • София
  • Мнения: 369
Ползвам го към всякакъв вид месо(включително и при кебапи) , към ориз със зеленчуци, гъби сос и ....май за друго не се сещам Wink

# 6
  • все тук
  • Мнения: 1 626
на ориз със зеленчуци, на пилешки и свински пържоли, в маринати, на плънка за лазаня /понякога/. А дали сте го пробвали в комбинация с бяло вино? Убиват ли се или се допълват вкусовете?

# 7
  • София
  • Мнения: 2 700
При пържоли на скара пържоли - накисвам ги предварително в соев сос.
Правя салата от соеви кълнове и краставица нарязана на ивци със соев сос, оцет и олио.
Естествено в ориза,

# 8
  • Пловдив
  • Мнения: 260
Навсякяка слагам.

# 9
  • New Zealand
  • Мнения: 5 184
Основно го ползвам за марината на пилешки пържолки.
И аз.

# 10
  • Варна
  • Мнения: 361
Слагам го в кайма за кюфтета, за овкусяване на пържоли преди да се опекат, в ориза,в пилешкото месо ,за готови кебапчета и още такива подобни .Много го харесвам и винаги го имам вкъщи. Само да попитам вие къде го съхранявате? Аз го държа в хладилника - дали е правилно?

# 11
  • Сливен
  • Мнения: 2 000
Аз го държа в хладилника - дали е правилно?

И аз го държа в хладилника, но никога не съм се замисляла дали е правилно. Щом нищо не му е станало, значи може  Simple Smile

# 12
  • Мнения: 5 257
Соевият сос го използваме в комбинация с балсамов оцет за накисването на различни видове меса.

# 13
  • В центъра на Стара Загора
  • Мнения: 1 259
В супата и пилешкото,в свинското.

# 14
  • Мнения: 1 854
Още една идейка в допьлнение с горните мнения - слагам го когато правя спанак с бекон.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт