Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора

UK, Harlow/София

Мнения: 7 670
Аз само в ориза, но като четях една тема тук, видях че е доста популярен Thinking
Цитирай

София

Мнения: 4 423
Много го обичам в зелева салата, правя и един сос от майонеза и разни други неща със соев сос, в картофено пюре ( като почна да го ям,де) и върху изпечените пържолки (свинси, телешки, пилешки) и др. Peace
Цитирай

РусЙе

Мнения: 5 302
Аз също го използвам към ориз със зеленчуци, но и когато има пе4ено месо(свинско най0ве4е) задължително. Дори и на пържени кюфтета съм слагала(когато са готови)
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
по принцип на ориз. макар че, става добре и за пилишко и свинско . май просто нямам навика да го ползвам често
Цитирай

Сливен

Мнения: 2 000
Основно го ползвам за марината на пилешки пържолки. Също така слагам и когато правя зеленчуци с яйца.
Цитирай

София

Мнения: 368
Ползвам го към всякакъв вид месо(включително и при кебапи) , към ориз със зеленчуци, гъби сос и ....май за друго не се сещам Wink
Цитирай

все тук

Мнения: 1 605
на ориз със зеленчуци, на пилешки и свински пържоли, в маринати, на плънка за лазаня /понякога/. А дали сте го пробвали в комбинация с бяло вино? Убиват ли се или се допълват вкусовете?
Цитирай

София

Мнения: 2 700
При пържоли на скара пържоли - накисвам ги предварително в соев сос.
Правя салата от соеви кълнове и краставица нарязана на ивци със соев сос, оцет и олио.
Естествено в ориза,
Цитирай

Пловдив

Мнения: 260
Навсякяка слагам.
Цитирай

New Zealand

Мнения: 5 184
Основно го ползвам за марината на пилешки пържолки.
И аз.
Цитирай

Варна

Мнения: 360
Слагам го в кайма за кюфтета, за овкусяване на пържоли преди да се опекат, в ориза,в пилешкото месо ,за готови кебапчета и още такива подобни .Много го харесвам и винаги го имам вкъщи. Само да попитам вие къде го съхранявате? Аз го държа в хладилника - дали е правилно?
Цитирай

Сливен

Мнения: 2 000
Аз го държа в хладилника - дали е правилно?

И аз го държа в хладилника, но никога не съм се замисляла дали е правилно. Щом нищо не му е станало, значи може  Smile
Цитирай


Мнения: 5 257
Соевият сос го използваме в комбинация с балсамов оцет за накисването на различни видове меса.
Цитирай

В центъра на Стара Загора

Мнения: 1 259
В супата и пилешкото,в свинското.
Цитирай


Мнения: 1 854
Още една идейка в допьлнение с горните мнения - слагам го когато правя спанак с бекон.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора