«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравни заведени€, специалисти
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-13 от 13 отговора


ћнени€: 0
«дравейте Smile Ќ€кой може ли да сподели мнени€ и впечатлени€ за д-р јфродита —томнароска и д-р –осица  олева от “окуда Ѕолница? ¬ началото на 8-ми месец съм и все още се чуд€ при кой да род€! ’одила съм на прегледи при д-р ћари€ јтанасова от ћайчин дом и съм с доста добри впечатлени€ от не€! ћного ще съм ¬и благодарна за споделените мнени€та! “ова ще ми е първо раждане и се притесн€вам дали ще направ€ правилни€ избор на лекар!
Ѕлагодар€ предварително  Smile
÷итирай

—офи€

ћнени€: 136
¬иж тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=555483.0

÷итирай


ћнени€: 5 952
јз от  олева съм разочарована, затова и не раждах в “окуда.
¬ 8-и мес. отидох с фетални ехографии, биохимечен скрининг-т€ не в€рвала на доктори от провинци€та..имала съмнени€ за проблем в мозъка!!!  ато прегледа бе за н€ма и 2 минути на допотопен ехограф! » ме засили, познай къде-във "‘емина"...бившата ѝ месторабота Money
“ам замазаха "съмнени€та" ѝ, с това, че била гледала под ъгъл въпросното разсто€ние и бла-бла.."ама е добре да дойдете и други€ месец "Money Money (за справка, щото познай дали не б€х луднала след тази ѝ "диагноза и дали не б€х прочела достатъчно, въпросната "диагноза" върви с един куп съпътстващи признаци за забол€ването, при това ама от очевадни, по-очевадни, та и "водопроводчик" да си, гледайки с ехограф подобно бебе ще разбереш, че проблем има)
¬ последствие се оказа, че не само при мен се е разиграл този сценарий..

÷итирай


ћнени€: 0
Ѕлагодар€ ви за написаното!  Hug
» на мен ми направи впечатление, че ехографите в “окуда са малко стари (е, може би не всички, но този, на който ме гледаха си беше старичък и разделителната му способност беше лоша). јз не съм била на преглед при  олева - само съм чувала и чела разни неще за не€, но не знам защо имам н€какви резерви (н€какво предчувствие може би).
ј при —томнароска попаднах случайно - определено бих казала, че е много лъчезарна и внимателна  Very Happy но е завършила скоро и за това търс€ мнени€ и впечатлени€ за не€.
MTV, над€вам се,че  всичко е наред при теб и детето ти!  Smile «а съжаление често се случва лекари да изкарат акъла на хората с н€каква страшна и за щастив грашна диагноза, но ужасъти стресът, който човек изжив€ва след като чуе такава страшна диагноза е неописуем... Sad
÷итирай


ћнени€: 5 952
ƒа, наред е, и никога не е имало съмнени€ за обратното..докато не попаднах на въпросната докторка..а и след нейното "мнение" стана €сно, че н€ма никакъв проблем..но ест. ни пол€ с кофа вр€ла вода мен и съпруга ми, когато ни засили по пързалката #2gunfire
«ащото макар и направила всички възможни изследвани, при специалисти, нормално е, когато ти кажат "а бе ей тук виждам проблем с мозъка" да ти изправ€т косата (меко казано) едва ли има родител, който да приеме подобна реплика спокойно и да не направи после един куп изследвани€ ќ“Ќќ¬ќ, за да се успокои, че бебето му е ок.

јко ми беше казала преди да ида в —офи€ "не в€рвам да д-ри от провинци€та, обаче специалистите във "‘емина" са ок, идете там и ми донесете резултата от ‘ћ, защото ехографите в “окуда са стари и на т€х ‘ћ н€ма как да се направи"-ок, обаче постановката е меко казана грозна. “ова не е доктор, а най-обикновен търгаш. ћоже и грозно да звучи, но за мен подобен "доктор" е именно такъв.
 олкото и добър като специалист да си, не може да имаш подобно отношение към пациент, и то бъдеща майка.
÷итирай


ћнени€: 76
—поред мен ехографа в “окуда си е достатъчно добър. ƒ-р  олева ми прави ‘ћ без да ме праща никъде. —поред мен е добър лекар, но има особености в характера.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 91
–одих случайно при д-р –осица  олева. ѕървоначално се б€х насочила към ƒиков, но т.к. имаше желание да напуска, се насочих към ƒимитров, който пък ме насочи към  олева защото щеше да е в отпуск. –аждането мина много бързо, но имаше усложнени€ и благодарение на професионализма на д-р  олева в момента и аз и синът ми се радваме на отлично здраве. Ќе е словоохотлива. Ќа един от въпросите ми след раждането, ми отговори така "сега какво искаш... да ти разкажа учебника по гинекологи€ ли"!? —ледкато се възстанових ходих на 3 профилактични прегледа при 3ма различни лекари и всички мнени€ б€ха, че въпросната докторка се е справила повече от  перфектно. ≈дната дори пита дали съм раждала, т.к. н€мало следи.... Ѕих родила отново при не€. ўе обощ€ че като характер € определ€м за чепата, а като специалист - професионалист. » да вметна, че ако познавах чепати€ й характер от преди това (примерно от ∆ ) н€маше да й се довер€.

≈хографите наистина са много стари, лично началника на отделението д-р  . ми го е сподел€л, а то е и очевадно.

”спех в избора!
÷итирай


ћнени€: 0
Ѕлагодар€ за споделените опит и впечатлени€ Smile
÷итирай


ћнени€: 82

»зключително съм разочарована от др. –осица  олева. Ќ€ма такова грубо същество. Ќе знам какъв професионалист е,  не го коментирам има и мнени€, че е добър професионалист. ћоже и така да е.

Ћично за мен това не е достатъчно в нейната професи€. »зпратиха ме при не€ от ‘емина (там си след€х бременността) въпреки възражени€та ми, тъй като по стечение на обсто€телствата съвсем "случайно" вече б€х виждала как се държи с бременна жена в 8ми€ месец - брутално!

Ќаправих само една среща и ми беше достатъчно да знам, че това е последни€т лекар при който ще род€.  «а мен раждането е гол€мо събитие в живота на една жена и е важно да имам доверие на човека на когото ще довер€ живота и здравето си (мо€ и на детето ми в този момент).

Ќасочих се към друг лекар отново в “окуда без никакви угризени€ и изобщо не съжал€вам. »мам пълно доверие в присъствието на тази жена и съм спокойна че като тръгна да раждам, което ще е съвсем скоро (бременна съм в 40та седмица) н€ма да се притесн€вам дали големи€т професионалист др.  олева точно в този ден не е станала със задника нагоре.

Ќаистина се извин€вам, не искам никой да обид€, със сигурност има доволни от раждането си жени, само сподел€м моите впечатлени€. ƒа не говорим, че използва всеки повод за щ€ло и нещ€ло да предлага любимото си секцио. ј най-големи€т и проблем е когато при не€ отиде жена с "нормална" а не "проблемна" бременност.  оето е меко казано гадно.
÷итирай


ћнени€: 0
Ѕлагодар€ ти, Belora Smile ѕожелавам ти раждането да мине леко и безпроблемно за теб и детето ти! Smile
“и кой лекар си избра от “окуда? ѕитам те, защото ми се наложи да полежа н€колко дена в болница и полежах в “окуда и имам н€каква бегла представа за другите гинеколози там. Ќо от  олева н€мам, защото когато т€ беше дежурна(нощна см€на) не мина на визитаци€, защото "била сама и минала само при оперираните и проблемните"(а мен вече щ€ха да ме изписват)- това беше об€снението на акушерката. Ћично мен много ме разочарова това. Ќ€как ми се вижда несериозно! “огава много се чудех дали да не род€ при не€ и мислих да си запиша час за преглед при  олева.“ъй като ме приеха в болница, реших,че така ще придоби€ представа за лекарите там и ще ми е по-лесно да направ€ избор на лекар. ќчаквах  олева да мине на визитаци€, за да й задам 1-2 конкретни въпроса, свързани с бременността ми и така да реша дали да род€ при не€. Ќо т€ така й не мина на визитаци€...  Confused
¬се пак реших да попитам и тук за мнени€ на други майки.
ј доколкото знам, наистина т€ има афинитет към проблемната бременност!
ѕри —томнароска попаднах случайно и ми се вижда много мила и внимателна! Smile ќпределено мога да кажа хубави неща за не€! »ма доста пациенти и като гледам са доволни, но ми се искаше да чу€ мнение, на н€кой, който е раждал при не€!
÷итирай


ћнени€: 82
Ќе знам нищо за др. —томнароска за съжаление.

»ма гол€ма тема за болница “окуда, мисл€ че едно от момичетата беше дало линк по-нагоре.

ћожеш да попиташ в тази темичка за отзиви. јз лично ще раждам при др.  ир€кова живот и здраве. ƒо този момент мога само хубави неща да кажа. »мам впечатлени€ и от др. »лиев и др. Ћазарова - прекрасни впечатлени€ и като лекари, и като хора, а и отзивите които съм чела за т€х са само хубави..

успех с избора
÷итирай

“ам н€къде

ћнени€: 277
ѕациент съм на д-р  олева от 2 години и както сте написали в кавички имам доста проблемна бременност, не нормална и не първа по ред. Ќе ме вълнува  че и е чепат характера, с мен се държи перфектно, така както очаквам да е между пациент и лекуващ лекар. ѕрофесионализмът и е безспорен, днес ме изписаха след серклаж и 6 дневен престой  там. 
јпаратурата ако мислите, че в “окуда е стара, какво да кажем за “ина  иркова или ќкръжна болница  ooooh!, лични впечетлени€.
ƒ-р —томнаровска ме изписа днес, чудесно  отношение има към пациентите, но това за мен не е достатъчно услови€ да се довер€ на един лекар. Naughty

 ∆ела€ ви безпроблемни раждани€ и здрави бебчета  Hug
÷итирай


ћнени€: 76
ѕривет. »скам да изкажа мнението си по темата като вече раждала нормално при д-р  олева. »зключително съм доволна. јбсолютен професионалист, през ц€лото време се чувствах в сигурно ръце. Ѕеше до мен от началото до кра€ на раждането. ќтношението и беше добро. »зобщо много съм впечатлена и от не€ и от “окуда. ќт раждането ми остана един много хубав спомен. ƒ-р  олева се съобрази с желанието ми за нормално раждане, въпреки че имах н€кои показани€ за секцио разбира се не б€ха толкова сериозни, но б€ха достатъчни за да си намери "повод" за него, ако това и е била целта. »ма особености  характера, но стане ли напечено си върши работата много добре.
÷итирай


ћнени€: 0
«дравейте!

Ќ€кой знае ли д-р —томнароска къде работи сега? ѕоследно от “окуда ми казаха, че не е при т€х, същи€ отговор получих и от клиниката, където ход€.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-13 от 13 отговора