Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кърмене и захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Страсбург

Мнения: 819
1. В какви съдове варите зеленчуците и месото. Аз знам, че е хубаво да са емайлирани, но тук нещо не мога да си намеря подходящ такъв и ми е много гадно.... Какво мислите за тенджерата под налягане?
2. Някъде във форума прочетох, че зеленчуците се нарязват на дребно преди да се сварят. Аз пък знам обратното...., че за да се запазят витамнините и ценните съставки е добре да се варят цели.
3. По този повод да питам откога слагате лук в пюретата?
4. Колко време е трайността на прясно замразненото месо? Ако го държа в обикновена камера?
Ами...май това беше.... Smile

Цитирай

София

Мнения: 9 117
1.Варя в йенска тенджера, защото нямам уред за пара.
2.Режа зеленчуците на мнооог едри парчета, освен ако не бързам.Това всъщност няма значение, ако после пасираш заедно с бульона, както правя аз.
3.Лук слагам от около 8-9 месеца.
4.не знам Sad
Цитирай

София, Младост 4

Мнения: 303
4. На моята камера пише:
- риба- 3мес
- заешко- 6 мес
- телешко и пилешко- 9мес
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.