Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

DE

Мнения: 1 178
Правя "лунната торта", разбих 400 мл. сметана но тя се пресе4е, стана на то4ета и вода а не пухкава Sad
Моля Ви помогнете ми какво да правя къде гре6а??
Предварително благодаря за отговорите!
Цитирай

ново

Мнения: 1 058
И на мен ми се е случвало подобно нещо, но сметаната беше с изтекъл срок на годност.
Погледни на твоята за срок на годност newsm78 и тичай до магазина за друга  chef
Цитирай

Сливен

Мнения: 2 000
Явно е развалена сметаната. Аз я разбивам с миксер или в блендер. До сега не ми се е пресичала, за това си мисля, че грешката не е в теб, а в качеството на сметаната.
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
колко дълго си я "била" - има вероятност да си я "пребила" и да се е получило масло и суроватка. Сущо е важно преди да я "биеш", да я изстудиш. Но може и да е от трайността или да не е качествена.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 114
 Very Happy  "Как се бие сметана?"

 Много е лесно.Всичо,което ти трябва е крава и пръчка.Заставаш до кравата и започваш да я биеш с пръчката.След като се умориш,издояваш си бита сметана и готово.Можеш да започнеш да правиш тортата. Laughing
 Успех и да почерпиш. Laughing
Цитирай

DE

Мнения: 1 178
колко дълго си я "била" - има вероятност да си я "пребила" и да се е получило масло и суроватка. Сущо е важно преди да я "биеш", да я изстудиш.

Да то4но това съм направила, за6тото сметаната си бе6е в годност. Следва6тите 400мл. ги разбих на ръка с телена бъркалка и се полу4и. Това за изстудяването не го знаех, следва6тия път 6те опитам.
Благодаря  smile3525
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.