Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 ноем. 2005, 13:40 ч.
  • Преглеждания  543  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • London
  • Мнения: 7 316
Така, Борис вече е на 2 години и почти 6 месеца, но още не съм му давала риба, защото е с алергии и ме беше страх. Вече ми се струва достатъчно голям и искам да го пробвам. Взела съм хек филе и се чудя как да го сготвя. Хем да мога да запазя част за следващите дни, защото няма да му дам пълна порция, хем да е вкусно и да му хареса. В рецептата не трябва да има мляко, яйца,. моркови, целина и домати.
Чудя се, ако направо я изпържа без панировка как ще стане  newsm78

Реклама
# 1
  • София, център
  • Мнения: 514
Според мен не е хубаво да е пържена рибата. Можеш да я свариш и да прибавиш сварени зеленчуци, които може да яде - картофи, чушка, зеле или карфиол (броколи).

# 2
  • Лондон
  • Мнения: 1 613
Виж тук, дано си харесаш някой идея Wink

http://www.zadecata.com/vkuhniata/index.php?page=0_5_1_2_6

# 3
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Варена на супа е най-добре и според мен.

Най-лекия вариант, пържена става тежка.

Хека е лека риба, не е натрабчив и според мен ще му хареса на детенце.

# 4
  • Мнения: 3 664
Чета, предлагам ти да я сготвиш на пара
хека става уникално вкусен на пара
пържено .. де да знам.. пак ще е вкусно, но дали и здравословно...
и гарнираш със зеленчуци каквито ти се сторят подходящи
аз най-често я давам с картофиа

# 5
  • София
  • Мнения: 1 753
На пара!  newsm10

Малко офф: Аватара ти ме разбива от кеф всеки път. Искам и аз такъъъъъъъъъв  Embarassed  Grinning

# 6
  • Мнения: 6 395
аз лично много обичам риба, но пържена точно най малко  Confused
най често правя
в фолио я задушавам с малко масълце и някакви зеленчуци / такива каквито можете да ядете  Wink
става като мозъче  Grinning

# 7
  • София
  • Мнения: 6 737
И аз съм ЗА пара,на фурна или супа!Късмет  Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 6 098
Ами масло може ли да има. Аз я осолявам и намазвам с масло, увивам я във фолио, слагам я в тавичка, в която сипвам малко вода и бам във фурната. Става хем вкусна, хем здравословна.


Аз закъснях малко с рецептата, де, сигурно отдавна сте изяли рибата Embarassed

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт