«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ѕроблемно забремен€ване
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-11 от 11 отговора


ћнени€: 44
«дравейте момичета! ѕроблема ми се състои в това ,че тр€бва да ми бъде отстранена жлъчката и ми предложиха едновременно с лапарото на жлъчката да ми бъде направено такова и на €йчници и тръби! ћол€ ¬и ,тр€бва да взема спешно решение - ако н€кой е правил такова нещо да даде съвет? ѕредлагат ми го в "Ќадежда" - д-р ѕерсенска и аз не знам какво да реша!ћеждувременно искам да отбележа, че съм след неуспешно инвитро и ми предстои и второ! ћол€ ви за помощ и съвет! Ѕлагодар€ ¬и предварително!  
÷итирай

от село

ћнени€: 13 630
Ќе съм чувала н€кой да е правил такава там.
»наче е добра иде€ да се свърши всичко наведнъж.
— €йчниците и тръбите се оправ€т добре, ама с жлъчки не знам дали имат опит. Rolling Eyes
÷итирай


ћнени€: 44
и мен това ме притесн€ва,но ми казаха че имат вече такива случаи!ƒано да пише и н€кой който е направил такова нещо там та да се реша и аз!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 213
јбе € по-добре хирург да се погрижи за жлъчката ти, гинеколог да ти махне и това ми се вижда малко странно.
÷итирай

... на свобода!!!

ћнени€: 517
«а миг не съм си помисл€ла че ƒ-р ѕерсенска ще пипа жлъчката.
«нам за случай в който по повод гинекологична операци€ в ћалинов е присъствал коремен хирург. ѕредполагам че тво€ хирург ще е гастролиращ, така че най-добре се посъветвай с него.
Ќе знам само възстановителни€ процес как ще е, ако е само проверка на тръби и матка - ќ. ., но ако се налага хирургична намеса - не бих могла да дам съвет.
÷итирай


ћнени€: 44
ѕри всички положени€ ще е извикан хирург специалист за отстран€ването на жлъчката! ѕри мене проблема е, че д-р ѕерсенска и д-р —таменов искат да използват отстран€ването на жлъчката чрез лапароскопи€ за да ми се огледат и "ремонтират" и €йчниците и тръбите понеже по традиционни€ начин лпароскопски не може да стане ,тъй като съм доста пълна, а така ми об€сниха че би могло! ћол€ ¬и ако н€кой е правил такова нещо спешно ми тр€бва мнение!
÷итирай

... на свобода!!!

ћнени€: 517
јз не съм пълна, на пък имам една неуспешна лапароскопи€. “.е. ƒ-р —таменов не усп€ да пробие коремната ми стена за да направи лапароскопи€та, така че щом момента е удобен за теб, мисл€ че не тр€бва да го пропускаш ако разбира се двойната интервенци€ не крие рискове, най-малкото поне за да се огледа коремната ти кухина от опитен оператор.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 213
Ќе ми се е случвало точно това, имам само лапароскопи€, но пък майка ми и махнаха жлъчката с такава операци€. Ќейни€т възстановителен период беше доста дълъг, макар и безкръвна операци€та после трудно се оправи, беше на крака, но три месеца хич не беше в кондици€.  ато добавим какво съм изпитала от моето лапаро- там пак не мина много гладко въстанов€ването...т.е пристесн€вам се да не ти дойдат в повече две ровичкани€ на различни места и после възстанов€ването да е трудно.
—лед махане на жлъчката сигурно тр€бва да правиш диета, от друга страна пък ще те ст€га ,ако са ровичкали по €йчниците и тръбите. “и прецени, обсъди го,ако тр€бва с н€кой хирург,който н€ма общо със стерилитета.
÷итирай


ћнени€: 44
evro как така не е усп€л да пробие коремната стена! —игурно и при мене се притесн€ват за това да ми прав€т гинекологична лапароскопи€, а €вно с лапароскопи€та на жлъчката ще успе€т да стигнат до €йчничите и тръбите! јз утре ще отида да си говор€ подробно с д-р ѕерсенска. »наче ми каза че ще извикат за жлъчката д-р √ригоров от "ѕирогов".  азаха ми че е правено вече такова нещо при т€х! ћол€ ако н€кой му се е случило така нека да пише! —пешно ми е,защото тр€бва да реша - жлъчката не търпи отлагане!
÷итирай

от село

ћнени€: 13 630
«ащо не говориш и с д-р √ригоров, все пак по-тежката част ще е при него.
÷итирай

... на свобода!!!

ћнени€: 517
vivel, може и това да са съображени€та. ƒупката ко€то ще ти направ€т за сондата за жлъчката,  сигурно е на м€сто с "по-тънък" перитониум, камерата веро€тно ще има достъп и до малки€ таз с което се преодол€ва трудността ко€то беше при мен. ≈динствените ми съображени€ са по повод възстанов€ването от едновременната интервенц€. Ќо ако наистина момента е удобен - заслужава си да разнищиш възможността.
–азочарованието от неуспешната ми лапаро не мога да € сравн€ дори с неуспешните процедури преди не€.
÷итирай


ћнени€: 44
¬еро€тно това са съображени€та и много ще бъде добре ако може да стане така иначе след лапарото на жлъчката, преди  второто ин витро, тр€бваше да ми се прави втора хистероскопи€. јко така може да ми се уред€т всичките проблеми на €йчниците и тръбите - а те са гол€ма киста на €йчника и хидросалпингс на тръбата ще съм много доволна и спокойна за второто ин витро - да не говорим ако най- накра€ се отърва от ужасните жлъчни кризи! Ќаистина и мене ме притесн€ва възстанов€ването след това,но се над€вам да се оправ€м бързо! ”тре ще ход€ при д-р ѕерсенска и ще коментираме в подробности!

ѕредполагам,че с д-р √ригоров е говорено вече, но сигурно и аз ще се срещна с него преди това! ”тре ще попитам!
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-11 от 11 отговора