Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-13 от 13 отговора
Моля дайте съвет за добър гастроентеролог във Варна. Координати, отзиви.
Благодаря!
Цитирай


Проф.Искрен Коцев Умбал Св.Марина - Клиника по гастроентерология - ет.11
052/ 30-28-51 до 60,
вътр. тел.1217 – началник клиника,
1249 – ст. мед. сестра,
1240 – манипулационна,
1131 – консултативен кабинет,
ехографски кабинет –1548,
Факс: 052/ 30-28-91
Доц.Мария Атанасова - също към клиниката по гастроентерология

Д-р Антония Атанасова
Д-р Таня Кирилова -                        ДКЦ - Св.Марина Варна
тел :302-947

Д-р Валентин Кършаков - Ул"Илинден 1" каб.103
тел:66 26 00, 66 26 26

Д-р Иваничка Георгиева Кв.Аспарухово Ул"Кирил и Методи 53" каб 3
0887 197 669

Д-р Светлана Влаева - специализирана практика Варна Медика
Бул"Христо Смирненски 3" и Ул"Ген.Цицерман 21"
622 - 622, 386-395

Д-р Мерджанов ДКЦ 3 - Варна

Жк.Владислав Варненчик Бул"Константин Фружин "

510-282

Мисля,че тези специалисти са ти достатъчни.Има още няколко но не искам да те обърквам.Надявам се,че проблема при вас ще се реши и всичко ще бъде наред!
Дано съм успял да ви помогна.Цитирай


Благодаря за бързия отговор! Имаш ли впечатления за някой от тях?
Цитирай


Аз имам наблюдения за двама от горе посочените лекари.
Проф.Искрен Коцев-не съм очарована от него-два месеца ме мота без да предприеме нищо.Изписва ми хапчета и през две седмици ме вика на контролни прегледи,всеки от който ми струваше по 60 лева.Няма да казвам колко време,пари и нерви ми загуби без да разбере какъв ми е проблема и защо не мога да хапна нищо като хората.
Доктор Светлана Влаева е друга работа.За нея само хубави думи мога да кажа.Взе много присърце проблема ми.Направи ми всички необходими изследвания-като започнем от кръвна картина и стигнем до гастроскопия и другото през ануса забравиш му името.Сутринта като отидох на изследванията като ми видя колко съм изплашена ми предложи упойка за да чувствам болка,защото усещането е ужасно,като чух жената преди мен как изпищя станах да си ходя,добре че мъжа ми ме спря.Благодарение на доктор Влаева сега знам какъв ми е проблема,кои храни трябва да избягвам и се чувствам много добре.
Цитирай


а кой от тези изброени лекари е най добър?
Цитирай


Влаева.
Цитирай


Някой има ли информация колко струва прегледа при Влаева в момента, защото и аз чух добри отзиви за нея
Цитирай


Ако  някой наистина има информация колко струва прегледа при д-р Влаева без направление ще съм му благодарна много Smile
Цитирай


защо не звънете на регистратурата и те ще ви кажат
Цитирай


така май ще е най-добре да направя:)
Цитирай


Здравейте ! За да четете форуми като този значи сте много изплашени или търсите добър специалист. Аз бях по същият начин. Искам да споделя , че месеци наред бях в ужасно състояние и минах през много "специалисти". Бях в ръцете на двама от списъка и искам да споделя мнение , за да няма и други подведени. Ще започна с Д-р Мерджанов . Никакво внимание към един млад човек , влязох в кабинета му,разказах за състоянието си и ми подхвърли лист с хапчета , без обяснение , без преглед !!! Обърна се към мен с това - ВИЕ МЛАДИТЕ ПРАВИТЕ МНОГО ДИЕТИ , СЪЩО ТАКА ИДИ ДА СЕ КОНСУЛТИРАШ ЗА НЕРВИТЕ СИ ... Значи за има няма 5 минути ме определи какъв човек съм.Попитах го,добре няма ли да ме прегледате,а отговорът му беше , Е ХУБАВО ЩОМ ИСКАШ..Видя ме на ехограф колкото да мине номера и това беше.Започнах да пия изписаните лекарства 2 седмици и започнаха още по - болезнени кризи и повръщане.Ходих при него още 2 пъти,имах нужда от помощ а той не прояви никакъв интерес.Стигнах до болница , защото се обезводних.От там нататък ме пое
Д-р Кирилова - ДКЦ. Родителите ми ходиха предварително да говорят с нея ,майка ми се прибра и ми каза тя ще бъде , много е мила и внимателна ! Да ама не ! Това е до момента в който си оставиш направлението при нея.Никакво внимание,никакво обяснение.Казах и , че в болницата са ми открили бактерия и гастрит и търсих съвет дали да започна да пия силните антибиотици за бактерия след като стомаха ми в момента е слаб.Тя ми каза няма никакъв проблем започваш да пиеш  антибиотици. Доверих и се и ги започнах , много са силни и се чувствах много зле от тях.Обадихме и се и се държа толкова надменно и нагло - АЗ НАЛИ ВИ КАЗАХ , ЧЕ НЕ Е ДОБРА ИДЕЯ ДА ПИЕТЕ АНТИБИОТИЦИ СЕГА , НО ВИЕ НАСТОЯХТЕ ! Е добре аз бих ли си рискувала здравето и да правя нещо подобно на своя глава,тя искаше да се измъкне от ситуацията. 
Исках да споделя това с четящите, защото знам какво е положението и колко трудно се намира добър доктор и в същото време добър човек! Не съм доволна от тези доктори и то грам. Може и да са добри специалисти , но с времето толкова са се изкривили , че за тях това вече е чист бизнес. Интересува ги само да им дадеш направлението или да им отидеш в частните кабинети.Толкова ми навредиха с небрежността си , че още и още тегля.. Успех !
Цитирай


Здравейте, към днешна дата някой може ли да сподели дали са актуални координатите за д-р Светлана Влаева и дали по-пресни впечатления от нея - спряла съм се на нея, заради прочетените положителни коментари във форума, никога не ми се е налагало да ходя на такъв лекар и не знам какво да очаквам  Tired

Сега прочетох 2 крайно негативни коментара за нея в други страници, обърках се вече ...

... или да ми препоръчате друг специалист - не държа да е по ЗК, не съм от града и няма към кого другиго да се обърна  Crying or Very sad
« Последна редакция: Ср., 31 Юли 2013, 20:38 от Moringa »
Цитирай


И аз влизам с подобно питане. Заради камъни в жлъчката и  някакъв паренхиален/не съм сигурна за наименованието/ излив...ми трябва добър специалист по Здравна каса,  вече взех направление.
Цитирай


Здравейте , момичета искам да попитам някой дали е ходил при др. Темелкова :


д-р ЙОРДАНКА АТАНАСОВА ТЕМЕЛКОВА
Адрес: гр. Варна, бул. Съборни №40и какви са отзивите за нея. В понеделник ще водя баща ми на преглед и искам допълнително инфо Това е третия гастроентеролог при който ще го водя и събирам информация. Благодаря предварително!
Цитирай


1-13 от 13 отговора