Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Здраве и красота >> Здравословни проблеми >> Тема: Флудитек сироп за дете на 1г и 3м, опасно ли е?
Надолу Изпрати темата Изпечатай увеличи намали
Форумът е платформа за споделяне на лични мнения и личен опит!
Информацията не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Отговорността за всяка публикация се носи от нейния автор. BG-Mamma не поема отговорност за съдържанието, ползата, истинността и точността на потребителските теми и мнения.
Преди да започнете употреба на лекарствен, козметичен продукт или терапия, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист!

Автор Тема: Флудитек сироп за дете на 1г и 3м, опасно ли е?  (Прочетена 1455 пъти)
Neya
Новак

Публикации: 22

Местожителство:
Варна

« Ср., 16 Февр. 2011, 22:35 »

Здравейте,
снощи почнахме да кашляме и днес следобяд отидохме на лекар. Изписаха ни сироп Флудитек, но ме притеснява, че в листовката пише "да не се прилага при бебета под 2 годишна възраст поради опасност от обостряне на бронхиалната конгестия". А ние сме на 1г и 3м. За съжаление видях това чак вечерта и нямаше как да звъня на доктора. Утре ще му звънна, но вече й дадох веднъж от сиропа и искам да питам някой дали е давал такъв сироп на дете под 2 години, че нещо взех да се притеснявам  Sad

инка 85
Новак

Публикации: 13

« #1 Ср., 16 Февр. 2011, 22:57 »

сина ми беше  около 5 месеца когато му го изписаха \две педиатърки\ и до сега \1.4месеца\ пием предимно него при стичаща се хрема в гърлото.
Neya
Новак

Публикации: 22

Местожителство:
Варна

« #2 Ср., 16 Февр. 2011, 23:25 »

Инка, успокои ме, благодаря ти  Hug

Gali D
Мечтател
Ентусиаст
*

Публикации: 284

Местожителство:
Пловдив

« #3 Четв., 17 Февр. 2011, 08:26 »

И на моя син са го изписвали няколко пъти,първият път,когато беше на годинка,и добре му повлия.
Давай го няма какво да те притеснява,между другото и много други лекарства са ни изписвали макар да не са за възрастта ни,но аз се доверявам напълно на лекаря ни.

Bonbonela velika
Регистриран

Публикации: 0

« #4 Четв., 17 Февр. 2011, 16:47 »

Za Fluditec, tova koeto chetesh e novo i naistina se ogranichava upotrebata pri detza pod 2 godini. Vzemi si neshto sydyrjashto Ambroxol ili pitai pedito.

Нагоре Изпрати темата Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Здраве и красота >> Здравословни проблеми >> Тема: Флудитек сироп за дете на 1г и 3м, опасно ли е?

Отиди на: