Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Женева, Швейцария

Мнения: 264
Искам да споделя възторга си от камбите, които направих тази вечер по препоръка на майка ми. Страхотни са, правят се лесно и бързо, а са невероятно вкусни.
Та значи измивам камбите, махам дръжките+семките, нареждам ги една до друга в тава с отворът нагоре и слагам вътре - щипка сол, щипка захар, 2 зрънца черен пипер, една шайбичка морковче, чаена лъжичка оцет, чаена лъжичка олио, половин скилидка чесан. Това го слагам във фурната и пека докато си сменят цвета... но не да станат печени. После ги слагам в тенджерка и захлюпвам с капака. Така се задушават и си пускат сосчето. Направо са убиец  newsm10
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 486
Майка ми ги прави така. А ако ти са в повече, можеш да ги наредиш в буркани и с 2-3 аспирина(или стерилизирани)  - на консерви.
Цитирай


Мнения: 4 212
тъй се прави зимнина, от как се помни света.
Цитирай

USA

Мнения: 4 630
Baba mi gi prawe6e taka. Blagodarq ti, 4e mi pripomni tazi racepta   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 431
 newsm78 а какво значи да си сменят цвета? И после като се задушат белят ли се   Embarassed ?
Цитирай

Женева, Швейцария

Мнения: 264
newsm78 а какво значи да си сменят цвета? И после като се задушат белят ли се   Embarassed ?
Ми да не стават чак печени (с черна люспа като печен пипер например) ами нещо средно. Не са месести и зелени като презни, не са и препечени - просто стават по друго зелено клонящо към жълто. Малееееееееееее и аз го обясних  #2gunfire
А като се задушат не се белят - така се сервират. Който иска после сам да си ги бели, ама като ги сервирам са си с люспата и със сокченце вътре
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.