Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 ноем. 2005, 02:47 ч.

Замразяване на яйца

  • 965
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 323
Може ли да се замразят сварени жъртъци, ще се запазят ли качествата и дали няма да се Sick... newsm78 Някой да е чувал нещо по въпроса?

# 1
  • София
  • Мнения: 2 323
Въпреки че хич не обичам така Embarassedама... Никой ли не е чувал за нещо такова... Grinning

# 2
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 245
Досега съм давала само веднъж жълтък и бях замразила половинката за следващото хранене,плътно увита в пликче.Не знам дали може - но репортвам,че става Grinning Повече не съм давала обаче,понеже дребната се изрина,както и очаквах Rolling Eyes

# 3
  • гр.Пловдив
  • Мнения: 2 523
Незнам дали може, но и не бих си правила подобен експеримент. Какво ще спестиш , яйцето се вари за 15 мин!

# 4
  • София
  • Мнения: 2 323
Идеята е, че имам малко домашни с е--е-е-й такива жълтъци Laughing, а не да пестя време. Но ако не намеря сигурно инфо няма да рискувам

# 5
  • Пловдив
  • Мнения: 15 550
Не знам за кърмачета какво става, но на упътването за моя фризер пише, че яйца се замразяват. Ако се замразяват цели обикновено черупките се пукали, препоръчват да се рзделят белтъците от жълтъците (сурови) и да се замразяват по 10 жълтъка или белтъка в кутия отделно. Не пише за варен жълтък, ама щом може суров?
А да, забравих - годността на суров замразен белтък бил 6мес, а на жълтък - 7мес (туй що така различно не знам).

# 6
  • София
  • Мнения: 2 323
Мерси, все още се чудя... newsm78

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт