Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 ноем. 2005, 11:57 ч.
  • Преглеждания  462  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • BG
  • Мнения: 4 546
смятам тези дни да направя, но не знам дали трябва да сваря спанака  newsm78

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 655
Ако спанака е от готовите замразени, той е предварително бланширан. Няма нужда да го вариш. Евентуално може да се задуши, как точно е рецептата за пълнежа на зелника?

# 2
  • BG
  • Мнения: 4 546
не се сещам точно  Embarassed мисля, че беше спанак, яйце, малко вода,сирене. ръси се между корите. и олио също. ще трябва да погледна в тетрадкото с рецепти  Embarassed

# 3
  • на върха
  • Мнения: 6 462
Аз лично го задушавам, защото иначе пуска доста вода.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт