Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

BG

Мнения: 4 546
смятам тези дни да направя, но не знам дали трябва да сваря спанака  newsm78
Цитирай

София

Мнения: 1 655
Ако спанака е от готовите замразени, той е предварително бланширан. Няма нужда да го вариш. Евентуално може да се задуши, как точно е рецептата за пълнежа на зелника?
Цитирай

BG

Мнения: 4 546
не се сещам точно  Embarassed мисля, че беше спанак, яйце, малко вода,сирене. ръси се между корите. и олио също. ще трябва да погледна в тетрадкото с рецепти  Embarassed
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
Аз лично го задушавам, защото иначе пуска доста вода.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.