Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 ноем. 2005, 19:57 ч.
  • Преглеждания  449  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 854
Момичета, рових се из Готварската ни виртуална книга за да открия подробно описание на рецепта за свински ребьрца на фурна, но не ми стана ясно Embarassed.
Моля Ви ми пишете в какви пропорции приготвяте маринатата, какво слагате, колко време престояват ребрата с маринатата, на колко градуса се пекат и за колко време, какво се слага в тавичката при подготовката за печене.

пс: искам аз да си ги приготвя, а не да купувам от тези, който са предварително направени или са с вече готова марината. Идеята за ребьрца с мед сьщо приемам с отворени обятия Grinning

Благодаря Ви предварително Hug

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 3 209
Мога да ти кажа аз как ги правя.
Карам в месарницата да ми нарежат ребрата на две по дължина, така че да станат по-къси. После ги нарязвам всяко по отделно, овалвам всяко парче в подправки: сол, червен пипер, черен пипер, чубрица, розмарин, ако се сетя още нещо..., соев сос. Слагам в тавичка, добавям вода и вино и бухам в загрята фурна.
А иначе и аз чакам някой да постне рецепта за ребра с мед. Аз правих пил.крилца с мед, кетчуп и соев сос, но не знам дали става за ребра.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт