Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 382
Мами,дайте съвет,за този шаран.Решила съм да го правя в тесто,само че досега не съм пробвала по този начин,та се чудех newsm78 колко време да го пека.И как да разбера дали рибата е готова #CrazyБлагодаря за инфото bowuu
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 069
Аз съм правила два пъти една рецепта на Иван Звездев отпреди няколко години ( когато бях мама,гледаща детето си, сега съм работеща мама и не мога да го гледам  Laughing) Става чуден шарана.

Шаран в тесто

Шаран - 1, 1,200 кг
За тестото:
3 чаши брашно, 1 с.л сол, 1 чаша вода.
Плънка :
Запържват се 2 глави лук, 1 морков, 1 чаша орехи, 3с.л олио, сол
Замесва се тесто. Разточва се, поръсва се с морска сол,слага се напълнения и зашит шаран, завива се. По желание предварително се отделя малко тесто, от което се изрязват кръгчета и се нареждат като люспи,прави се и опашка и перки. За око- топче от тестото и черен пипер. Пече се 45-50 мин.
Цитирай

София

Мнения: 382
Djemma,благодаря ти много  bouquet
Цитирай

софия

Мнения: 121
Един малко тъп въпрос ама да питам Embarassed
Тестото после яде ли се Rolling Eyes
Цитирай
Един малко тъп въпрос ама да питам Embarassed
Тестото после яде ли се Rolling Eyes


да,ако искаш 35,въпреки че рибата ще ти е достатъчна Laughing
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.