Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 дек. 2005, 16:55 ч.
  • Преглеждания  1 664  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 382
Мами,дайте съвет,за този шаран.Решила съм да го правя в тесто,само че досега не съм пробвала по този начин,та се чудех newsm78 колко време да го пека.И как да разбера дали рибата е готова #CrazyБлагодаря за инфото bowuu

Реклама
# 1
  • Балчик
  • Мнения: 7 178
Аз съм правила два пъти една рецепта на Иван Звездев отпреди няколко години ( когато бях мама,гледаща детето си, сега съм работеща мама и не мога да го гледам  Laughing) Става чуден шарана.

Шаран в тесто

Шаран - 1, 1,200 кг
За тестото:
3 чаши брашно, 1 с.л сол, 1 чаша вода.
Плънка :
Запържват се 2 глави лук, 1 морков, 1 чаша орехи, 3с.л олио, сол
Замесва се тесто. Разточва се, поръсва се с морска сол,слага се напълнения и зашит шаран, завива се. По желание предварително се отделя малко тесто, от което се изрязват кръгчета и се нареждат като люспи,прави се и опашка и перки. За око- топче от тестото и черен пипер. Пече се 45-50 мин.

# 2
  • София
  • Мнения: 382
Djemma,благодаря ти много  bouquet

# 3
  • софия
  • Мнения: 121
Един малко тъп въпрос ама да питам Embarassed
Тестото после яде ли се Rolling Eyes

# 4
Един малко тъп въпрос ама да питам Embarassed
Тестото после яде ли се Rolling Eyes


да,ако искаш Joy,въпреки че рибата ще ти е достатъчна Laughing

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт