Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора
Здравейте! Имам дъщеря на 6 години, която е с ранен пубертет. Предстои ни лечение. На кръстопът сме- дали да я подложим на това лечение . Страховете ни са много . Не знаем дали няма да навреди на умствените и способности, дали няма да повлияе на ръста и да  не порасне повече на височина. Лекарите ни препоръчват лечение. Ако има родители на деца с това заболяване, моля споделете как са дечицата при прилагане на лечението?
Цитирай


Здравей!До преди да започне този ранен пубертет била ли е поставена някаква диагноза на детето още като малко?Не е ли лекувано с някакви лекарства?Питам защото аз имам момченце на 8 месеца,на което поставиха диагноза надбъбречна хиперплазия или по-простичко да ти обясня-ако не се лекува се проявява ранния пубертет? И какво лечение ви предлагат?
Цитирай


Здравейте! Две години бяхме под наблюдение. Миналата година  направиха ЯМР, който не показа нищо. През юни направихме отново и се появи пикоаденом на хипофизата. Вмомента детето пие Андрокур. Много сме притеснени. Водихме я и при проф Бусерски, но той каза ,че е още много малък. След 6 месеца отново трябва да направим ЯМР. Надяваме се, този аденом да се повлияе от лекарството ида се стопи.
Цитирай


Здравей!Как разбрахте,че има проблем, за да направите ЯМР?Пре нас беше чрез скриниг още в болницата.На 16 дни разбрах,че детето ми има проблем.Започнахме с лекарства още на 20 дни като беше.Пие кортинеф и хидрокортизол,което е кортикостоиди.Предполагам знаеш,че те са опасни лекарства,но за моето дете са животоспасяващи.Ако не ги пие като начало ще се прояви този ранен пубертет,а при по-силен стрес може да има фатален край.
Болестите не са еднакви,но определено имат сходство.Аз лично прилагам лечението и засега детето се развива нормално.В началото постоянно беше гладен а слабееше,сега си е едно нормално бебче.Е налага се да ходя с лекарствата в чантата,но така ще е Sad.
Мога само да се моля Praynig и да го пазя.Пожелавам ви след следващия ЯМР всичко да е ок.
Извинявай за есето,което написах.Успех в лечението Praynig
Цитирай


1-3 от 3 отговора