«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒеца от 1 до 6 г.
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-126 от 126 отговора


ћнени€: 3
«дравейте,

„удех се дали всички деца минават през мани€та за н€кой точно определен герой или детско филмче. ѕри вас как е? »ма ли сериозни тенденции, защото при нас от н€колко месеца всичко се върти около ѕонитата - дрешки с картинки, играчки за които се плаче до захласване (досега не се е случвало), изискване ц€лата фамили€ да ги знае поименно и чести препитвани€.
—тана ми интересно дали само при нас е такова чудо... Smile
÷итирай

—офи€

ћнени€: 337
ќ да, при нас тази мани€ е вече 2 години и си мислех, че с времето ще отмине но не, все още сме фенове на ћечо ѕух и ћики ћаус, дори си купихме оригиналната книга на ћечо ѕух и снощи за 5 пореден път € почнахме  ooooh! а т€ се чете при нас за около 15-тина дена; ¬сички деца си имат такива герои Peace
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 7 642
Ќе е само при вас.» аз ги знам поименно понитата.»маме всички възможни техни филмчета,около 30 понита с 10 тина къщи............ Crazy
÷итирай


ћнени€: 4 002
ћики ћаус. Ќа две години е, и е заобиколено от всичко свързано с този герой.
јко види н€къде предмет, на който е изобразен ћћ, настава гол€ма драма, ако не се закупи.  Crazy
« ѕоследна редакци€: вт, 03 май 2011, 16:09 от  асита »
÷итирай


ћнени€: 79
ѕри нас героите се мен€т често.ѕрави ми впечатление, че като се влюби в н€кое филмче и се гледа само то поне 10 дни, после се смен€ с друго, но и то до втръсване...» любимите герои са съответно от текущи€ сериал.
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 628
 лео, –ики, ≈ма и ...забравих и името - от Ќ2ќ,
—пондж Ѕоб - гол€м грозник, какво му харесва и аз не знам,
‘иона, Ўрек и магарето - и аз ги харесвам,
и много, много други.
÷итирай


ћнени€: 2 045
¬ момента най-актуален е Ѕен 10. ќсвен него, харесва още “ом и ƒжери, ћики ћаус и ћечо ѕух, както и —куби ƒу. ѕоотмина му увлечението по The Cars.
÷итирай

точно тук и сега

ћнени€: 1 452
ќоо, да, от една година вече любима и е Ѕлум и другите ”инкс феи,  амбанка, —имба и Ќала и за ужас на мъжа ми Ѕарби. “ой непрекъснато € убеждава, че Ѕарби е куха лейка, но детето си € харесва...
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 142
ѕри нас героите се мен€т често.ѕрави ми впечатление, че като се влюби в н€кое филмче и се гледа само то поне 10 дни, после се смен€ с друго, но и то до втръсване...» любимите герои са съответно от текущи€ сериал.

“очно това се случва и при нас  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 556
ѕри нас н€ма такива работи, защото на дъщер€ ми майка й е много зла  Mr. Green Laughing
÷итирай

в здрача

ћнени€: 1 323
„е кой ли не беше през годините - от костенурките нинджа /с любимец Ћео/, през ё-√и-ќ, ”инксите, ¬ещиците, ’ана ћонтана /въпреки, че никога не е гледала филм с не€/, да и през понитата мина /размина ни се само с н€колко понита играчки и списани€/.
—ъбота щ€х да падна като гледах как докато кака и рисува на асвалта дребното обикал€ в кръг и си бие ръката викайки нещо от което с триста зора усп€х да разбера, че е Ѕен 10, а иначе любим и е ћики ћаус, но досега не е из€в€вала желание да има нещо с него, дори на чашата на кака си, ко€то е с този герой не налита.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 99
¬ момента е луд по  олите.
÷итирай

загубено

ћнени€: 1 571
ћина през различни етапи на харесване.
«апочна с ћики ћаус,гол€м фен му беше та
през всички останали момчешки герой.
ѕосле и по момичешките се заглеждаше,но ние
не го ограничаваме с това кое е за момче,кое за момиче.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 216
¬ момента фаворит е Ѕен 10 и всичко свързано с него тр€бва да го има, иначе настава драма. ƒругите не по-малко харесвани са ћаккуин —веткавицата, √енератор –екс, “ом и ƒжери, —куби ƒу.
÷итирай


ћнени€: 191
Ќай-най любим анимационен герой от около две години ни е ћаккуин-—веткавицата(харесва и другите o The Cars).√ероите  от The Little Cars също са му любими,а най актуални са “ом и ƒжери.» моето хлапе гледа н€кое филмче дни наред......
÷итирай

¬раца

ћнени€: 44
Ќас не ни подмина ”инкс мани€та,Ѕлум и е любимата,а др. което гледа е Ѕарби  Crazy
÷итирай

Somewhere over the rainbow...

ћнени€: 280
—лед неръждохващащата любов по "Ћедена епоха" - ћани, ≈ли, —ид, ƒиего и опосумите, минахме на ћаккуин —веткавицата, от н€колко дни е на вълна “инкърбел. Ќо когато ги попитаме какво им се гледа - ћики ћаус изскача от нищото, ћечо ѕух също.
«асега успешно озапт€вам купуването на опредметени копи€ на анимационни герои - има единствено –апунцел, разбойника и кон€, но те са й подарък от другаде. ј и не претендира да ги има - впечатл€ва се на варианта им като книжки, което е чудесно.
÷итирай

софи€

ћнени€: 2 129
ћики ћаус определено му е любим.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 158
ѕри нас любимите герои също са доста - ћики ћаус, “ом и ƒжери, Ѕарбароните, —мърфовете, ћайстор ћани.
÷итирай


ћнени€: 626
Ќа първо м€сто винаги е бил —веткавицата ћаккуин. —ледват го Ѕаз —ветлинна година и —пайдърмен. ƒруги герои, които обича са: —портакъс, Ѕен 10, јгент ќсо, –афаел от  остенурките Ќинджа.
÷итирай

Ќа “риъгълната зем€ в кьошето ... б€х

ћнени€: 980
ѕърво беше ѕокойо, за около година се гледаше само и единствено това.
ѕоследва за кратко ћечо ѕух, сега от месеци е ћики ћаус и вкъщи посто€нно се върт€т 22-те серии на ћики ћаус  луб. ¬ момента друго не се признава.
÷итирай

Ўумен

ћнени€: 25
“ом и ƒжери и ѕинко –озовата пантера!
÷итирай

—офи€ / ѕловдив

ћнени€: 8 041
–азлични фази - различни любими герои.
¬ече все по - малко от анимационните филмчета и все повече от игралните сериали за деца.
Ќай - дълго се задържа на ”инкс-ите, около две години продължи тази мани€.
÷итирай


ћнени€: 1 654
ћалката е на "мода" ћаугли. — това става и с това л€га Laughing
÷итирай


ћнени€: 1 414
—инът мигледа само 2-3 филмчета - "√рижовните мечета", "ћечето –ъкспин", "‘ранклин" (тези му ги пускам от компа) и събота по телевизи€та "ћалката русалка". Ћюбмите герои естествено са лошите: ћракобес и «ловред, “уиг и ≈лби.  Laughing ƒоколкото си спомн€м моето детство и на мен “иуг и ≈лби ми б€ха любимци. «а мое щастие не свързва анимационните герои с играчки или дрехи. Ќ€ма натиск от негова страна да му купувам неща свързани с филмчетата.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 2 214
„ебурашка и √ена, ћечоѕух и компани€, ћики ћаус.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 491
¬ момента –апунцел и кон€ ћаксимус Smile
÷итирай

¬ј–Ќј

ћнени€: 93
в момента сме на тема мики маус,тинкарбел,том и джери Very Happy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 089
защото при нас от н€колко месеца всичко се върти около ѕонитата - дрешки с картинки, играчки за които се плаче до захласване (досега не се е случвало), изискване ц€лата фамили€ да ги знае поименно и чести препитвани€.
—тана ми интересно дали само при нас е такова чудо... Smile
понитата ....м да .ѕиснаха ми не ами не знам вече .
—ега се е вторачила в ”инксите .
ј и на –апунцел се правеше дълго време . осата и беше един мой шал. ачваше се на леглото с преграда и оттам си спускаше "косата ".»ма н€ма 100 пъти сме € играли тази приказка .
јма и мина .» т€ и понитата вече .
сега чакам сагата с ”инксите да отшуми .
÷итирай


ћнени€: 1 301
ћики ћаус определено и е най-най-най! «аобиколена съм от мишки тука.  аза ћики преди да каже "тати" »маме 15-тина серии на компа, които едва ли не знае наизуст, ако не може да каже думата знае интонаци€та... ћного харесва и Ўантави рисунки. » на други се радва, но не чак толкова.
“ова, което много ме зарадва, е че никакво внимание не отдел€ на Ѕарби, което и според мен и според татко ѝ е чалгата в анимациите  Very Happy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 9 520
Ќеръждохващащата любов при нас е ћаккуин —веткавицата и всички останали герои от филма, а иначе в момента костенурките нинджа - и четирите. » јладин.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 14 869
Ќа 2 години умираше за русалките от Ќ2ќ, не знам дали разбираше нещо изобщо от сериала, но страшно ги харесваше. ќще обича да ги гледа.
¬ момента е лют фен на ¬лакчето “омас. " олите" не го впечатлиха толкова силно.
’аресва и сутрешни€ блок на ƒисни - ћики ћаус клуб, ћайстор ћани, —пециален агент ќсо.
÷итирай


ћнени€: 56
’аресва Ѕен 10  и —куби ду, но не сме купували никакви играчки или дрешки с т€х.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 291
ћаккуин —веткавицата е номер едно повече от 3 години от любимите герои на  ало€н и сме пълни с играчки, дрешки, списани€ и всичко друго, което може да се досетите, свързано с героите от филма. ћечо пух също е на почит, «оро, —пайдърмен и други подобни, но там не е нестихваща мани€ като с ћаккуин.Ќе ми се мисли какво ще стане като излезе новата сери€ Laughing
÷итирай

happy in USA

ћнени€: 117
ѕри нас беше ÷ар Ћъв,многоооо го харесва на 1г.8м е и вече го знае на изуст-имитира животните,казва думички,навежда се,прикл€ка.... Crazy     Mr. Green гол€м см€х.
—ега гледаме ћики ћаус-честно да ви кажа това е много образователно детско,като гледам другите нови безсмислени анимации се радвам,че гледа точно това филмче  Rolling Eyes

Ќ€кой от пристрастените на ћћ да е взимал куклата ћики на фишър прайс-кавала 9 приказки и т.н.?
÷итирай

Greece

ћнени€: 391
ћо€т син най-много харесва Ќ” ѕќ√ќƒ», направо е влюбен в тези серии.  ак не му омръзват не знам. —ъщо харесва ћаша и ћечокът, ћики ћаус, Ѕарбароните, Ѕоб - майстора. “ук има едно сериалче за „арли и за ћимо, с което се храним доста често.
÷итирай

–усе

ћнени€: 2 089
ѕървите любимци на сина ми б€ха ѕокойо, Ќоди, ‘ранклин и ћечо ѕух. ѕосле ѕинко розовата пантера, героите от Ќу ѕогоди, “ом и ƒжери. ¬ момента - ћаккуин —веткавицата.
÷итирай

Dreamland

ћнени€: 3 066
«дравейте,

„удех се дали всички деца минават през мани€та за н€кой точно определен герой или детско филмче. ѕри вас как е? »ма ли сериозни тенденции, защото при нас от н€колко месеца всичко се върти около ѕонитата - дрешки с картинки, играчки за които се плаче до захласване (досега не се е случвало), изискване ц€лата фамили€ да ги знае поименно и чести препитвани€.
—тана ми интересно дали само при нас е такова чудо... Smile
Ѕабълс от Ѕебе“в, ѕеппа ѕиг, Ќоди, »ггъл ѕиггъл  и ќпси ƒейзи от "¬ нощната градина",
–апунзел, Ѕарни ,влака “омас ,јриел и ће4о ѕух. Ќе гледа комерсиални детски,а специално за деца програми и ƒ¬ƒ-та с Ѕарни,ѕеепа ѕиг и т.н.
÷итирай

сутрин - в облаците сини, вечер - в чашата с мартини между хрупкави маслини

ћнени€: 85
Ќаруто и ёги …о.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 9 014
ћоите деца обичат всички герои. јко ги питаш кой е любими€т им филм, със сигурност ще отговор€т, че е този, който дават в момента по телевизи€та. ј кой е любими€т им герой? “ози, който още не сме купили от магазина!
÷итирай

Ѕелене

ћнени€: 1 084
≈ли харесва ћечо ѕух и ‘ранклин и книжките свързани с т€х, но още не се прехласва по дрехи и предмети свързани с тези герои. ’ресва и бен 10 покрай братовчед си, но особено не € поощр€вам в това отношение и не и давам да гледа филми от CN
÷итирай


ћнени€: 58
ќколо две години подред дребната беше полуд€ла по понита, имаме ц€ла конюшн€ с около 50 понита в най-различни размери, цветове, гриви и т.н. ѕочти едновременно с любовта към понитата, се влюби в детското филмче "ягодов сладкиш" и съответно всички герои там (там също има пони:)).  ато поотрасна малко, заобича всички феи Winx, най-вече Ѕлум, а и вс€какви други лет€щи същества с крила. Smile
÷итирай


ћнени€: 768
” дома гледаме ‘ранклин Peace, както и много много песнички на пример на Mother Goose Club!
÷итирай

в средата на мъглата

ћнени€: 3 804
чаудър,‘лап ƒжак,“ом и ƒжери,ћики ћаус ,ѕинко,ƒора и Ќу погоди.
÷итирай


ћнени€: 23
 ћой син, е пленене от ћики ћаус.  ќбича също да гледа костенурките ƒжинджа-така ги нарича той   Very Happy   , ћечо ѕух,  ‘ранклин  и Ќу ѕогоди.
÷итирай

Ќа морето!

ћнени€: 1 689
ћо€т син е на разлини етапи. ѕосто€нните люибимци са —пайдър мен и ‘ранклин. ћайстор ћани, ћики ћус, ћечо ѕух, разни знайни и незнайни герои стават фаворити за определен период и после потъват в забрава за известно време.
÷итирай

√аброво

ћнени€: 2 355
—веткавицата ћакуин forever  Mr. Green и напоследък ѕингвините от ћадагаскар /за втори път след като гледа  олите се вманиачава така по анимационен герой/и/. »наче във вс€ко филмче, което гледа има герои, които харесва повече.
« ѕоследна редакци€: сб, 07 май 2011, 17:57 от ivap »
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 118
Ќе е вманиачен по нищо, но много харесва смърфовете, мечето –ъкспин, ћики ћаус, “ом и ƒжери, колите, ‘ранклин, Ѕатман, Ѕакуган, ћайстор ћани...
÷итирай

Ѕелги€/—офи€

ћнени€: 27 490
“ом и ƒжери, ‘ранклин, —мърфовете, ƒора и Ѕарбароните. јз харесвам ‘ранклин, много са поучителни и хубаво направени  Smile
÷итирай

Athens-Varna

ћнени€: 2 080
“ом и ƒжери,—куби ду,ƒора,Ѕоб гъбата Laughing
÷итирай

—офи€

ћнени€: 31
“ом и ƒжери, н€мат равни просто!
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 118
ѕропуснах и ƒ-р —нагълс.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 2 123
¬сичко започна с ћики ћаус ( все още са му любимите филмчета). ѕосле ћечо ѕух. —тавахме и л€гахме все с фрази от филмчетата или наизустени кратки сюжети от книжките. ѕосле ц€лата тази мани€ се насочи към колите от The Cars ( но само книжки и списани€, без филма, защото не е подход€щ за възрастта и възпри€ти€та му).
÷итирай

—офи€

ћнени€: 29 333
ƒжордж, ‘ранклин, ћани, —инбад, ћакуин, Ѕъз разни такива...героите от чудовища и пирати също.
÷итирай


ћнени€: 362
“ом и ƒжери ..класика(то да си призна€ и аз съм им фен ).»наче много харесва бакуганите,Ѕен тен и там всички  герои от филмчетата ,които дават по   телевизи€та.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 4 935
¬ момента сме на вълна влакчето “омас и при€тели... ќт месеци небивал фурор предизвиква. Crazy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 575
’аресва и сутрешни€ блок на ƒисни - ћики ћаус клуб, ћайстор ћани, —пециален агент ќсо.[/b]
ѕлюс  ”смихнати умници Sick,“ом и ƒжери и ѕинко.
÷итирай

–усе

ћнени€: 238
ƒжордж е гол€мата й краста сега. ѕреди беше ћики ћаус, ћани и едни малоумни €йца по бейби тв, но сега не иска и да ги погледне. ѕредполагам, че до седмица-две ще имаме нов любимец  Mr. Green
”мниците са отврат.  doh
÷итирай

—офи€

ћнени€: 504
» ние сме така.явно е нормално.ѕреди време разигравахме в къщи сценки от Ќу погоди Smile
»наче-ћечо ѕух,“ом и ƒжери и т.н.
÷итирай

Düsseldorf, DE

ћнени€: 1 474
¬ момента сме на вълна влакчето “омас и при€тели... ќт месеци небивал фурор предизвиква. Crazy

» моето момче е гол€м фен на влакчето “омас.
Ќа определени периоди харесва различни филми - минахме през ћаккуин, ћечо ѕух, ћики ћаус, ћалък червен трактор, Ѕоб —троител€, ѕчеличката ћа€.
÷итирай

Ќ€къде там ......

ћнени€: 513
ние сме на вълна ћики ћаус и ћечо пух
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 363
¬ момента - „ебурашка и Ўапокл€к.
Ќо много обича и плодчетата,  умба. ћечо ѕух също. јриел.
÷итирай


ћнени€: 242
ƒа живей ...–ио и папагала Ѕлу!!! — него става, с него л€га.
÷итирай

н€къде

ћнени€: 189
къглис, чарли, драко, том и жери
÷итирай

–усе

ћнени€: 238
ƒа живей ...–ио и папагала Ѕлу!!! — него става, с него л€га.
ќт 3 дни само него гледа преди да заспи. Ќо харесва само началото на филма, с песните и шарените птици и ме кара само това да пускам. Ќаучих на изуст този откъс вече  35
÷итирай

Ўопи€

ћнени€: 6 003
≈дин јнтон, който си има кон и една маймуна ќливър.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 6 164
¬ момента най-актуален е Ѕен 10. ќсвен него, харесва още “ом и ƒжери, ћики ћаус и ћечо ѕух, както и —куби ƒу. ѕоотмина му увлечението по The Cars.

—ъщата работа... да добав€ и —пайдърмен, Ѕатман...

≈дин јнтон, който си има кон и една маймуна ќливър.

“ези пък кои са?  Blush
÷итирай

—офи€

ћнени€: 315
BUZz lightyear от играта на играчките, мики маус и пинокио(италиански игрален филм)
÷итирай

“ам в планината, близо до гората.

ћнени€: 240
ћики ћаус, ћечо ѕух, јйнщайнчетата, ћайстор ћани,  олите.
÷итирай

Ўопи€

ћнени€: 6 003
≈дин јнтон, който си има кон и една маймуна ќливър.

“ези пък кои са?  Blush
този
и този
÷итирай

—офи€

ћнени€: 6 164
≈дин јнтон, който си има кон и една маймуна ќливър.

“ези пък кои са?  Blush
този
и този

Aма това н€каква телевизи€ ли е JimJam? явно затова не ги знаем, аз само на български език му пускам да гледа - съответно CN и Disney...  Confused

ѕ.ѕ. «а да не спам€, да добав€, че забравих много ключов любим персонаж - "јнджело ... е върхът!"  35
« ѕоследна редакци€: чт, 12 май 2011, 17:56 от Misty »
÷итирай

Ўопи€

ћнени€: 6 003
ƒва от детските или по-скоро бебешките тв канали. Ќе са български, но и много речетатив н€ма. ƒоколкото имаше, й б€ха повли€ли в началото на говора на дребишоната, но когато отприщи, чужди€т език беше преодол€н.   ѕо този ƒжимƒжам върви и влакчето “омас. —ъщо го отраз€ва. “ам си има много разказване.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 5 485
ћо€та дъщеричка вече от н€колко месеца е запленена от —куби ƒу  Very Happy
’аресва също така ягодов сладкиш, ѕокойо...  ато ц€ло си пада по приказки като "’ензел и √ретел", "“рите прасенца", без да има герои-фаворити от т€х.
÷итирай

–азград

ћнени€: 213
ƒъщеричката ми е абсолютен фен на ћики-ћини ћаус. » то от почти цели 2 години.
ƒрешки, бельо, торти, играчки, календарът и е с ћики, чаршафчета, които сега ще и подарим за 3 рожден ден, каквото се сетите.
ƒори ще покажа малко снимки:
http://www.-zlovreden-kod-/v.php?p=u/2127/1097718479152624616413 … GUR9oMrV4iqSH.JPG - “ова и е първото подарено ћини, много преди да предполагаме за бъдещото и увлечение!  Rolling Eyes
http://www.-zlovreden-kod-/v.php?p=u/1881/1702748580194381126613 … J98bZ6CS0JYrn.JPG - “ова е батутът за 2 и рожден ден!  Love
http://www.-zlovreden-kod-/v.php?p=u/2830/1247384991274399339130 … meNkZQcpirehr.JPG - “ова е тортата и от 2 рожден ден!  Very Happy
http://www.-zlovreden-kod-/v.php?p=u/2352/1507877487180506932913 … KFANEscHBXU59.JPG - “ова е разказвачът на истории - ћики ћаус, от  оледа!  Laughing
http://www.-zlovreden-kod-/v.php?p=u/1621/9417361095304386931305 … 9IaPrAHiKYjZv.JPG - “ова е едно малко ћики от скоро, за което ме изнуди в магазина!  hahaha
—нимки с бельото н€маме, а с дрешките много не са сполучливи.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 834
ћечо ѕух май си остава посто€нен любимец, останалите се смен€т през около седмица- две или повече. —ега гледа бакуганите и обича да си играе с т€х, но ще видим докога.
÷итирай


ћнени€: 817
ћалката е полуд€ла по √ъми Ѕеър. ато го чуе и почва едно ръкомахане,ритане с крачета,хили се,гледа с ей такива очички Shocked
≈то го:
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 628
—коро изтеглих "ѕчеличката ћа€". —ериите са залепени една с друга в един гол€м филм. ’ем ми стана мило, че е филм от моето детство, хем децата много го харесаха.
÷итирай

√орна ќр€ховица

ћнени€: 130
ние сме на вълна ћики ћаус и ћечо пух

ƒаже и книжка си имаме за ћечо пух.   упихме и играчки- тигъра, мечо, магаренцето и ћики ћаус.  Very Happy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 925
ћики ћаус и Ўрек  Peace ѕреди това б€ха Pitch and Potch и  Tinys от Ѕейби тв-то  Cool
÷итирай

—офи€

ћнени€: 158
ћалката е полуд€ла по √ъми Ѕеър. ато го чуе и почва едно ръкомахане,ритане с крачета,хили се,гледа с ей такива очички Shocked

Ќа тази възраст наши€т юнак го обожаваше това мече. ƒори и сега пон€кога го гледа с удоволствие.

Ќо вече е гол€м мъж на 3 и половина и смен€ репертоара от време на време. Ќапоследък иска да гледа само –апунцел и разбойникът.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 7
Winx форевър Laughing
Ќе мога обаче да си об€сн€,защо на мен не ми харесват по-гол€ма част от съвременните детските филмчета Sad»мам в предвид,самите детски.ѕросто...зна€,че проблема е във мен Laughing..и въпреки всичко
÷итирай


ћнени€: 1 692
Ћюбими€т герой на мо€т син е вълка от Ќу ѕагади.
ћного обича и ћики ћаус, ръстовище в джунглата,“ом и ƒжери от филмчетата.
ј от книжките любим му е ћечо ѕух.
÷итирай

старата столица:)

ћнени€: 1 546
‘ранклин във вс€какви варианти - книги, филми, гол€ма мани€. Laughing ќт н€колко дни харесва  айлан ( едно китайче, симпатична анимаци€) и ¬ипо. Smile
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 422
ƒъщер€ ми харесва ”инкс и принцесите на ƒисни. по принцип н€мам нищо против. Ќќ ужасно ме дразни това, че търговците обикновено покачват цените с нашумели анимационни герои и съответно се принудих да пазарувам дрехи  и други неща сама без детето, за да не се дразним взаимно.
÷итирай

¬арна

ћнени€: 332
 ато ц€ло любимите герои на сина ми се мен€т според възраста му.  огато беше по-малък харесваше “ом и ƒжери, ћечо ѕух. —ега обръща повече внимание на √ормити, Ѕен 10 и филмчетата за бакуган. ’аресват му блузки и чорапи с червени коли, но не е впечатлен от филмчето за ћакуин.
Ќо както и да се мен€т вкусовете му, имаме си един герой, който ни е най-любим - —куби ƒу /за мой ужас Mr. Green/
÷итирай


ћнени€: 56
«а момента —пондж Ѕоб квадратни гащи   Laughing
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3 891
ћаккуин —веткавицата определено държи първото м€сто от доста време насам. ƒаже колекционира количките от филма, разиграва си сцени от филма, много от пасажите ги знае наизуст. Ѕен “ен - също, но не чак толкова. ѕо - скоро - защото много от децата го харесват и той да не остане назад. » - ћайстор ћани.
÷итирай


ћнени€: 626
Ѕих искала да добав€, че и лъвът јлекс от ћадагаскар му е страшно любим герой. ¬ началото дори не искаше да го гледа, но сега много му харесва.
÷итирай


ћнени€: 47
ћо€т син е луд по —пайдърмен. ћного му се радва и посто€нно си фантазира неща свързани с него  Very Happy
÷итирай

Ѕургас ...

ћнени€: 3 118
 ъм днешна дата:
—пондж Ѕоб квадратни гащи.
Ѕен тен и останалите от филма /не им помн€ безумните имена на всички/.
Ћедена епоха и участващите в не€.
«в€рът от " расавицата и зв€рът".
÷итирай

—офи€/Paris

ћнени€: 7
ћики и ћини ћаус, —пондж Ѕоб, ћечо ѕух и ц€лата дружина и разбира се любимите на вс€ко дете “ом и ƒжери.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 491
ѕоследната любимка е –апунцел. ¬ началото беше Ўрек и компани€, после много гледаше IceAge.
÷итирай

ѕловдивчанка, изгубена във ¬арна.........

ћнени€: 1 253
Mики маус. Ќаистина го обожава! Love
÷итирай

в очите на дъщер€ си

ћнени€: 67
—куби ƒу и Ўаги
÷итирай

¬арна

ћнени€: 53
“ом и ƒжери, Ўрек,—пондж боб Mr. Green
÷итирай


ћнени€: 48
Ѕаткото е фен на Ѕен 10,а малката на “ом и ƒжери.
÷итирай

I want it all and I want it now.

ћнени€: 1 311
ƒъщер€та още е фен на —понч Ѕоб квадратни гащи.  Mr. Green
÷итирай

ёпитер- —атурн

ћнени€: 339
¬ълкът от Ќу погади.
–озовата пантера
—лончето Ѕабар.
ƒобри€ дух  аспър.
ѕингвините от ќзи Ѕу....
¬ърт€т се нон стоп.
÷итирай

sofia

ћнени€: 195
Ќие сме страстни любители на ‘ранклин, —веткавицата ћакуин, “ом и ƒжери и ћики ћаус Crazy
÷итирай


ћнени€: 307
Ќие сме на периоди. ћинахме през
Ќу погоди
ћечо ѕух
 олите
“ом и ƒжери
и доста други, но тези са особено гледани!

—ега сме на
ћаша и мечокът и
Ћунтик  Crazy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 30
ћики ћаус
Ѕен10
Ќу ѕогоди
Mечо ѕух
“ом и ƒжери
÷итирай

—офи€

ћнени€: 27
ћики ћаус
„ебурашка
котето ћусти
÷итирай

—офи€

ћнени€: 203
ѕлеменничето ми обожава ћари от јристокотки  Love
на лел€ златото, и то коткарче от малко  Blush
÷итирай


ћнени€: 36
ƒора, Ѕарби, –апунзел, и повечето герои от Ѕейбитиви:)
÷итирай

¬арна

ћнени€: 1 548
¬ момента сме на вълна - смърфовете  Peace
÷итирай


ћнени€: 1 595
» ние сме на периоди.
ƒоволна съм, че не иска да му се купуват героите , поне не изпадат в истерии и драми.
÷итирай

ѕод синьото небе и топлото слънце...

ћнени€: 506
ћики ћаус. Ќо категорично не е обсебен, просто го харесва най- много. ¬се още филмчетата не му представл€ват никакъв интерес.
÷итирай

гр. ѕловдив

ћнени€: 5 750
Ћеле, ако н€кой новоизлюпен търговец си прави наблюдени€та от темата - направо е фалирал
изумена съм колко често е споменаван спондж боб, а това е най-непродаваната тема за всички времена
като започнеш от торти, стигнеш до парти аксесоари за декор на маса, подаръчета и какво и да е
дори съм забел€зала, че родителите често го хоресват повече от децата и бутат децата да го вземат като си избират темата, а децата категорично би€т отбой
дори в джъмбо всички артикули на спондж боб са намалени и си сто€т с години

иначе в момента н€ма категоричен хит
чакаме да видим смърфовете ще влезнат ли в класаци€та, но засега н€ма за€вка сериозна /ще видим, аз чакам сериозна атака откъм аксесоари, но дали децата ще реагират/
също се чака и хелоу кити да стане хит, но чакаме
÷итирай

сред маслини и портокалов цв€т

ћнени€: 1 082
јгент ќсо, майстор ћани, ћики ћаус, “ом и ƒжери, едни животни на колела в една джунгла, —куби ƒу.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 959
Ѕен10 и ћаккуин-абсолютна мани€ са ни!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 242
ћаккуин светкавицата съм го гледала вече безброй пъти покрай дребни€!
’аресва също и “ом и ƒжери и разни нови детски филмчета, дето са ми много анти...
»ма едно много забавно филмче, много кратки епизоди с един б€л мечок по Ќ¬ќ, попикава се от см€х  35
÷итирай

Sofia

ћнени€: 1 733
ƒъщер€ ми върви по стъпките на брат си. ¬ момента е фен на всички герои от ` олите` и ‘ранклин и розовата пантера. ѕо принцеси и др.под. не се заглежда, не про€в€ва никакъв интерес
÷итирай


ћнени€: 407
”оли, —веткавицата ћаккуин, —кубиду, —пондж Ѕоб, √арфийлд, ‘ранклин. «абал€ва се и знае почти наизуст доста серии от “ом и ƒжери и Ќу ѕогоди. ћоже би, защото често им ги пускат и в градината.
÷итирай


ћнени€: 194
“ом и ƒжери и ѕинко розовата пантера.
÷итирай

–усе

ћнени€: 1 523
јгент ќсо, майстор ћани, ћики ћаус, “ом и ƒжери, едни животни на колела в една джунгла, —куби ƒу.
» мо€та също е фен на Disney Channel.
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 1 145
ћалка е мо€та дъщер€ ,но има предпочитани€ към ћечо пух. ¬иди ли го веднага го разпознава и иска да го гушка и целува.
ƒнес дори се залепи за една детска количка, на чи€то чанта беше изобразен ћечо пух. ѕочна да го иска и за малко да събуди бебето ,сп€що в количката.  Crazy
÷итирай

н€къде в северозападни€т резерват

ћнени€: 235
ƒъщер€ ми е на 4 г. и любимците и се мен€т през определен период от време, когато си хареса н€кое филмче е способна да го гледа до втръсване.¬ момента сме на тема —мърфове или както им казва т€ —мъртове  Laughing, но сме минали през ћечо пух, ћързел град, —пондж боб, ѕинокио и още куп други.≈динствено непроменена остава любовта към “ом и ƒжери.
÷итирай

Somewhere over the rainbow...

ћнени€: 280
¬ момента папагала от "–ио" е фаворит, паралелно с втората сери€ на " олите" и разбира се поредицата на "Ћедената епоха"  там любовта е непреходна..засега.
"—мърфовете" ги чакаме на добро качество и подгр€ваме със старите им анимации.
÷итирай

Ћовеч

ћнени€: 181
ћо€т син още е малък,но въпреки това е полуд€л на тема " олите",особено по ћакуин —веткавицата.÷€ла седмица търсихме кърпа,пижама и раничка с " олите" за €слата...Ќаправо ме побърка.
»наче героите от ƒисни не ги харесва много,но аз много ги харесвам и като беше бебе много обичах да му купувам такива дрешки,както и сега де..и играчки,и ста€та му е с такива мотиви...» сега мрънка,че искал да е с " олите",та търсим сега и чаршафки ooooh!
÷итирай


ћнени€: 8
ћаккуин светкавицата! “ой ни е фаворита в момента Wink
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 234
Ћюбимец за всички времена е ћики ћаус.
ќсвен него обича много, макар и да са на по-заден план, ћаккуин —веткавицата, ћечо ѕух, ћайстор ћани.
÷итирай

—тара «агора

ћнени€: 12
‘аворитът на сина ми определено е ћечо ѕух. »ма всички серии. ќбожава “игъра, ѕрасчо, ѕух и се вжив€ва във вс€ко едно действие на филмчето.
»наче и ћики ћаус клуб хаус харесваше, Ќу погоди, –ибката Ќемо, ѕчеличката ћа€.
ƒоналд ƒък също и в момента му достав€ удоволствие.
Ќо пък  олите не ще да ги погледне. Ќе са интересни и толкова.
ќдеве гледа игралната верси€ на —мърфовете и му харесаха, макар и на английски.
÷итирай


ћнени€: 1 164
«асега най-дълго като фаворит се задържа —пондж Ѕоб и прилежащите към него герои-патрик,—епи€,ѕланктон и г-н –ак,ааа и —анди.„естно казано покрай не€ и аз гледам. ѕредпочитам ги пред лигавите Ѕарби и ”инксове,които насаждат само мисли за бухнали рокли,ко€ има по-хубава прическа и подобни. »наче с удоволствие гледа и Ѕен 10 Mr. Green “ом и ƒжери също ги обича!
÷итирай


ћнени€: 3
—инът ми обича да гледа Ѕен 10, ћечо ѕух, ћайстор ћани,  ръстовище в  джунглата, ѕриключени€та на Ѕъз Ѕий, ƒжейк, пиратът от Ќевърленд и т.н.
ќт време на време гледаме и Ўантави рисунки, много му харесват.
÷итирай


ћнени€: 6 257
¬ един момент беше луд до Ѕен 10.—ега с€каш му отмина модата.
 олите обаче още са си актуални.Ѕакуганите са малко по-назад.
—пайдърмен също обича, въпреки че не е гледал нито едно филмче с него.  Crazy
÷итирай


ћнени€: 552
Ќие сме още на вълна ћечо ѕух, ћики ћаус и фаворитът ћакуин светкавицата  Very Happy Ќапоследък и «оро. «а сега го ограничавам от Cartoon - всичките там ми изглаждат ужас€ващи анимации.
÷итирай

UK

ћнени€: 1 351


 ‘илмчета като Ben 10, Spider man, Ѕакугани не се гледат. ¬ъпрос на гледна точка, за мен са прекалено агресивни за възрастта на сина ми (4 години). Iggle Piggle вече не ги гледа много защото е за по- малки деца но са ми интересни сцените. Thomas е големи€ фаворит, 60% от играчките му са Thomas, завивките на който спи, раницата за градина, н€колко блузки, ботушите му, ста€та му е залепена ц€лата с влакчета от филмчето Thomas - Persy, Gordon, Emily и др.
« ѕоследна редакци€: пн, 26 сеп 2011, 02:22 от ћегита »
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-126 от 126 отговора