Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

USA

Мнения: 4 630
След като ми казахте страхотни рецепти за сьомга сега да ви пиитам за сом. Може ли да ми кажете как се приготвя?
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Яла съм го в различни разновидности, но най-подкрепям и харесвам пържен на котлети или пъниран в царевично брашно или галета. Невероятен е на вкус сам по себе си, така че не търпи много различни подготовки
Цитирай

София

Мнения: 2 251
Аз също го режа на "котлети" и го панирам с царевично брашно - става страхотен
Цитирай

София-България, Израел - където си поискам

Мнения: 2 563
Става и желиран. Само съм яла така приготвен затова не ти предлагам рецепта, но е много вкусно и красиво и си струва да се опита.
Цитирай

София

Мнения: 910
а какво месо има сома? нали е сухо?
питам защото ние взехме такива котлети за Никулден, понеже не обичаме шаран - много мазна риба и винаги ми смърди на тиня newsm78 а не съм яла сом преди и незнам  newsm78
Цитирай

USA

Мнения: 4 630
Мерси момичета   bouquet

а какво месо има сома? нали е сухо?

Сома не е мазен като шарана
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.