Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 7 дек. 2005, 19:21 ч.
  • Преглеждания  1 309  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 392
Здравейте,

вчера за Никулден бях решила да приготвя  херинга. Рибата се оказа осолена (както и хайвера в нея). Осолена та чак горчи. Аз я накиснах във вода за около час, но си остана със същия вкус.
Имате ли някакви идеи с какво мога да смеся месото и хайвера, за да не ги хвърлям ?

П. С. Бях сложила варени картофи около нея и я залях със сметана, но това не беше променило нещата.

Благодаря

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 972
Когато е много осолена рибата, аз я накисвам в черен чай - но това преди да се сготви.   chef
ПРи вече сготвена не се сещам нищо.  newsm78

# 2
  • Мнения: 2 392
Благодаря ти Simple Smile Поне за другия път ще знам.

Мъжа ми ме похвали за усилието де ама рибката ще срещне плика за боклука май Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 дек 2005, 22:54 от Niki1

# 3
  • София
  • Мнения: 4 266
аз обикновенно обезсолява с картоф ама птова по времем на печене/ варене

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт