Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Севлиево

Мнения: 1 649
Ето една идея за намазване на сандвичи. Много е лесна, а е тооолкова вкусна!

ПАСТА ОТ ЯЙЦА

Вземаме 3-4 твърдо сварени яйца, обелваме ги като изстинат напълно, вадим жълтъка и го стриваме гладко с вилица. Белтъка нарязваме на изключително дребно с нож, съединяваме ги, прибавяме 1 лъжичка топено масло или олио, сол на вкус, 1/2 лъжичка червен пипер и 1 лъжица наситнен магданоз. Разбъркваме хубаво сместа и мажем филиите хляб.
Цитирай

София

Мнения: 368
Много е вкусно!Аз правя почти същото само , че слагам в робота яйцата цели обелени , сиренце, масло и подправките и бррррръъъ и  готово. Smile
Благодаря, че ме подсети за тях отдавна не бях правила  Peace .
Цитирай

Бургас

Мнения: 2 338
Много е вкусно!Аз правя почти същото само , че слагам в робота яйцата цели обелени , сиренце, масло и подправките и бррррръъъ и готово. Smile
Благодаря, че ме подсети за тях отдавна не бях правила Peace .


и малко топено сирене за по-екзотично ,зехтин,босилек става ммм чудно
Цитирай

София

Мнения: 368

и малко топено сирене за по-екзотично ,зехтин,босилек става ммм чудно


Не се бях сетила за босилек  Peace, а в къщи го почитаме Very Happy - благодаря!!
Цитирай

somewhere in between

Мнения: 235
Освен да се намаже на филия, тази смес може и да се напълни в домат - става прекрасен ордьовър.
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
Аз пастата я правя само от жълтъците с разните му там екстри ( в моя случай масълце и черен пипер) и после я натъпквам обратно в белтъците. Това ми бяха любимите яйца като дете, а сега често ги поднасям като предястие, полети с мъничко олио и червен пипер:)
Цитирай

вляво от асансьора

Мнения: 1 262
Аз пък ги мешам с извара и заквасена сметана+сол, чер пипер и кой, каквато друга мерудия обича.Става много вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 3 250
Ние го правим по същия начин, но слагаме и малко лим. сок. Това е любимото ми "мазило" по Великден.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.