Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 002
Купила съм свински гърди и свински бут за Коледа!
Досега все мама ми помагаше за готвенето и винаги правихме Кавърма!Сега тя ще ходи на село и аз сама!
Сега сама немога, а и иксам нещо по различно!
Дайте идей МОЛЯ ВИ!
« Последна редакция: пн, 12 дек 2005, 10:01 от Ybag »
Цитирай

София

Мнения: 4 266
Свинско със зеле на фурна.
Друсан кебаб - запържвап месото и слагаш много лук.... и тук има два варианта лука да е почти суров или да го оставиш да омекне.
Цитирай

София

Мнения: 2 002
Свинско със зеле на фурна.
Друсан кебаб - запържвап месото и слагаш много лук.... и тук има два варианта лука да е почти суров или да го оставиш да омекне.

Друсания кебап ми допада почече, защото със зеле готвим всяка Коледа!
Дай по-пълна рецепта! Wink
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Свински мариновани гърди на скара - става много вкусно, бързо и лесно.
Гарнитура - картофи, ориз
Цитирай

на ОколовръсТното в ПАЛАТка

Мнения: 4 176
Абе запържваш бута за да се запечати и да не изтичат соковете- цял. После в тавата с картофки и малко бира вътре ( МАЛКО че ианче горчи и водичка)  завиваш с   фолио тавата и печеш около 2 часа. После махаш фолиото и запичаш да хване коричка.
Преди да запържиш бута, може да шпиковаш с чесън и подправки.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.