Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 дек. 2005, 09:32 ч.
  • Преглеждания  3 514  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 009
Купила съм свински гърди и свински бут за Коледа!
Досега все мама ми помагаше за готвенето и винаги правихме Кавърма!Сега тя ще ходи на село и аз сама!
Сега сама немога, а и иксам нещо по различно!
Дайте идей МОЛЯ ВИ!

Последна редакция: пн, 12 дек 2005, 10:01 от Ybag

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 4 266
Свинско със зеле на фурна.
Друсан кебаб - запържвап месото и слагаш много лук.... и тук има два варианта лука да е почти суров или да го оставиш да омекне.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 009
Свинско със зеле на фурна.
Друсан кебаб - запържвап месото и слагаш много лук.... и тук има два варианта лука да е почти суров или да го оставиш да омекне.

Друсания кебап ми допада почече, защото със зеле готвим всяка Коледа!
Дай по-пълна рецепта! Wink

# 3
  • все тук
  • Мнения: 1 626
Свински мариновани гърди на скара - става много вкусно, бързо и лесно.
Гарнитура - картофи, ориз

# 4
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Абе запържваш бута за да се запечати и да не изтичат соковете- цял. После в тавата с картофки и малко бира вътре ( МАЛКО че ианче горчи и водичка)  завиваш с   фолио тавата и печеш около 2 часа. После махаш фолиото и запичаш да хване коричка.
Преди да запържиш бута, може да шпиковаш с чесън и подправки.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт