Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
270-284 от 736 отговора

Анкета

Допадна ли ви седмицата на Катето Евро, Астор, Дичо и сие??

 (Гласуването приключено: Пон., 25 Юли 2011, 20:19)

Да

16 (36%)

Не

12 (27%)

И да, и не

16 (36%)

Общ брой гласове: 44

ще ми се да допълня, че ПР и преподавател по ПР не се сети да се преоблече. Въпреки, че готвеше с престилка ми е адски неприемливо.
ЦитирайСтои по- тъмно, ако това разбираш под мокро.  Thinking Обаче слага много плътен слой. Не видях да поръсва отново при поднасяне, но защо пък не?

Тук попаднах на филмчета как се прави оригиналното тирамису и дават поръсване и после в хладилника:

http://www.youtube.com/watch?v=zE4gENw2EAw&feature=relmfu

Да, това е, не трябва да е мокро(тъмно, прилепнало) поне аз така знам, но е истина, че слоя трабва да е много плътен, почти е пръст дебелина. Явно го ръсят после още веднъж, като Краси:)

Хайде стига сме спамили:)
Цитирай


До средата на предаването съм, но да кажа, че крема за тирамисуто не трябва да е толкова рядък! Едно, че щедро би маскарпонето с миксер, което е силно желателно да не се прави, и друго, че не показаха белтъка до колко го би, дали стана твърд  Thinking жълтъка също доста твърд трябва да стане или по- скоро гъст, той не може чак твърд да стане.

Не мисля, че е кой знае какъв кулинар Ива, просто беше здраво подкована за случая, но видимо всичко ѝ се случваше за първи път.
Цитирай


Добро утро!
Не останах изненадана от вечерята и от Ива.Просто беше както всеки път-редуваше безкрайни лиготии с истерични изблици.В малкото проблясъци, когато се държеше адекватно, можеше да се види, че може даже да бъде и приятна.  Peace Защо се пъне непрекъснато да оригиналничи и позьорства не знам-само губи от цялата работа.  ooooh!
Менюто не беше лошо, подредбата на масата много ми допадна.  Peace
А Сантра-останала леееко гладна.......  Tired  Sick Все едно пък тя им поднесе "рогът на изобилието"..............  Mr. Green Mr. Green Яде като невидяла и гладна си остана.... Whistling
Спомням си, че Коцето не хапваше морски дарове, затова пък Дичката снощи ги омете подобаващо.
Астор не ме дразни.Катето се държа много добре./Щото и при нея съм на тръни........  Laughing/
Детето на Ива е сладур.Дано е наследило всички хубави качества от таткото.
Цитирай


Ива много, много се е постарала, за което браво! Не харесах изненадата с детето - трябваше да поплачем над клетото сираче ли?  Confused

Тази седмица ми е много гадна - неуютно ми е.
Цитирай


Трябваше да съберат Ива и Тити заедно в една петорка. Щяха да си реват на воля.И с децата заедно щяха да си направят изненадата. Сега сериозно, добре беше вечерята на Ива ,но наистина не трябваше да прави ястия  които не е правила досега. Разбирам я ,че е искала да шашне гостите си , но обикновено това става по филмите, в реалния живот нещата не се получават просто.Евро беше лицемерна обаче щото само тя рева с нея  и накрая 8точки. Сантра дето не рева ,се трогна от изпълнението на малката и и даде 10 точки.
Цитирай


Евро беше лицемерна обаче щото само тя рева с нея  и накрая 8точки.

Защо да е лицемерна-нали оценяваше менюто, а не детето?
Цитирай


Много грозно и жалко ,се изказаха вчера част от жените за Ива.Цитат: " Малко и бил боя"
Никой няма право да извършва физическо насилие над теб. Щом, Ви е такова мисленето ,нищо чудно ,че сме заседнали в миналите векове.


 Браво на Ива , доста се беше постарала.
Цитирай


Евро беше лицемерна обаче щото само тя рева с нея  и накрая 8точки.
Е,що да е лицемерна?
Каза си жената кое не й хареса,даде си съвсем адекватна оценка,според мен.
Другите се изхвърлиха....чак пък за 10-ки не й беше вечерята на Ива.

Пп:И за какво всъщност реваха?    newsm78
Масово децата пеят ,рецитират стихове.......най-нормалното нещо.
Пък то големи сълзи,голямо умиление....
Ако ронехме крокодилски сълзи на всяко детско песнопение,досега да са ни окапали очите....

Цитирай


Ива много, много се е постарала, за което браво! Не харесах изненадата с детето - трябваше да поплачем над клетото сираче ли?  Confused

Тази седмица ми е много гадна - неуютно ми е.
Нито Ива, нито гостите споменаха бащата на Дара, да озвучат с песни на Сленг още повече, това че екипът на предаването така реши да представи нещата, е отделен въпрос. Детенце пя, а Ива се разплака от гордост, не от мъка. Хората се прегръщаха, защото си се радваха на Дара, а не щото оплакваха окаяното й състояние. Не мисля, че в предаването, нито в това, нито пък в "Лица от екрана", Ива по някакъв начин търси хорско състрадание, съчувствие и т.н. Това, че ние сме нетактични и все към трагедиите на хората ни влече, си е чисто наш проблем. Ива може да е всякаква, но определено по тази тема - нито се лигави, нито си търси публика да й гледа сълзите, нито нещо такова.
Цитирай


Когато някой ви е трогвал до сълзи не сте ли давали най-високата си "оценка" за него. Вечерята е комплексна -включва меню , подредба ,изненада  всичко.
Цитирай


Катето беше трогната до сълзи от детето, но не и от вечерята.Браво на нея, че може да разделя нещата и не се повлия.Като опитна домакиня тя най-добре може да прецени пропуските.
Цитирай


Когато някой ви е трогвал до сълзи не сте ли давали най-високата си "оценка" за него. Вечерята е комплексна -включва меню , подредба ,изненада  всичко.
Именно ,защото оценката за вечерята е комплексна,не всичко беше като за 10.    Peace

Подредбата -о.к.
Изкарването-о.к.
Менюто -има какво още да се желае.

В такъв случай как да дам 10?    Laughing
За 10-ка всичко трябва да е О.К.
Цитирай


Апартамента беше много мрачен и в цветово отношение на мен не ми хареса.Ива е много лигава или емоционална но ми дойде в повече поведението и при приготвянето на вечерята.Явно правеше неща за които само е чувала,четеше от лаптопа рецептите.Единствено ми хареса как подреди масата имаше стил и класа.Изненадата с детето не беше лоша но последвалото реване някак си развали обстановката.Аз бих и дала също оценка 8т.като Катето.
Цитирай


Едва ли някой прави разбор на оценките, които сами по себе си са крайно необективни. Едно, че се дават веднага след самата вечеря, когато хората са подвластни на емоции, алкохол, второ, че се дават от самите участници, които пък са пряко "заинтересовани", трето, че се оценяват поетапно през седмицата, т.е. никой не е видял най-високото ниво, за да му е критерий то, още повече, че ми е правило впечатление колко често участниците казват - "И аз давам 10 точки", т.е. оценяването не е независимо.
Според мен Катето наистина малко излобя накрая с тези 8 точки.
Цитирай


270-284 от 736 отговора