Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 дек. 2005, 09:28 ч.
  • Преглеждания  1 376  Мнения  28  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 3 011
Добро утро момичета.
Пожелавам ви повече усмивки, вяра и радостни вести. Весело приготовление за празника.   bouquet

Реклама
# 1
  • Varna
  • Мнения: 1 094
Много късмет и щастие и от мен.  bouquet

# 2
  • София
  • Мнения: 4 264
Снежен поздрав и от мен  bouquet
Как сте? Как е предколедното настроение? Само хубави неща да ви се случват тази седмица!
На мен вчера - 34 ден - лелката ми дойде. Утре ще си изследвам хормоните. Стискайте палци всичко да е наред PraynigПриятен ден ви желая!

# 3
  • Varna
  • Мнения: 1 094
На мен вчера - 34 ден - лелката ми дойде. Утре ще си изследвам хормоните. Стискайте палци всичко да е наред PraynigПриятен ден ви желая!

За първото много жалко, за второто ще стискам и на краката даже.Успех Simple Smile

# 4
  • Мнения: 178
Здравейте милички! newsm53 Лея съжалявам,че ти е дошло,но и аз съм на път към лелката.. smile3518.Не се отчайвайте. newsm10.дано НОВАТА година ни донесе много късмет и по едно   ylinfant...

# 5
  • Стара Загора
  • Мнения: 7 020
Весела седмица и от мен Party Party
Аз съм у нас защото съм болна...лекуват ме сега с хомеопатия защото отказах антибиотик.
Лея започвай ги хормоните и айде тази 2006 година е наша Hug Аз на 32 ден още я няма гадината Twisted Evil но не няма бременост почти съм сигурна.
Лек ден момичета.

# 6
  • Виена
  • Мнения: 957
Седмичка, пълна с приятни изненади и весело празнично настроение ви пожелавам и аз.
Леа, стискам палци, ще кажа на моя и той да стиска  Grinning

# 7
  • На брега на Дунав
  • Мнения: 133
Wesela i stastliwa sedmica i ot men,izpalnena s priatni emocii i cudesa!
Stiskam palci na wsicki!!!!!!! newsm10
Sajaliawam,no programata mi se skapa!!!!!!! Embarassed

# 8
  • София
  • Мнения: 4 264
Здравейте момичета! Grinning Днес ми източиха малко кръв и довечера ще знам резултатите от хормоналните изследвания. Нямам търпение...Дано са добри! А вие как се чувстватае в тази мразовита сутрин? На мен ми се появи хрема, освен болките в гърлото, но това не би трябвало да влияе на изследванията, нали Rolling Eyes

# 9
  • Мнения: 3 011
Lea, стискам палци за теб! Според мен настинката не би трябвало да повлияе на хормоните. Дано всичко е ок. Тук във Вн също е много студено, добре,че на работа сменихме дограма и климатици си оказват влияние. Иначе си чакам лелката- днес ми 30 ден, по принцип от 31- до 34 ден трябва да дойде. Не смея да се надявам, вече това чакане ме е изморило до такава степен, че всяка разбита надежда ме кара да се чувствам несигурна. Та сигурно няма да е станало и тоя месец. Успех на всички.

# 10
  • Varna
  • Мнения: 1 094
Здравейте момичета! Grinning Днес ми източиха малко кръв и довечера ще знам резултатите от хормоналните изследвания.

Хайде Лея, не ни дръж в напрежение, кажи как са хормоните

# 11
  • Варна
  • Мнения: 841
Добрютро и от мен Mr. GreenМомичета тук е ужааааасен студ, от половин час се туткам, не мога да си покажа носа от входната врата, а трябва да отида да купя някои подаръци, че няма време GrinningДа се похваля, отдавна си мечтаех за шевна машина, и баща ми взе, че ми подари, много съм щастлива. Сега шия ли шия Mr. Green, но особено съм горда от себе си, със спалните комплекти на племенниците ми, ако ви се гледат снимки, сложила съм линк в подписа ми.
И Лея, хайде не ни дръж в напрежение Naughty Grinning Heart Eyes
Здравейте момичета! Grinning Днес ми източиха малко кръв и довечера ще знам резултатите от хормоналните изследвания.

# 12
  • София
  • Мнения: 4 264
Здравейте милички!
Вчера още в 15,30 ми бяха готови резултатите, но не можех да вляза в БГ Мама. Мисля, че са ми в норма. Ето ги:
FT4 17,26
TSH 0,753
Prolactin 265,51
LH 5,03
FSH 5,42
Според вас добре ли са? Аз днес се чувствам много зле - едва говоря, хремава и вече съм на антибиотик за 10 дни. Но пък хубавото е, че антибиотикът ще го пия до 13 ден от цикъла, т.е. няма да попречи на бебеправенето. А пък 14 ден се пада точно на 31.12. Дано тази дата ми донесе късмет Praynig
Гушкам ви Hug

# 13
  • София
  • Мнения: 7 718
Трябват референтни стойности.

# 14
  • София
  • Мнения: 4 264
Ето ги и референтните стойности:

FT4   12,00-22,00
TSH   0,31- 5,00
Prolactin  59,0 - 619,0
LH  Ж фол 1,9 -12,5, овул 8,7 - 76,3, лут 0,5 - 16,9, мен 15,9 - 54,0
FSH Ж фол. 2,5 - 10,2, овул. 3,4 - 33,4, лут 1,5 - 9,1, мен. 23,0 - 116,3

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт