не съм ползвала никога и имам няколко въпроса трябва ли да се намаслява тавата преди да се сложи хартията? може ли една хартия да се ползва за 2-3 тави сладки? има ли значение марката и има ли различни видове хартия или все си е хартия за печене? мерси предварително
Аз ползвам тая хартия отдавна и съм много доволна най-вече защото спестява неприятното миене на загорели тави. Тавата не се намазнява. Аз по принцип сменям листа за всяка партида сладки, но ми се е случвало и да повторя на един и същ лист. Няма значение марката, взимала съм различни - вършат една и съща работа. Много вкусни курабийки да изпечеш на хартията.
Не, нме се намаслява тавата. Аз също съм ползвала най-различни марки, еднаква работа вършат, но незнам защо на мен ми допада повече бялата , щото има една полска кафява. Аз съм я ползвала няколко пъти една и съща, в зависимост от замърсяването и. Когато потъмнее или има следи от мазнина- я сменям, но ако си е беличка я ползвам пак.
Ползвам я често. Не се намазнява тавата - идеята на тази хартия е да замести намазняването и набрашняването на съда за печене. Понякога я ползвам направо върху скарата на фурната за печене на сандвичи - бързо, лесно и удобно. Марките на пазара не са най - много. Всички вършат работа. Съвета ми е да си купиш най - изгодната, която можеш да намериш:) Ползвам я по веднъж за сладки. В случай, че приготвям сандвичи обаче, я използвам за две или три последователни партиди. Те се пекат бързо, но са най - вкусни топли и за това ги правя на няколко малки партиди:)
Сандвичите наистина стават чудни върху хартията. Аз да добавя, че я ползвам не само за сладки и сандвичи, но също печа напр. гъби, чушки, картофи, тиква, ...
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.