«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

ƒом

ƒом

14 049 членове ¬ключете се
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
555-569 от 777 отговора

јнкета

 акъв перилен препарат предпочитате да използвате?

¬ъведи тво€ глас

—офи€

ћнени€: 3
Amazing_nice

ѕредлаганите от теб продукти на AS биха ли ми помогнали в борбата срещу пожълтели €ки на бели дрехи и цветни чаршафи с черни петна (н€ко€ от черните дрехи €вно е пуснала). »ли тр€бва да се използва нещо друго  Rolling Eyes

» още нещо. √ледам има различни разновидности на јриел за цветно и за б€ло - Colour and Style и Actilift за цветно и други за б€ло.  ои от т€х се препоръчват, предполагам има разлика между отделните серии.

Ѕлагодарско предварително за раз€снени€та!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 206
Flame ,  за   засечени   €ки -  розовата  кути€  на  AS   или  AS Vorwaschspray / —прей   с  една  б€ла  риза/.

«а  оцветени при пране   дрехи -  много пъти  сме  коментирали тук  “екстил енфарберите  на  ’айтман / едни прахчета  за оцветено пране/ . јз  лично  съм махала   успешно   розови  петна   от  бели ленени  панталонки.  ƒоволна  съм.  ¬ажното е  да  не си ги прала  след  злополучното оцвет€ващо пране.

ќтносно  ариелите   за  цветно  - препоръчвам  јктилифта. ѕо-силни  са  според  мен срещу  петна.
”спех  с  избора.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 3
ѕривет

¬ъз основа на съветите ви се спирам на следното (поправете ме, ако греша н€къде)

1. јриел јктилифт  омпакт, произведен в √ермани€ за цветно и за б€ло, възможно най-малка разфасовка, все пак тр€бва да се тества Smile

2. «а петна по бели дрехи - AS oxy power weiss 750g - http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

3. «а премахване на петна от цветно пране, когато н€ко€ от дрехите е оцветила друга, добавка на д-р Ѕекман. “ова, което аз намирам в дрогериите на DM е опаковка от 100гр за цветно. Amazing_nice предполагам е същото, което препоръчваш... има ли н€какъв надпис по който мога да се ориентирам.

Ѕлагодар€ и поздрави!

P.S. ћоже ли н€кой да ми даде линк към темата за пералните, защото се оказва, че в квартирата на на тази, ко€то ще ползвам, никога не е правена профилактика. ƒа се поограмот€, как да почиста ваничката, а и отделението, в което стои самата ваничка, защото е с насло€вани€ от прах и нещо черно, предполагам боклуци...
« ѕоследна редакци€: ср, 04 €ну 2012, 10:23 от FlameElement »
÷итирай

—офи€

ћнени€: 206
Flame , textile entferner  се   казват   тези прахчета.


«а  почистване   на пералн€   пробвай препарата   за  перални  на  ’айтман  или на  д-р Ѕекман.
÷итирай


ћнени€: 0
препоръчвам ви ariel professional  за петна разфасовката е от 2 л.Ћично го използвам вече 2год. и винаги оставам очарована от резултата. ѕрепоръчвам ви го горещо а и цената му е много добра.
÷итирай


ћнени€: 0
за б€ло използвам DOMESTOS специален за дрехи
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 8 329
ќт утре в Ѕ»ЋЋј любимото ни ќћќ ще е на промоци€-6.49 лв
÷итирай


ћнени€: 195
«начи ще € посетим Ѕила-та
÷итирай


ћнени€: 1 689
ќ, чудесно за ќћќ. — 1 лев по-евтино от редовната цена. ў€х да си куп€, но имам 4 пакета, които си купих от промоци€та в  арфур. ѕак беше на 6,49 лв.

ћежду другото, б€х изненадана да вид€ ќћќ в Ѕилла миналата седмица като купувах месо за празниците. ўом и там се по€ви, значи има надежда да се позадържи на пазара у нас. Ќа всичкото отгоре цената му е същата като в  арфур, а обикновено в Ѕилла цените са по-високи.
÷итирай


ћнени€: 0
момичета заинтригувахте ме за ќћќ-то 6.49лв. за килограм ли е ?
÷итирай


ћнени€: 1 689
Ќие тук не гледаме килограмите и литрите на перилните препарати, а бро€ на пранетата. “ака е правилно, защото от нашите еврокомпакт прахове 2 кг стигат за 20 пранета, но при по-концентрираните прахове в «ападна ≈вропа 2 кг стигат за 25 пранета. —ега и в Ѕългари€ навлизат прахове съз западноевропейска концентраци€, произведени за наши€ пазар - това е Persil Expert.
“ака че 6,49 лв. е за 20 пранета (ако държиш това са 2 кг). –едовната му цена е 7,49 лв.
÷итирай


ћнени€: 0
благодар€ ти за инфото. ѕопитах защото до нас отвориха магазинче за прахове преди 2-3 дена и там имаше ќћќ ѕодход€щ за цветни и бели дрехи.  5.76 кг за 72 пранета - 20лв. затова се заинтересувах за килограмите
÷итирай


ћнени€: 1 689
“ова ќћќ, което продават в магазинчето, сигурно е внос от √ърци€ - те имат подобни разфасовки. ¬ √ърци€ ќћќ е по-нисък клас прах. ќћќ, което се продава в Ѕългари€, отговар€ на гръцки€ —кип, т.е. е по-висок клас прах. Ќа първа страница има една табличка - там можеш да провериш каквото те интересува.
÷итирай


ћнени€: 0
много много ти благодар€ за полезната информаци€
÷итирай

—тара «агора-ѕловдив

ћнени€: 147
ѕоказвам  ти  по-  успешните   продукти  , защото на   јS   н€кои   са  добри  , н€кои не  чак  толкова /  “ук  ≈ни   ще  се  съгласи  с  мен/ . 

съгласна съм. ¬ повечето случаи на собствени марки на дрогериите най-доброто им качество е по-ниската цена. Ўлекер имат и качествени продукти. “огава вече наистина си заслужава. «а разлика от ƒћ, чиито препарати не са добри. ј в Ѕългари€ не са и и евтини.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
555-569 от 777 отговора