Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Има много детски смях.

Мнения: 2 941
много ми се иска тази година на трапезата ни да има зелник, но имам само бегли подозрения как се прави Sad Бихте ли ме помогнали?
Предварително мерси и Весели празници на всички newsm03
Цитирай

София

Мнения: 199
купуваш или си точиш обикновени кори. Киселото зеле се нарязва на ситно и се изпържва с малко олио-това ти е плънката, редиш кора , малко олио, плънка,  и така...накрая мокриш с малко вода и печеш.
Цитирай

Има много детски смях.

Мнения: 2 941
Много ти мерси! Както си мислих и аз значи newsm53
Цитирай

София

Мнения: 3 537
купуваш или си точиш обикновени кори. Киселото зеле се нарязва на ситно и се изпържва с малко олио-това ти е плънката, редиш кора , малко олио, плънка, и така...накрая мокриш с малко вода и печеш.
Така,обаче ние зеника го правим така:задушавам зеле и праз лук малко .На дъното на тавата постилам една или две кори и на средата на тавата слагам купчинката със сместа и покривам с кората да стане като топчица.След това останалите гори си ги нареждаш отстрани като нита баница ,обаче те са с праз лук.Последната кора се прави само със счукани орехи.
Цитирай

Има много детски смях.

Мнения: 2 941
Да  се отчета- направих зелника  chef
Запържих зеле с лук и гъби- савага плънка стана невероятна newsm10 След това я разпределих между корите. Нямам търпение да го опитам- само се навъртам около печката smile3503
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.