Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 6 164
Колко време се варят в тенджера под налягане:

1. зелеви сарми
и
2. зрял фасул

Дано не сте всички в кухните си вече, че както се сетих в последния момент... ooooh!

Благодаря ви предварително и Весели Празници!  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 5 125
За сърмите не знам. Фасулът - в зависимост от сорта между 30 и 50 минути.
Цитирай

с/у ОколоМръсТното

Мнения: 18 614
Зелевите сърми в зависимост от степента на готовност на зелето.

Но не по-малко от час, час и половина, да не кажа и 2.

В крайна сметка - отваряш, пробваш и ако не е готово - връщаш на котлона. Но засичаш новите минути, едва когато пак "съсне"!
Успех  Peace
Цитирай

София

Мнения: 6 164
Много, много ви благодаря! Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.