Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 дек. 2005, 13:47 ч.
  • Преглеждания  940  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 6 164
Колко време се варят в тенджера под налягане:

1. зелеви сарми
и
2. зрял фасул

Дано не сте всички в кухните си вече, че както се сетих в последния момент... ooooh!

Благодаря ви предварително и Весели Празници!  Mr. Green

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 135
За сърмите не знам. Фасулът - в зависимост от сорта между 30 и 50 минути.

# 2
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 747
Зелевите сърми в зависимост от степента на готовност на зелето.

Но не по-малко от час, час и половина, да не кажа и 2.

В крайна сметка - отваряш, пробваш и ако не е готово - връщаш на котлона. Но засичаш новите минути, едва когато пак "съсне"!
Успех  Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 6 164
Много, много ви благодаря! Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт