Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 дек. 2005, 19:21 ч.
  • Преглеждания  6 419  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 679
... ама такава като в ресторантите?

Реклама
# 1
  • област Софийска
  • Мнения: 1 686
Ами, не е сложно. Цедено кисело мляко, пресни или кисели краставички (аз лично предпочитам с кисели), чесън на вкус и счукани орехи. За това ли питаш?

# 2
  • Видин
  • Мнения: 5 425
Млечната салата до колкото знам аз е със пресни краставички, с кисели си е "снежанка". Иначе начина е точно както Марина го е описала. Аз капвам и малко олио или зехтин отгоре и слагам копър.

# 3
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Цедено кисело мляко, пресна краставица, зехтин, копър, сол и орехи(по желание).

# 4
  • Мнения: 1 679
Да, точно за такава питам /с кисели краставички обаче/ ... но пропорциите какви са? И освен това как се цеди киселото мляко точно?

# 5
  • София-Варна
  • Мнения: 289
Анита, слагаш киселото мляко в тепзух и го закачаш да се отцежда за няколко часа. А пропорциите на око. Wink

# 6
  • Мнения: 1 349
Продават и готово цедено кисело мляко. Ако не намериш, бързата процедура е в една тавичка да постелеш по-дебела чиста хавлия, отгоре разпределяш млякото на равномерен пласт. След 15 - 20 мин. ако още не е с желаната гъстота сменяш хавлията. Абе до половин час млякото ти е гарантирано изцедено  Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт