Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора

Montreal, Canada

Мнения: 9
Zdraveite momicheta! Dovechera ste imame gosti i smjatam da prigotvja panirani dolni pilechki butcheta. No imam edin problem - nikoga dosega ne sum pravila. Molja daite mi suvet - purvo da gi svarja li leko, ili napravo da gi purga? A vie kak gi prigotvjate? Pishete mi i za drugi rezepti s pileshko dolno butche, ako znaete.
Цитирай

София

Мнения: 293
Здравей, аз процедирам по следния начин:
Бутчето го обезкостявам, така че да се получи нещо като пържолка. Поръсвам със сол, овалвам в брашно, топя в яйце+малко сол и пържа.
Това е не е сложно и става много вкусно Wink
Цитирай

Stara Zagora

Мнения: 871
Можеш да погледнеш ето тук http://iana.data.bg/ . Има интересни рецепти.
Цитирай
Very Happy Zdrawej, mila!!!
nishto strashno nqma w tezi butcheta shtom kokoshkata e zakolena i ne podawa glawa ot tendgerata da te kylwe Laughing
Ta eto az kak gi prawq:
1.swarqwam gi w podsolena woda w tendgerata pod nalqgane/ako nqmash takawa moge i w obiknowena- ne zabrawqj da gi otpenish!/
2.razbiwam qjcata w po-dylbok syd
3. ima specialni galeta za pileshko meso,ako nqmash takiwa polzwaj obiknoweni,ako nqmash nikakwi-- brashno!
4. butchetata se owalwat pyrwo w qjcata,posle w galetata,posle pak w qjcata
5. pyrvish w sgoreshtena maznina
Dobyr apetit!!!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-3 от 3 отговора