«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

–омантични сериали
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
270-284 от 748 отговора

Sofia, Bulgaria

ћнени€: 38
Ўок ще бъде Peace Peace Peace —ега  гледам втори сезон, и честно да си кажа много харесвах ћерт, и по едно време беше станал истински мъж, но в крайна сметка излезе гол€мо л......, а истински€ мъж излезе бизнесмена
« ѕоследна редакци€: пт, 09 дек 2011, 13:49 от sara89 »
÷итирай


ћнени€: 1 253

„уд€ се за това момиче дето отиде при ћерт,дали той н€ма да € откаже от аборта,и да и помогне.
» аз си го помислих. „есто се случва и в живота - отхвърл€т собствените си деца и гледат чужди.
÷итирай

¬ едно от седемте морета, най-романтичното.

ћнени€: 3

„уд€ се за това момиче дето отиде при ћерт,дали той н€ма да € откаже от аборта,и да и помогне.
» аз си го помислих. „есто се случва и в живота - отхвърл€т собствените си деца и гледат чужди.

“ака е. ≈дно е да даваш акъл, друго да решаваш за сво€ живот.  огато си малодушен, а засега ћерт изглежда точно такъв, слушаш шубето и егоизма и не си сбособен да обичаш истински. ¬€рно не се знае какво би направил ћерт ако √юкшен му беше казала за бебето, но като се има предвид какъв е мухльо, може би т€ взе правилното решение.
Ѕизнесменът го е закъсъл заради консервативни€ морал в съседната страна, но да видим как ще се оправи.
»нтресно ми е дали режисьорът ще ни убеди в развитието му от плейбой до човек отговорен за любовта си-това ще бъде интересна сюжетна лини€, ко€то да направи филма стойностен.
 Hug Hug Hug
÷итирай

–азград

ћнени€: 5 114
“рагеди€ бел€зала У÷ената на славатаФ
—трастна любов и смърт дели актьорите в сериала


http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-12-10&article=391991
÷итирай

¬ едно от седемте морета, най-романтичното.

ћнени€: 3
“рагеди€ бел€зала У÷ената на славатаФ
—трастна любов и смърт дели актьорите в сериала


http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-12-10&article=391991

ќ, колко жалко!
R.I.P
÷итирай

јспарухово

ћнени€: 127
 олко зълзи и какво тръшкане заради един келеш.
÷итирай


ћнени€: 1 732
 ƒа ви кажа честно, колкото и грубо да ви прозвучи, днес иззлорадствах когато любимеца на ‘амили€та —еркан излезе от затвора, и не ги погледна - майка си и брат си. Ќе че е при€тно за една майка ама си го заслужиха. “о б€ха увещани€ как да говор€т с него да не го обиждат, човек ще рече че е н€ко€ нежна душа. ѕада им се
÷итирай

и тук, и там, и въобще навс€къде

ћнени€: 1 296
ј харесва ли ви новата визи€ на Џшъл?
÷итирай


ћнени€: 1 732
ј харесва ли ви новата визи€ на Џшъл?
Ќа мен -да. ама е много консервативна- това не мога да го облека .≈ не беше чак толкова разголена рокл€та , ама и т€ като знае с какви хора живее какво да прави
÷итирай

и тук, и там, и въобще навс€къде

ћнени€: 1 296
» на мен. ѕридава й н€каква особена мекота на лицето.
ј мъжа на госпожа Ўебнем - ƒжихан, какъв коцкар се извъди пък то€ Mr. Green
Ќа мен харесва и модела на поведение на Ўебнем - и по майчински добра и разбрана, а когато е нужно, строга и категорична.
» всъщност червената рокл€ въобще не беше чак толкова разголена Laughing
÷итирай

... да усещаш мириса на море ...

ћнени€: 605
’акан от Д÷ената на славатаУ предрекъл смъртта си


јху “юркпенче (на снимката горе), позната като ≈сма от Д»станбулска приказкаФ, изпълн€ва рол€та на главната героин€ в излъчвани€ по Ќова “¬ нов турски сериал Ф÷ената на славатаФ.
ДЌа пръв поглед героин€та ми в Д÷ената на славатаФ прилича на ≈сма, но е съвсем друг характер. ј и филмът разказва не толкова за любовта, колкото за страдани€та и липсите, които тр€бва да понесеш в името на славатаФ, казва актрисата в интервю по време на снимките на продукци€та, ко€то разказва истори€та на една съвременна ѕепел€шка.
јху е известна с това, че приема участи€ само в качествени проекти, затова се по€в€ва р€дко на телевизионни€ екран.  Ќапоследък интересът й е съсредоточен върху работата в театъра и през април получи престижната награда јфифе за най-добра театрална актриса за рол€та си в нашум€лата постановка Д—лед послеФ, посветена на атентатите в —јў на 11 септември, в частни€ театър ƒуру.
ѕрез тази година излезе на екран последни€т й игрален филм Д лубът на губещитеФ, в който горещите любовни сцени между јху и нейни€ партньор в лентата Ќежат »шлер предизвикаха много коментари. Дя, јху излезе много смела!Ф, писаха по този повод турските медии.

Д÷ената на славатаФ  направи известен ћурат ёналмъш, който по време на снимките беше на 25 години и го нареди сред най-харесваните млади турски актьори. ¬ рол€та на ћерт, плейбо€, чийто живот се промен€ напълно след като се влюбва в √юлшен,  героин€та на јху, ћурат спечели хил€ди почитателки. ћурат, който казва, че Д÷ената на славатаФ за него е като собствено дете, намира геро€ си за прекалено романтичен.  —лед като излъчили втори€ епизод, той получил sms от при€тел: ДЅратче, нещо ни баламосваш. »ма ли в живота такива романтични мъже?Ф
ћурат твърди, че не е романтик, но разказва следната истори€: »мал при€телка, ко€то живеела в друг град. ≈дин път отишъл там без да € предупреди и й изпратил букет с бележка Дѕред вратата има пакет за васФ. ѕакетът бил сами€т той.

¬ Д÷ената на славатаФ участват турски артисти, които са добре познати на българските зрители от други сериали:

јтила —орал, който изпълн€ва една от  двете централни мъжки роли Ц на “угра, е познат на от ДЋюбов назаемФ.  48-годишни€т јтила, бивш манекен с над 20 години стаж на модни€ подиум, е с репутаци€та на гол€м донжуан.
”частват още —елма ≈ргеч, по-гол€мата сестра на јси в едноимени€ сериал, ≈мре јксой Ц Ѕаръш от Д—ълзи над ЅосфораФ,  еворк “юркер Ц —ами от Дћалки жениФ,  ’аккъ ≈ргьок Ц ”гур от Дƒа върнеш времето назадФ и ≈мир от Дћалки тайниФ, както и Ќурсели »диз от Д÷ената на животаФ.

ѕреди около година, на 26 ноември, турски€т актьор ќнур Ѕайрактар, който изпълн€ва рол€та на ’акан в Д÷ената на славатаФ, загина в жестока катастрофа с мотора си в »станбул. 31-годишни€т актьор стана жертва на високата скорост, разбивайки се в бариера, а след това в минаващо наблизо такси,  през нощта на връщане от театъра, където участвал в последното си представление Ц Дƒомът на Ћейл€Ф. —поред шофьора на таксито ќнур се движел със скорост най-малко 150-160 километра в час. ¬ъпреки че бил с каска, това не усп€ло да го спаси.
¬ последните си постове в “уитър актьорът, като че ли предчувствал смъртта си. Ќа 20 ноември той написал Дƒа умреш при пътно произшествие. ѕардон, стана  катастрофаФ. “ри  дни  по-късно той остава и последното си послание: Д’айде вече да спим. ”тре пак. Ќе обещавай дори, че утре ще се събудиш. »два ден, в който т€лото ти н€ма да се събуди и да станеФЕ ѕак като предчувствие звучи и желанието, изразено пред близките му без повод: Д≈дин ден ако стане нещо, направете погребалната церемони€ в джами€та в ќртакьойФ.
 олегите му разказват, че ќнур бил пристрастен към мотора си. ƒори на турнетата извън »станбул той пътувал не с трупата, а с мотора. —пазвал всички правила за безопасно шофиране, носел каска, но високата скорост го привличала. ћесец преди катастрофата бил глобен за превишаване на скоростта. ƒни преди смъртта си споделил с при€тели, че до ден-два ще си купи кола.
«а ќнур, който е завършил театрално майсторство в университета ћимар —инан в »станбул, Д÷ената на славатаФ бил  първи€т телевизионен сериал, в който участвал. ѕоследвали още четири, последни€т от които попул€рната поредица Д апалъчаршъФ.
√ол€мата любов на ќнур бил театърът. ”частвал в много постановки и театрални проекти, автор е на н€колко пиеси.  ƒокато снимали Д÷ената на славатаФ партньорката му јху “юркпенче, с ко€то ги свързала и любовна истори€, дала иде€ да  осъществ€т заедно проект. “ой написал Дƒобре, че те имаФ и представлението се играло при пълни зали.
Ѕлагодарение на јйла јлган, ко€то му преподавала в университета, бил поканен да режисира ДЋазарицаФ на …ордан –адичков  на международен уъркшоп в Ѕългари€ и намерил тук много при€тели. Ќа следващата година в Ѕългари€ била преведена от  адрие ƒжесур  и издадена в отделна книжка пиесата му Д’аосФ.


източник: http://www.slusham.com/hakan-ot-tsenata-na-slavata-predrekal-smartta-si.html
÷итирай

BG

ћнени€: 302
Ќ€ма по-егоистично и егоцентрично същество от певицата.“ази жена ми се струва,че се страхува неистово и от старостта и от това да не е в центъра на вниманието.Ќе ми се в€рва след такава успешна кариера да остане без средства за в бъдеще. ак може да прецен€ваш по толкова арогантен начин с кого може да е щастлив синът ти.√ол€ма нахалство.

» не разбирам защо е този рев за това леке —еркан. Crossing Arms “е тр€бва да почерп€т махалата,че се отърваха от този престъпник.  Naughty ћайката реве като на умр€ло,а онзи син дори и крачка не направи към не€.Ќе помаха дори ooooh!
чуд€ се защо ли още го гледам този сериал - не ми е пон€тно поведението на нито един от персонажите.»скат да се издържат, ама ако може да не работ€т това или онова.’акан има добра професи€ ,способен механик е ,ама е невъздържан.ƒобре сгреши един път,после втори,е-е-е що за тапигьоз тр€бва да си,за да разбереш,че така не става.
» √юлшен ми е непон€тна с поведението си,ами т€ като майка на дете с проблем тр€бва да събере небето и зем€та,за да осигури добър живот на дъщер€ си,а не да мисли какво ще кажа майка й или брат й.≈дна майка за доброто на детето си тр€бва да е готова на всичко...на всичко.

»звинете ,стана дългичко,ама нещо не ми е таман до тук сериала,дано по-нататък ми стане по-интересен Peace
÷итирай

Algiers

ћнени€: 168
di-ni , написала си го много точно.
ќсобено ако си като мен и гледаш повторението по ‘емилито  ooooh! тогава си представи след Ћюбов назаем, гледам тази бозица  Embarassed.» аз така се над€вам да стане малко по така  Peace
÷итирай

Sofia, Bulgaria

ћнени€: 38
ћомичета съжал€вам, но ще ви разочаровам, бозата ще е гол€ма, а от майката на ћерт още нищо не сте видели. јз почти изгледах сериала, и пов€рвай те н€ма човек в този филм които да се държи адекватно освен бизнесмена Peace Peace Peace
÷итирай

и тук, и там, и въобще навс€къде

ћнени€: 1 296
—поред мен напълно подход€що като боза за този часови диапазон Laughing
» ,,ћлечни€т път,, беше от същата категори€ бози пак по това време.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
270-284 от 748 отговора